If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Форума е много интересно място. Само тук хора без пари дават акъл на хора с пари. Само тук някой без пари се присмива на някой с много пари как бил "обречен и няма измъкване". Само тук може да се види детайлна аргументация как живота с 20 000 портфейл на БФБ е много по-хубав от живота с 500 000 лева на БФБ, а тези с милионите направо живи да ги оплачеш.
Успех с търговията.
Форума е много интересно място. Само тук хора без пари дават акъл на хора с пари. Само тук някой без пари се присмива на някой с много пари как бил "обречен и няма измъкване". Само тук може да се види детайлна аргументация как живота с 20 000 портфейл на БФБ е много по-хубав от живота с 500 000 лева на БФБ, а тези с милионите направо живи да ги оплачеш.
Успех с търговията.
Я кажи брат,как така стигаш до прозрението кой колко пари имаПрав си,че форума е интересно място Вероятно ще можеш да се аргументираш добре
Късно е вече,само мишоците с дребните бройки могат да се измъкнат.Тези с по-големите пакети са обречени , измъкване няма и то за години напред.
Успех с търговията.
СеднАл съм си върху артиите и ви гледам, как се блъскате долу на перона да закачите нещо еФтинко.
Но ще купите, когато совалката започне да излита.
Но това си е ваш проблем, разбира се.
От много седене върху тях гледам покафенели.Нещо се оттърваш ми се струва.
На нас не ни трябват, ама на теб.... може би. Кажи нещо за Киро, за Батя . Много съм изненадан, че въпросните персони липсват от твой пост, обикновено не "минаваш" без тях
Коментар