If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
страхотна тиква на фашагата а майкъле . не издържат мошаците . късу сега едно триъгълниче от дакса може би до 9444
аз имах дълга от вчера 9474 и го затворих на 9539 рано влязох и рано излязох, но са кво да направя квот такова ... 65 за цигари в кошницата да не съм капо
0.15% лихва им е малко, още искат то няма безплатен обяд, ако пуснат Q/Е по-бързо ще трябва да качат лихвите, без Q/Е ще си държат лихвите ниски по-дълго.
въпросът за милиарди е с акциите какво ще става
миии бесна разпродажба бе кат на Илиянци, как какво ще става ... и купуаме тва ше става ...
0.15% лихва им е малко, още искат то няма безплатен обяд, ако пуснат Q/Е по-бързо ще трябва да качат лихвите, без Q/Е ще си държат лихвите ниски по-дълго.
Абе те ще си ги държат по-дълго ама явно файда от тях няма , трябват явно други манипулации за да се "бутне нагоре по баира евопейската икономика" инфлацийка требе
Ей са му са ..маата на Драгито...ке печата, а, ма нъц....сичкото франце и жабар, маляк и прочие иска да цоцка, ма баба германка цицка не дава.....
ЕС в киреча, украйна и т.н ...интересна есен иде
много силна тази американска икономика шумахере . не можем я пребори . това чипс това портокалов сок . къде ще се борим с тях
аз ще взема да ударя една мента със спрайт . пък то каквото трябва ще се случи
ама влизаш и излизаш, аз сутринта се замотах с работа там и изпуснах 9513/9505 мойто любимо число и то там и беше за малко и после юруш на маслините до 9370 и готооо, ти да не го държиш там мм
Нали и вчера ти писах,че там на 9400/9390 има спирачка, ем ей го и днеска до 370 и ретур ми начи няма на доле кат няма вън от кораба взимаш квот си взел и напускаме и обратно ...
Коментар