If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
много ми харесва като почнат да се появяват статии от типа американските акции издължат на геополитическото напрежение . особенно когато на дакса еврейчето изчисти обемче на минетка
дългата е затворена, чака се ретур и после пак едно на горе така леко ше вкарам аз ...
много ми харесва като почнат да се появяват статии от типа американските акции издължат на геополитическото напрежение . особенно когато на дакса еврейчето изчисти обемче на минетка
1.има защо да почиваме заслужено!!!
2.какво значи отпуска??? Парите никога не спят!!!
3.Аз живея на морето и нямам тихата лудост на шопите да се нагълтам със солена вода,която е смесена със неизградените пречиствателни станции по българските курорти.
Сиреч за неразбралите шопчета,нямам нищо против да се къпете у мътилката миксната с урина и екскременти наречена черно море
4.И не на последно място,да напомня на хахо,че му е рано да злорадства,ако следи какво става в този момент в украйна и ирак,ще си сложи веднага кафявите гащи
Потвърждавам - във Варна съм и водата е брутално топла и ... не особено чиста .
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
1.има защо да почиваме заслужено!!!
2.какво значи отпуска??? Парите никога не спят!!!
3.Аз живея на морето и нямам тихата лудост на шопите да се нагълтам със солена вода,която е смесена със неизградените пречиствателни станции по българските курорти.
Сиреч за неразбралите шопчета,нямам нищо против да се къпете у мътилката миксната с урина и екскременти наречена черно море
4.И не на последно място,да напомня на хахо,че му е рано да злорадства,ако следи какво става в този момент в украйна и ирак,ще си сложи веднага кафявите гащи
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
чек малко недей още ще изгърбат, глей го тоя SPX, почна война и онея за тях е празник тва .. аз съм дълъг на Даксония 9030, ама ако Даксония както е заспал и позапали 200 ги дига от воле, ше си го запзя аз така леко до къде 450 че после не знам може да има един ретур да види кво става на 8 500 стин ....
Как ще отиграваш решението на украинската рада във вторник - дали да врътнат кранчето на транзита? Тези ще са най-успешните играчи на пазара следващата седмица.
тия от cnbc са големи there are too many pieces of green paper with presidents on them looking for a home да идват при нас
за mcdonalds - junk food, junk bond
обаче днеска някой уж е обрулил deltastock за 49 600 лв печалба, ама едва ли ще се покаже да почерпи
чек малко недей още ще изгърбат, глей го тоя SPX, почна война и онея за тях е празник тва .. аз съм дълъг на Даксония 9030, ама ако Даксония както е заспал и позапали 200 ги дига от воле, ше си го запзя аз така леко до къде 450 че после не знам може да има един ретур да види кво става на 8 500 стин ....
Познах за теста на 9К...
Сега мисля за теста на 8200 на ДАХ...
Някой има ли мнение за възможност на Адидас на 47 и ДБ на 20....в скоро време като цена...
Според мен ADS ще тества още 2-3 пъти 54-ката и после полека нагоре ,но ако Дакс продължи надоле може и 47 даже и 42.5 да видим!
Познах за теста на 9К...
Сега мисля за теста на 8200 на ДАХ...
Някой има ли мнение за възможност на Адидас на 47 и ДБ на 20....в скоро време като цена...
Адидаслер само го следя,и това,че върнаха на нива от преди 2-години си е направо стряскащо!
Въпреки световното
Напълно е възможно да слязат до посоченото от теб ниво,преди да се окопитят!
Успех!
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар