Архитекте скъсяваш ли
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от trader1 Разгледай мнениеВиж тези като за начало, и търси Bear ETF, Leveraged ETF, etc. Има x1, x2, x3
http://www.direxioninvestments.com/etfs, засега не намирам какво толкова да "застраховам"!
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеМомчета, отдавна ме гложди един въпрос, на който не мога да намеря отговор:
Вие забелязали ли сте някой търгуван инструмент /било той суровини, метали, държавни дългове и т.н./, който да е обратнопорпорционален на стойността на акциите? Питам, защото не ми се търгува на къси, а в същото време искам по някакъв начин да хеджирам или да печеля от спадове при компаниите. Питам ви, тъй като явно се интересувате повече от глобалните пазари и може да ми помогнете с опита и знанията си.
http://www.direxioninvestments.com/etfslife is simple and clear when you make the right choices
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеМомчета, отдавна ме гложди един въпрос, на който не мога да намеря отговор:
Вие забелязали ли сте някой търгуван инструмент /било той суровини, метали, държавни дългове и т.н./, който да е обратнопорпорционален на стойността на акциите? Питам, защото не ми се търгува на къси, а в същото време искам по някакъв начин да хеджирам или да печеля от спадове при компаниите. Питам ви, тъй като явно се интересувате повече от глобалните пазари и може да ми помогнете с опита и знанията си.
http://finviz.com/quote.ashx?t=sds
ПС Аз не бих влязъл в капана на златото като хедж....
Коментар
� -
Вие забелязали ли сте някой търгуван инструмент /било той суровини, метали, държавни дългове и т.н./, който да е обратнопорпорционален на стойността на акциите? Питам, защото не ми се търгува на къси, а в същото време искам по някакъв начин да хеджирам или да печеля от спадове при компаниите. Питам ви, тъй като явно се интересувате повече от глобалните пазари и може да ми помогнете с опита и знанията си.До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.
Коментар
� -
Момчета, отдавна ме гложди един въпрос, на който не мога да намеря отговор:
Вие забелязали ли сте някой търгуван инструмент /било той суровини, метали, държавни дългове и т.н./, който да е обратнопорпорционален на стойността на акциите? Питам, защото не ми се търгува на къси, а в същото време искам по някакъв начин да хеджирам или да печеля от спадове при компаниите. Питам ви, тъй като явно се интересувате повече от глобалните пазари и може да ми помогнете с опита и знанията си.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
� -
Обаче това 9144 същинско 1944 се пада важно за даксажиите.и на 5 и на минетка все огромни обеми
На 5 мин е рекордьор и стои още от миналата годинаLast edited by the architect; 05.08.2014, 17:02.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеми уви DAX явно е на опаки ...време му беше да рипне поне малко, ама вземе ли засилка отекоха шортовете на него ...
което очаквам да е тази седмица
До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.
Коментар
� -
michaelis
Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнениеСлед вчерашната скука, днес викам да е малко по-раздвижено... надолевреме му беше да рипне поне малко, ама вземе ли засилка отекоха шортовете на него ...
Коментар
�
Коментар