If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ехаа тия за една седмица целия спад го оправиха, нали качването беше по стълбите петъкът стана новия вторник
То па един спад, 4.5%...наполовината на фашагите нямаше
Пък и Путя само се пути, чаках на 27-28 RSXJ, ма на най...засега де
Виж дрилърите и сега си се гърчат, няма лошо, там сме мноо дълги...поне до трипъл плей, а междувременно си лапкам 8% дивидентец.
Няма срашно квото и да стане - жилетки имам достатъчно и са си бетон
Обаче хвърлям едно око на дядя ти Бъфя и копи/пейст правя, гледам като него под 10-12% кеш да не падам.
чек че си затворих рано дългата пу да му се невиди, нищо айде алал да им е .... ше го чакам за потвърждение на дъното и после пак ше му скоча на главата ....
ииии на есен или до година направо обувам ските, чеее нещо много нададоха нос ...
на месечна на 6-ца има мегдан, де да го знам от засилката къде ше кацне ама още няма катализатор, до година или на есен с песен ше га видим, може пък и по на горе да ходи да падне от още по високо ....
Той Путин ще ги оправи графиките-няма да се боите
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
иначе няма да го мислиш . пак казвам миналата година изчистиха обема на 9144 сега се назландисват . скоро ще му отпуснат края . имитират дейност . ей къде е на 4000 има да ходят може сега една година да събират цаца . за печалбата всичко дават
на месечна на 6-ца има мегдан, де да го знам от засилката къде ше кацне ама още няма катализатор, до година или на есен с песен ше га видим, може пък и по на горе да ходи да падне от още по високо ....
иначе няма да го мислиш . пак казвам миналата година изчистиха обема на 9144 сега се назландисват . скоро ще му отпуснат края . имитират дейност . ей къде е на 4000 има да ходят може сега една година да събират цаца . за печалбата всичко дават
Коментар