Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
От много седене върху тях гледам покафенели.Нещо се оттърваш ми се струва.
Какво ще кажеш за брътвежите си от миналата година, които колегата 15% е цитирал
Ти си пълна карикатура.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеКойто излезе навреме от тая боклучива артия ще си запази паричките.Който я стиска ще си я стиска и на 1 лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
СеднАл съм си върху артиите и ви гледам, как се блъскате долу на перона да закачите нещо еФтинко.
Но ще купите, когато совалката започне да излита.
Но това си е ваш проблем, разбира се.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
За цвят ...По-скоро овен ти трябва
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
За какво ти са "мъже"|. Много съм изненадан, че въпросните персони липсват от твой пост, обикновено не "минаваш" без тях
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
Мдаа , няма мъже , само тролчета ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Следващият път когато ,ще пиша тук цената ще е под 2 кинта
Предполагам скоро
Коментар
-
Брей, тва портиерите в Испания много сте ги разбирали нещата. Разбирачи.
Предполагам скоро
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Бях писал под 2.10 до края на септември , 2 дена съм сгрешил сега до 1,95 ще има малко зор
След това до 1,70 ще иде бързо дано до коледа поне задържите 1,80-но се съмнявам
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
"Пуснах ги на 1.748 и отново никой не купи тази подценена артия.Пълна аматьорщина.Иначе все пълнят и допълват ама май само памперсите.Ебати и борсата щом няма кой да поеме тая толкова ценна артия.Почвам да си мисля че тук сериозни инвеститори няма а само плямпала които драскат по форума с надеждата да изкарат 2-3000 лв на година."
Познат ли ти е този цитат? Аз без ирония ще ти кажа, че има нещо много по-важно от парите, особено за мъж - доблестта!
Просто не прави така и светът наистина ще бъде много по-добър, дори и без многото пари
Коментар
-
Браво, попадение в десятката!
След това до 1,70 ще иде бързо дано до коледа поне задържите 1,80-но се съмнявам
Коментар
Коментар