IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• обичам думата въпреки
    Акциите нагоре въпреки незадоволителните икономически данни

да не изпаднахте в лятна летаргия бичаци . когато жиуотното е спокойно прошутото е меко и сладко

Коментар

• А забелязваш ли как ниската цена на нефта корелира с облачните технологии и фармацията.

Мисля, че моше с това ще се аргументира, когато обяснява на акционерите си защо парите им са в рая.

Коментар

• Арчи
        не продавай късите бате.
        След време ще ни обявят за светите мъченици от клането на Насдак.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
          Той Путин ще ги оправи графиките-няма да се боите
          чек че си затворих рано дългата пу да му се невиди, нищо айде алал да им е .... ше го чакам за потвърждение на дъното и после пак ше му скоча на главата ....
          ииии на есен или до година направо обувам ските, чеее нещо много нададоха нос ...

Коментар

• Pip
            Аз се изнасям от Микрон за известно време.
            Не ми е комфортно там в момента.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
              на месечна на 6-ца има мегдан, де да го знам от засилката къде ше кацне ама още няма катализатор, до година или на есен с песен ше га видим, може пък и по на горе да ходи да падне от още по високо ....
              Той Путин ще ги оправи графиките-няма да се боите
              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                иначе няма да го мислиш . пак казвам миналата година изчистиха обема на 9144 сега се назландисват . скоро ще му отпуснат края . имитират дейност . ей къде е на 4000 има да ходят може сега една година да събират цаца . за печалбата всичко дават
                на месечна на 6-ца има мегдан, де да го знам от засилката къде ше кацне ама още няма катализатор, до година или на есен с песен ше га видим, може пък и по на горе да ходи да падне от още по високо ....

Коментар

• иначе няма да го мислиш . пак казвам миналата година изчистиха обема на 9144 сега се назландисват . скоро ще му отпуснат края . имитират дейност . ей къде е на 4000 има да ходят може сега една година да събират цаца . за печалбата всичко дават

Коментар

• това графиките майкъле са като турски сериал . стоят едни еврейчета и по цял ден мислят сценарии аз затова гледам реалита и турски сериали . да напипам новите тенденции в гешефта

Коментар

9144
                      държи дееба и втората световна .....

Коментар

• 9144

Коментар

• айдее китайския избушеняк GPRC 30% нагоре къде ги намирате тия акции

Коментар

• е майтап . сега дяволското

Коментар

да не излезе отчета на беемве че така фърчат
                              Той отчета отдавна е излезнал и естествено по-добър от очакванията ама все още не може да развинти двигателя като хората!

Коментар

• споко бе тук съм . чакам срифъ

Коментар

Working...
                                X