Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеНяма са пуашите, Шорош да си съ шъроши там, нема страшно.
Ей гий на, жилетките минаха 100-ка, а кой има жилетки от маркет простуда се не бои
Разкарах аз 10% на 101$, направо задължително си бе при рси над 82.....ма все още ми са 1/3 от нисе и над 1/5 от общите.
Влезнах пак 2% къс спайчо със седесарчета. Ще донаждам по нанагорнището...га наближим 2 хилки трябва да имам поне 6%. Неприкосновения кеш вече го поддържам на 10% минимум.Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
� -
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеа и още нещо . мошето Сорос нали чакаше срифффффф на хакциите . ей сега приятелите му бият стопове
Ей гий на, жилетките минаха 100-ка, а кой има жилетки от маркет простуда се не бои
Разкарах аз 10% на 101$, направо задължително си бе при рси над 82.....ма все още ми са 1/3 от нисе и над 1/5 от общите.
Влезнах пак 2% къс спайчо със седесарчета. Ще донаждам по нанагорнището...га наближим 2 хилки трябва да имам поне 6%. Неприкосновения кеш вече го поддържам на 10% минимум.
Коментар
� -
Баси Изродите са тия американи,наско,чупи 13 годишен връх,щото пуснали конвоя с хуманитарна помощ в Украйна
Смяяяях, кво общо има тех сектора с ориза и боба в камйоните?????
Не е истина....
Само си търсят причина да райзват алчните изроди...
Леле как ще реват,не е истина просто какво заслужават,и ще си го получат-гаранция!!!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
�
Коментар