Мошак мошак пак лъиш накъде без 9358. Мутрите много го обичат това число не им ли четеш номерата СА 3858 СА .просто народа разбира от фибо числа
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеУдължавате ли дакса.някой да каже едно фибо до къде че да се ориентирам
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеето тук където се намираме в момента 9500 при дакса е МА200(на дневна), да не говоря за RSI ,MACD-те тръгнаха отдавна.-важно ниво! , както и Долния Бойлинджър.
Умната
Ако евентуално падне още може добавка на 9350 и 9200.
И есента пак 10 000.
Аз лично имам лонг от 9500.
Успех на всички.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеняма баце докато съвсем не спрат крана с парите няма пропадане ей са ше се качат пак идните дни е без ралита но ше висят там ....
Както виждаш-писал съм на дневна!
+ това спирането на крана е близо-ей къде е октомвриАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеето тук където се намираме в момента 9500 при дакса е МА200(на дневна), да не говоря за RSI ,MACD-те тръгнаха отдавна.-важно ниво! , както и Долния Бойлинджър.
Умната
Коментар
-
ето тук където се намираме в момента 9500 при дакса е МА200(на дневна), да не говоря за RSI ,MACD-те тръгнаха отдавна.-важно ниво! , както и Долния Бойлинджър.
УмнатаLast edited by hemilio; 31.07.2014, 11:08.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнениекои каzа 4е аz не сам лонг и то с опции които отварам и zатварам daily.
днес сутринта осте 10% хоп
кеф ти short кеф то лонг. супер вола
а някой тука беше казал, че си е взел BMW като го гледам май неее мноо добра идея точно са да я кара тая кола ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениече кво им е на GAZ.xlon бе ники, само чакам още малко да ги изтърбушат и нахълтвам там и с 7% дивидент, ко повече му тряя на човек ...
днес сутринта осте 10% хоп
кеф ти short кеф то лонг. супер вола
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнениеЕбаси предвидимата игра, ако не бяха пИчалбите нямаше да ми е интересно изобщо
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнениеЕбаси предвидимата игра, ако не бяха пИчалбите нямаше да ми е интересно изобщоАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
Коментар