IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от KПенчев Разгледай мнение
    През утрешната сесия ще засиля позиции в CRTO. Отвори се чудесна възможност днес след значителен спад. Сега са евтини, а на 5-ти Август илиза доклада за 2-рото тримесечие, който според мен ще е доволно позитивен
    CRTO e френска компания повлияна от негативния регионален тренд, директен конкурент на гугъл в онлайн рекламата. Те са разработили система за анализ на поведението на абсолютно всички потребители имали вземане даване с тяхна онлайн реклама. Това им позволява да създаваt рекламни кампании за своите клиенти с от 60 до 80% по добра ефективност от гугъл адс.
    Всяка идея за обещаваща технологична компания извън US юрисдикция е политически добре обоснована. Аз самия съм си разпънал на екран отчетите на Ериксон, Алкател и Вимпел, но все още обмислям входа.
    Благодаря ти.

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
      http://finviz.com/quote.ashx?t=tot&ty=c&ta=1&p=d totala не ти ли харесва,
      какво мислиш за него
      На тия цени - хич. На 56-58$ - много.
      Някъде там го продадох преди доста време...

Хубава компания, с малка френска и голяма международна експозиция и главно в африка където са си с традиции отдавна. А там се очертава след време да е най големия растежен бум - ми нормално е, от ниско ниво се расте най много ( само за БГ не важи )
      Друго хубаво в сравнение с останалите ойл мейджърс - диверсифицират се и към ВЕИ, главно PV solar.
      Кат за французи - много добра даже артия

Коментар

• Гледам едно приповдигнато тука
        Браво,дерзайте
        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
          Бе френско ли е, не е либоф - не ми го фали
          Оттам само това имам в уочлиста си, а и го следя без особен ентусиазъм, мисля още едно 15-20% фира може да даде преди да се задъни като хората.

http://finviz.com/quote.ashx?t=geos&ty=c&ta=1&p=d
          http://finviz.com/quote.ashx?t=tot&ty=c&ta=1&p=d totala не ти ли харесва,
          какво мислиш за него
          “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Oткак спрях да скъсявам кожата ми се опъна и гърбът спря да ме боли

Коментар

• Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнение
              Да си призная, коментарите ми са за европейските борси, въпреки името на темата
              Лудницата е пълна и ако в тази сесия скокнем още малко, това може да са най-апетитните позиици за годината за цялото мечо човечество пак говора за европейските само
              Докато не ви избушат мечките стръвници кат гергъовденски ягънца - бял ден и големи профити не чакайте.
              То не че и аз не съм 5% късак на SDS, ма залагам главно на ъп варианта, засега.....
              Мисля поне едно 8-10% още ще видим до годинка време на спайчо до около 2150-2200 преди да почне някакъв по сериозен слалом...особено около лихвите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнение
                Да си призная, коментарите ми са за европейските борси, въпреки името на темата
                Лудницата е пълна и ако в тази сесия скокнем още малко, това може да са най-апетитните позиици за годината за цялото мечо човечество пак говора за европейските само
                защо си им се наточил така - мислиш пак ще раздухат дълговата криза ли акциите си ги държат една група хора и сега са казали само купувате. После като решат ще кажат изсипвайте всичко и ние при 20% спад ще почнем да купуваме а то ще продължава надолу и така

Коментар

• Първоначално изпратено от KПенчев Разгледай мнение
                  През утрешната сесия ще засиля позиции в CRTO. Отвори се чудесна възможност днес след значителен спад. Сега са евтини, а на 5-ти Август илиза доклада за 2-рото тримесечие, който според мен ще е доволно позитивен
                  CRTO e френска компания повлияна от негативния регионален тренд, директен конкурент на гугъл в онлайн рекламата. Те са разработили система за анализ на поведението на абсолютно всички потребители имали вземане даване с тяхна онлайн реклама. Това им позволява да създаваt рекламни кампании за своите клиенти с от 60 до 80% по добра ефективност от гугъл адс.
                  Бе френско ли е, не е либоф - не ми го фали
                  Оттам само това имам в уочлиста си, а и го следя без особен ентусиазъм, мисля още едно 15-20% фира може да даде преди да се задъни като хората.

http://finviz.com/quote.ashx?t=geos&ty=c&ta=1&p=d

Коментар

• Да си призная, коментарите ми са за европейските борси, въпреки името на темата
                    До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.

Коментар

• тази седмица дали ще имат сили за 2000 наско почти сигурно ще удари 4000 ма е толкова оптимистично и е грехота да се купи, трябва да има страх

Коментар

• Бъркаш. не ден а минута и това ще дойде

Коментар

• Аз се набабаних жестоко, а според мен ще е така цел ден
                          Жалко само, че вече съм пиян от обед
                          До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.

Коментар

• Ухааааааааа.нагоре надоле.дълга къса дълга къса вече се обърках.виждам ва двойно.палим палим .покажи на тия хора как са мяташ как го бараш

Коментар

• Иииибре
                              Днеска профит ша има за всичкото спекулант

Коментар

• През утрешната сесия ще засиля позиции в CRTO. Отвори се чудесна възможност днес след значителен спад. Сега са евтини, а на 5-ти Август илиза доклада за 2-рото тримесечие, който според мен ще е доволно позитивен

Коментар

Working...
                                X