If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Познах за теста на 9К...
Сега мисля за теста на 8200 на ДАХ...
Някой има ли мнение за възможност на Адидас на 47 и ДБ на 20....в скоро време като цена...
Докладват резултати в унисон с очакванията - моментална разпродажба.
Докладват отлични резултати - акцията се разклати леко нагоре и надясно и на следващия ден фиюю - разпродажба.
А не беше така миналата година.
Въпреки, че номерата им са същите.
Все по-голям баклог, все по малък оборот. Ей това е парадокс. Как го правят това да докладват все повече предварителни поръчки, а все по-малък оборот не го рабрах.
А най ми харесва момента с изречението.
"Ние сме силно развълнувани от перспективите които се откриват пред нас"
Селлллллл
Разграничавай нещата,нуждата от корекция няма много общо с резултатите на фирмите.
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Докладват резултати в унисон с очакванията - моментална разпродажба.
Докладват отлични резултати - акцията се разклати леко нагоре и надясно и на следващия ден фиюю - разпродажба.
А не беше така миналата година.
Въпреки, че номерата им са същите.
Все по-голям баклог, все по малък оборот. Ей това е парадокс. Как го правят това да докладват все повече предварителни поръчки, а все по-малък оборот не го рабрах.
А най ми харесва момента с изречението.
"Ние сме силно развълнувани от перспективите които се откриват пред нас"
Селлллллл
дакса да се взима в ръце че ще повлече и БФБ-то надолу, мене от 240 евро ми останаха 30 та мога да му оказвам само морална подкрепа вече
добре аз пак да кажа - дакс 10 000, наско 3800, евро долар 1.38 някъде
ся дакс 9000, наско 3860 , евро долар 1.34
СЕЧ ЗА ПРАСЕТО!
Моше знам че си добър и мил човек и искаш да помогнеш на хората като един жиииисъс.ама ти казах че пред мен няма шанс.казал съм сеч значи ще има сеч.ти си разсъждавай за 10000 и за 20000 и за 30000. Муха ха
Незнам какво сте се шашнали толкова много.
Техническа корекция е това от 4 месеца не е имало такава, беше или флат или нагоре.
А на всеки 3-4 месеца пада по 5% и после пак нагоре.
Това се наблюдава и сега, така беше и миналата година.
Нищо ново под слънцето.
Новото е с ДАКС-а ама той и преди си беше волатилен, ако С&П падне 5% ДАКС-а пада 10%.
А сега кризата в Украйна нали масло в огъня и от там и спада.
Нищо особенно, септември пак нагоре и есента С&П 2000, ДАКС-а 10 000 (зависи от кризата в Украйна).
И така.
Лека и доходна
Мляс мляс ESV-ца на 48.8
Бе туй ниво 30 на RSXJ го защитават бетер сталинград бе, аман, нема минаване...
И на 48.40 пак лап ESV, нова добавка и на RIG на 38.3 ( диипхърайзън нивото)
Само янки-идиоти могат да си позволят да продават такива див.акции с яко и несъмнено покритие на дивидента и на РЕ 8 (вкл.и форуърд) и при рси 21-25. Едната дава >7.8%, а другата 6.2% при тия нива. Топ тъпунгери....което естествено си е ОК за контрарници като мене, спазващи основното правило при див.акции ( и не само) - buy cheap.
Коментар