If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
айдеее, сел на злия GDXJ, под камък да спи. 25% за 3 седмици - кой ти ги дава.
3-та успешна тъкачка вече. Чудесен папир за суинг трейдове и хубави профити си носи даже и като пада.
Не мога разбера тия златни бъгчета кво се се оплакват че губят ..сигурно прекалено са скръндзави на него и все си го стискат.
ти продаваш ли ги тея пак, аз нишо не продавам от тех, тек кат стигнат до над 100тина тогаз са за 2 лв неа се занимавам....
Коментар
michaelis
един шортрек на Даксония, че от миналия шорт нишо не можах да изкарам само 15лв. да ги еба и в пенделите ама VIX на 9 ебал съм ги вече тва и през 2007 не е било остааам докат VIXa стане -1 да ги видим дали ше обръщат
Интересуват ме главно като като 20-25% хедж за микса ми от BDC,CEF REITS.
Да поомекоти малко удара че както са ми левърджнати язък за 15-16% дивиденти като вземат се спихнат 20-30-40% при някоя по яка корекция или по сериозно вдигане на лихвите. Не че няма да си ги допълвам де...когато е най голямата болка-тогава и най добрите пари се правят
Интересуват ме главно като като 20-25% хедж за микса ми от BDC,CEF REITS.
Да поомекоти малко удара че както са ми левърджнати язък за 15-16% дивиденти като вземат се спихнат 20-30-40% при някоя по яка корекция или по сериозно вдигане на лихвите. Не че няма да си ги допълвам де...когато е най голямата болка-тогава и най добрите пари се правят
Коментар