Много плахо се пипа с повечето бройки на бида, не смее никой да да ги нахрани. А ако го направи и вземат, че се появят някъде около двата лева отново, съвсем ще заспи търговията ми се струва. Това, разбира се при настоящата конюнктура - слаба ликвидност, дори за стандартите на БФБ.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
Какво общо има цитата ти с някакъв "Козлик"? Пишете си ги на лични тия подмятания и именца. Ако нямаш тук (а ти нямаш), не пречи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Много тъжно тук,тъжно и скучно като в гробищен паркЩо така бе хора? Уж кандидат купувачи много а оборот "0"
Даже вече и на Козлик му е ясно какво предстои да се случи
а както всички знаем той не се слави с изключителен интелект
The strongest stand last.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеСледварително всеки може да прави житейски анализи на ценни книжа......Що така бе хора? Уж кандидат купувачи много а оборот "0"
Даже вече и на Козлик му е ясно какво предстои да се случи
а както всички знаем той не се слави с изключителен интелект
Last edited by strol; 28.09.2018, 14:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнениеЕх мечти,мечтиНа този етап обаче се подготвяй психически за цена доста под 2 лв
Това мен не ме интересува изобщо, разбира се.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеаз имам друг сценарии за "горещ картоф" - като артията скочи на 17 и ти продамНа този етап обаче се подготвяй психически за цена доста под 2 лв
Коментар
-
който разбрал какво съм писал ................ разбрал...
който не разбрал ........ не разбрал...
в края на краищата е напълно нормално болшинството да не разбират какво става ............. все пак за да има тарикати задължително условие е да има и балъци
хайде със здраве .......... спирам да пиша за да оставя на спокойствие жабчетата да бъдат щастливи докато ги сваряват ........... някои от тях и оглозганиfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
Как се появи тази фиксация за 2.30? Защо 2.30?
Нещо тотално сбъркано има в основите на размислите му..fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Полки харесвам скучаещи те ти коментари,но моля те
провери в посредника си последните шест месеца кои посредници купуват акцията основно -въпросните 6мил
провери и този дюшеш как и защо се е случил и кои го е направил според брокера ти попитай дали ХИМ са се възползвали или харесали това?
провери моля те стойността на инвестицията отдадена под наем на луфтханза
поинтересувай се каде ХИМ са слагали бид и за какви огромни бизнеси и на какви стойности?!
за бензиностанциите съм сигурен че и сам можеш да си отговориш
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеЗа списъка поеми си отговорността и си задай въпроса към човека на следващото ОС на Химимпорт през 2019.
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениезащо не са купували когато пазара вървеше 2017. Събираха бройки а и имаше големи пакети да обират на ниска цена ако не си забелязал
МИНАЛАТА ГОДИНА ВМЕСТО ДА ПОДКРЕПЯТ АКЦИЯТА ТОГАВА ИЗПОЛЗВАХА ВСЯКО ПОКАЧВАНЕ ДА ПРОДАВАТ
понеже още не се беше появил във форума , явно фактите ти убягватfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
не, не вярвам това да се случи ......... и за да съм напълно честен дори и не съм си помислял за подобен развой на събитията...
за мен вариантите тук са два:
1 --- "големия" решава, че утре цената ще е 2,30 и още с отварянето на борсата цената ще е там ........... или решава, че за два дни цената ще е 2,30 и за два дни го прави факт
все пак и сегашната цена е само на 7% от 2,30 и това да се закара на 2,30 не е никакъв проблем ........... не вярвам някой да се съмнява в това...
2 --- "пасианса" на Големия не се нарежда така както го е предвидил ......... задържа прекалено много време цената близка до тази която иска , но това ДЪЛГО задържане на цената започва да му изпразва кесия и да му пълни торбата с акции (от които няма нужда) ........... в даден момент се отдръпва леко от пазара (рано или късно това ще се случи) ........... цената си намира равновесната точка и живота продължава докато в един момент ГОЛЕМИЯТ алигатор не решава нещо да предприеме и "блатото отново да се размърда"
заложил съм на вариант 2 ............. струва ми се по-вероятен да се случи .......... все пак дали цената ще е "два и 15" или ще е "2 без 15" в един момент за алигатора няма да е от значение когато разбере и се убеди, че плана му няма да се осъществи
от живота знам, че нещо не се ли осъществи с лекота от първия опит, после много трудно се получават плановете така както са замислени ............ кой както си иска да тълкува това изречение
вече 8 месеца цената се крепи .............. за последните 6 месеца са прехвърлени 9 млн.акции ............... колко от тези акции според теб са в торбата на ГОЛЕМИЯТ???
от тези ордери за покупка на 150 хил.акции в ляво, според мен 90% са на Големият .............. ясно е, че не му се купуват акции, но все още таи надежда, че плана му ще проработи...
до кога мислиш, че ще изкупува и ще държи цената??? ............ докато изкупи фрии флоута ли? ............ в даден момент ще се оттегли и ще преглътне поражението
вместо миналата година да си подкрепят акцията когато и ПИБ катереше, когато и Софарма се качваше, изобщо когато имаше ентусиазъм на БФБ и надежди, че Софка ще кацне на хилядарката .............. големия тук си пасуваше
сега вече цялото БФБ е мазало, а алигатора пикае срещу вятъра ........ дали ще се напръска................ ти какво мислиш????
ти не разбра ли, че вече надуха цената от 1,65 до 2,30 ............ а всичко останало до 2,60 им дойде отгоре "дюшеш" на големите................ кой как се е възползвал от ситуацията си е негов проблем...
провери в посредника си последните шест месеца кои посредници купуват акцията основно -въпросните 6мил
провери и този дюшеш как и защо се е случил и кои го е направил според брокера ти попитай дали ХИМ са се възползвали или харесали това?
провери моля те стойността на инвестицията отдадена под наем на луфтханза
поинтересувай се каде ХИМ са слагали бид и за какви огромни бизнеси и на какви стойности?!
за бензиностанциите съм сигурен че и сам можеш да си отговориш
За списъка поеми си отговорността и си задай въпроса към човека на следващото ОС
на Химимпорт през 2019. (Тъкмо ще се запознаем)
защо не са купували когато пазара вървеше 2017. Събираха бройки а и имаше големи пакети да обират на ниска цена ако не си забелязал
успех приятелю!
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Безкозов чувам ,че паднал първи сняг на връх Ботев ,надявам се да си подготвил ските
Но това мен не ме интересува изобщо, разбира се.
- 1 like
Коментар
Коментар