IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Buy GILD 90.92

EPS 2.36 x 4=9.44$
    90.92 / 9.44 = 9.63 forward PE
    И то при 0 растеж дето дори и мечките не го вярват.
    Вчера при подобен краш на аналитиците Биогена скочи 11%.
    След това тримесечие вече се търгува на трейлинг РЕ-то на смешната фарма на чичката
    Е те на това му викат янкитата RIGGED market.

Пазара не предоставя много често златни възможности. Сигурен съм че тази е такава и не си заслужава да се изпуска.
    От 30% ми стана 35.5% от портфейла. Готов съм и 45-50 да ги направя - само да ми падне възможност в интервала 85-87$....ма надали..
    Като свърши байбак-а ако и дивидентче/сплитче пуснат - няма се спре на 150, ще мине 200$ до края на 2015..

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
      Гледам едно приповдигнато тука
      Браво,дерзайте
      нИдей рзваля кефа и ти бре
      ко искаш ся?
      Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Баси кефа милиарди бичаци днес по 50 долареси стопове ей ти яко милиарди в джоба на злото

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
          Oткак спрях да скъсявам кожата ми се опъна и гърбът спря да ме боли
          Аз обаче продължавам да съм на контра по моя си начин, винаги на опаки ко да прайш характер да го ева ...

Коментар

• Първоначално изпратено от KПенчев Разгледай мнение
            През утрешната сесия ще засиля позиции в CRTO. Отвори се чудесна възможност днес след значителен спад. Сега са евтини, а на 5-ти Август илиза доклада за 2-рото тримесечие, който според мен ще е доволно позитивен
            CRTO e френска компания повлияна от негативния регионален тренд, директен конкурент на гугъл в онлайн рекламата. Те са разработили система за анализ на поведението на абсолютно всички потребители имали вземане даване с тяхна онлайн реклама. Това им позволява да създаваt рекламни кампании за своите клиенти с от 60 до 80% по добра ефективност от гугъл адс.
            Всяка идея за обещаваща технологична компания извън US юрисдикция е политически добре обоснована. Аз самия съм си разпънал на екран отчетите на Ериксон, Алкател и Вимпел, но все още обмислям входа.
            Благодаря ти.

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
              http://finviz.com/quote.ashx?t=tot&ty=c&ta=1&p=d totala не ти ли харесва,
              какво мислиш за него
              На тия цени - хич. На 56-58$ - много.
              Някъде там го продадох преди доста време...

Хубава компания, с малка френска и голяма международна експозиция и главно в африка където са си с традиции отдавна. А там се очертава след време да е най големия растежен бум - ми нормално е, от ниско ниво се расте най много ( само за БГ не важи )
              Друго хубаво в сравнение с останалите ойл мейджърс - диверсифицират се и към ВЕИ, главно PV solar.
              Кат за французи - много добра даже артия

Коментар

• Гледам едно приповдигнато тука
                Браво,дерзайте
                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                  Бе френско ли е, не е либоф - не ми го фали
                  Оттам само това имам в уочлиста си, а и го следя без особен ентусиазъм, мисля още едно 15-20% фира може да даде преди да се задъни като хората.

http://finviz.com/quote.ashx?t=geos&ty=c&ta=1&p=d
                  http://finviz.com/quote.ashx?t=tot&ty=c&ta=1&p=d totala не ти ли харесва,
                  какво мислиш за него
                  “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Oткак спрях да скъсявам кожата ми се опъна и гърбът спря да ме боли

Коментар

• Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнение
                      Да си призная, коментарите ми са за европейските борси, въпреки името на темата
                      Лудницата е пълна и ако в тази сесия скокнем още малко, това може да са най-апетитните позиици за годината за цялото мечо човечество пак говора за европейските само
                      Докато не ви избушат мечките стръвници кат гергъовденски ягънца - бял ден и големи профити не чакайте.
                      То не че и аз не съм 5% късак на SDS, ма залагам главно на ъп варианта, засега.....
                      Мисля поне едно 8-10% още ще видим до годинка време на спайчо до около 2150-2200 преди да почне някакъв по сериозен слалом...особено около лихвите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнение
                        Да си призная, коментарите ми са за европейските борси, въпреки името на темата
                        Лудницата е пълна и ако в тази сесия скокнем още малко, това може да са най-апетитните позиици за годината за цялото мечо човечество пак говора за европейските само
                        защо си им се наточил така - мислиш пак ще раздухат дълговата криза ли акциите си ги държат една група хора и сега са казали само купувате. После като решат ще кажат изсипвайте всичко и ние при 20% спад ще почнем да купуваме а то ще продължава надолу и така

Коментар

• Първоначално изпратено от KПенчев Разгледай мнение
                          През утрешната сесия ще засиля позиции в CRTO. Отвори се чудесна възможност днес след значителен спад. Сега са евтини, а на 5-ти Август илиза доклада за 2-рото тримесечие, който според мен ще е доволно позитивен
                          CRTO e френска компания повлияна от негативния регионален тренд, директен конкурент на гугъл в онлайн рекламата. Те са разработили система за анализ на поведението на абсолютно всички потребители имали вземане даване с тяхна онлайн реклама. Това им позволява да създаваt рекламни кампании за своите клиенти с от 60 до 80% по добра ефективност от гугъл адс.
                          Бе френско ли е, не е либоф - не ми го фали
                          Оттам само това имам в уочлиста си, а и го следя без особен ентусиазъм, мисля още едно 15-20% фира може да даде преди да се задъни като хората.

http://finviz.com/quote.ashx?t=geos&ty=c&ta=1&p=d

Коментар

• Да си призная, коментарите ми са за европейските борси, въпреки името на темата
                            До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.

Коментар

• тази седмица дали ще имат сили за 2000 наско почти сигурно ще удари 4000 ма е толкова оптимистично и е грехота да се купи, трябва да има страх

Коментар

• Бъркаш. не ден а минута и това ще дойде

Коментар

Working...
                                X