Добре де хахо може ли тия американски така и да не схванаха че с тия чутури се изтъркаха. Да измислят някакви по сложни фигури.примерно фигура тигър срещу дракон.сега от 16370 ке има отскок
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
при дакса си мисля под 9000 е интересно от гледна точка на стопове, опции и тн върху участващите в индекса...
активността днес силно прилича на разчистване на терен, за мощно движение ... накъде ще видим, но имайки предвид колко драматично ще е ако бие 9000 ...май ще дадат храна на журналята.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнениеайде супер марио пусна зеления светофарза удължаване как мислите не е ли по-добре CAC вместо дакса, последните години по-малко се е надувал
По йофтенко е,и може да се усерява по лесно,ако си привърженик на този тип извращения
Но иначе той си ходи като дупе с гащи с Дакса!!!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеОстави ме да си счупя главата дебела(не,че не съм го првил и друг път).
Никой не може да ми обяснява как да си загубя парите,по добре отколкото аз знамТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
� -
michaelis
Първоначално изпратено от jasonbeck Разгледай мнениеЕй тва гравитацията е голема работа, тегли си надолу и тва е
Коментар
� -
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеаз на черното бяло не мога да кажа. защо да скъсявам от 16к до 17к , вместо да удължавам и да печеля? когато видя обръщане на сентимента нямам задръжки и причини и аз да обърна. а научих по трудния начин да не бъда мазохист и да стискам губещи трейдове докато излезнат на печалба или ме фалират.емоционалните повреди личат много ясно у някои от пишещите в тази тема
Никой не може да ми обяснява как да си загубя парите,по добре отколкото аз знамАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеok 10xТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениене знам още. бичия сентимент за мен се обърна на 31.07. сега ми трябва корекция, за да ми даде отправна точка за таргетите надолу.
Коментар
� -
michaelis
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеаз на черното бяло не мога да кажа. защо да скъсявам от 16к до 17к , вместо да удължавам и да печеля? когато видя обръщане на сентимента нямам задръжки и причини и аз да обърна. а научих по трудния начин да не бъда мазохист и да стискам губещи трейдове докато излезнат на печалба или ме фалират.емоционалните повреди личат много ясно у някои от пишещите в тази тема
Коментар
�
Коментар