If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ох котарак, кат гледам как отвориха жилетките май още днеска ще цункаме 100-та
Къде ли се е скътал Мишо късака да се изкаже по въпроса що така не си запълват гапа до 40$...
ей ме ве стига с тея твойте самобръсначки да му се невиди ... аз слагам, че до днес няма да е на 100 или продавам пут под цената, и то капе полека лека къде 20ска къде 30йска, ако падне ше ми се наложи да ги купим твойте жилетки, ама до са го държите явно лудите са много ..... еба го тея мъртъвци ли съживяват ко прааат не ми е ясно балонясала раота ...
Ох котарак, кат гледам как отвориха жилетките май още днеска ще цункаме 100-та
Къде ли се е скътал Мишо късака да се изкаже по въпроса що така не си запълват гапа до 40$...
Сорос бил казал че щяло да има сриф.начииии като чуя мошак да лъжи като дрът циганин се изприщвам.то ще има ама сега ще бият стопове.плащат на тия кукли да се обаждат от дъжд на вятър.и стига с тоя бъфет като тръгне да пада и бъфет ви каже купувай тъй ще ви изсмучат сметките че мамата си джаса.тя измамата с катебето веднъж се случва после боли цял живот
То па един спад, 4.5%...наполовината на фашагите нямаше
Пък и Путя само се пути, чаках на 27-28 RSXJ, ма на най...засега де
Виж дрилърите и сега си се гърчат, няма лошо, там сме мноо дълги...поне до трипъл плей, а междувременно си лапкам 8% дивидентец.
Няма срашно квото и да стане - жилетки имам достатъчно и са си бетон
Обаче хвърлям едно око на дядя ти Бъфя и копи/пейст правя, гледам като него под 10-12% кеш да не падам.
ее той Бъфет нали не може s&p да бие напоследък, одъртял е и вече не става ти засега по ги усещаш нещата, ма гледай и него де лошо няма той сигурно ще се представя по-добре кат пазарът пада, ако е жив тогава де
ехаа тия за една седмица целия спад го оправиха, нали качването беше по стълбите петъкът стана новия вторник
То па един спад, 4.5%...наполовината на фашагите нямаше
Пък и Путя само се пути, чаках на 27-28 RSXJ, ма на най...засега де
Виж дрилърите и сега си се гърчат, няма лошо, там сме мноо дълги...поне до трипъл плей, а междувременно си лапкам 8% дивидентец.
Няма срашно квото и да стане - жилетки имам достатъчно и са си бетон
Обаче хвърлям едно око на дядя ти Бъфя и копи/пейст правя, гледам като него под 10-12% кеш да не падам.
Коментар