If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И кой е този брокер дето ще ти разреши да пишеш безразборно опции?
кой ти каза безразборно бе пиле, аз си иам акциите, що да не пиша кой ми забранява пишеш толкоз колкот имаш, кво значи безразборно, колкот ти позволява марджина толкоз ... кой и да е брокер в случая IB ..
Слушайте внимателно няма да повтарям
Щом мамун се появи в тая тема,работата е ясна, той е много точен и силен индикатор
Бай мамун кога брулеше дакса около четирите шестици(6666)
Тука ни хаховци имаше,ни сляпо виждащи ъп тренд индивиди.
Та,както казах,късоооооо...
Това с тея продажби е супер, още малко да ги разгадая тея опции и минавам само на тях, синтетик стокс, продажби на кол/пут и излиза по евтино от самите акции и ич нема да ми треат повече тез акциии......
И кой е този брокер дето ще ти разреши да пишеш безразборно опции?
ако имаш опции, защо не продаваш колове - така ще може да си намалиш
още малко средната, ако продължат да падат corn и weat?
Това с тея продажби е супер, още малко да ги разгадая тея опции и минавам само на тях, синтетик стокс, продажби на кол/пут и излиза по евтино от самите акции и ич нема да ми треат повече тез акциии......
обаче много интересно индексите закъсняват точно месец след злото . така беше и на върхот кога дъртия беше на 10380 . ама точно месец райраш ли
а хамериканския народ купува райраш ли не си играе . ще прави печалби
Нормално ман. Драги тогава каза, че иска инфлация на всяка цена.
А златарите са отворили уши за тази думичка от години и искат постоянно да я чуват.
А ония викат това не е аргумент.
След това Йелън казва, че грижата и е заетостта и прескачене на 2%-та инфлация и, че не може да се съобразява с чувството за самосъхранение на стокхолдърите.
И те пак викат не ми говори. Докато те слушам не купувам и губя доходност.
Aйде момента дойде, откога чакам да вляза в ZSL под 70$, открих позиция 1:1 със SLVO като хедж двойка. Последното ще ми киха 10% като GGN-a, a капиталовата надявам се да ми дойде от zsl-a,с мятам поне едно 30% скоро да реализирам с таргет около 90$.
Ако още рипне среброто - може и повече да станат като си допълня zsl.
голямото трепане иска търпение явно поне хванах дипа show must go on
пък де да знам може да има и друг срив скоро време въпреки че досега все са били отделени от 5-10 годинки поне
Някои го хванахте а на други ни се задействаха стоповете!
Коментар