IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• пия един дабълблак джони за здравето на дъртия .

ама сутринта какво оптимистично беше , пък следобеда мани мани . хахо на къде е тренда . изтрепах милиарди бици

Коментар

• пак нагласят нещата вторник да са нагоре айде на диповете

Коментар

• Затворих си късия насдак, стига толкова за тази вечер.

Коментар

• http://www.finviz.com/quote.ashx?t=GILD

Ооо не, не мога се сдържа аз да пропусна тая възможност.
          И без туй ми беше станала водеща с малко повечко от сидрила, ма току що я увеличих с още 1/2 отгоре. Бих я удвоил даже ако можех, ма 1% кеш само остана...

Форуърд РЕ от 10 при компания с такъв растеж и моут дет вика дедо ви Бъфю...абсурд да не се включа. Абсолют подценено откъдето и да го погледнеш.
          Та тя чичовата смешна артия се търгува на РЕ 20, а разликата е безпардонна между двете...как изобщо може да си помисля да ги сравнявам....

А имам и приятния гат филинг че туканка ще бъдем зарадвани до 1г. време с инсталирането на сосен дивидент

Ето и една статия къде показва колко е абсурден пазара понякога.

http://seekingalpha.com/article/2169...s?source=yahoo

Коментар

• Като стана дума за правилни причини, да ви споделя.
            Държа си аз миналата седмица Бестбай, по причини повече от здрави.
            Акцията здраво разпродадена от 44 до 24, пазара разделен за причината - дали е студено време или слабост в потребителя, т.е. тича някъде посредата към 33, а идва и световно по футбол и американеца трябва да си купи нова плазма...
            Обаче в петък почва разпродажба и дузина други акции към които имам по-голяма слабост тръгват към нива на влизане. Щото аз съм си приел, че Насдак е в 25% корекция в момента.
            И си викам, ако пазара е надолу, той ще повлече и Бестбай. Ако тя пък удържи, файда няма, защото ще пропусна вход в по-добри алтрнативи. И продавам...
            Да ама не - ето я днес:http://finviz.com/quote.ashx?t=bby&ty=c&ta=1&p=d
            Хубаво е освен да си познаваме компаниите, да знаем и кой играе срещу нас.
            Защото както вика бате Пешо тия искат да ни оберат

Коментар

• И аз вече си защитих печалбите от късите индекси мога да минавам в почивка

Коментар

• Ейч...днеска изтеглих дълга сламка
                I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Между другото сега погледнах и чисто технически БАК се получи за краткосрочен шорт чак на 16,3. Което не опрадвава много много заемане на къса позиция, защото таргета отново чисто технически е около 14,5. А за 10% просто не си заслужава риска да се върви срещу подобен тренд.

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                    А миналия месец като пусках къси от 18 $ тука някой разправяше, че било лоша идея.
                    Беше си лоша идея. Новините към тогавашния момент по никакъв начин не оправдаха къса позиция. То и към момента не я оправдават кой знае колко но за този период излезе че ще трябва да дадавт бая пари за адвокати и глоби - а към момента в който говореше за къса изглеждаше че всички основни правни проблеми пред банката са до голяма степен изчистени.

Човек може да печели както поради добри причини, така и поради лоши причини, единствените печалби, които са устойчиви обаче са ако човек печели от добри причини.

Коментар

• А всичко което е отляво и отдясно на технологиите се прави, че е за гъби и за него не се отнася. Това ще е много интересен феномен, ако стане.
                      Ама едва ли.

Коментар

• РЪЪЪЪЪЪЪСТ НА ДЪРТАКА

Коментар

• Днес, като излязоха новите санкции вярно помислих, че пазара ще мине през оргазъм. Обаче явно се е заял дългосрочно с компаниите с цени на акциите, изчислени по нестандартната метрика (брой кликове, брой лайкове, брой верификации, сертификации и т.н.)
                          Опасното, че почват да ми се виждат евтини, така както са паднали от високо.

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
                            Аааа, не знам, да си признае кой е. Не съм бил аз. Ама надали си се надявал, че ще им лъсне г*за в счетоводна измама.
                            Не казвам, че си ти, май беше Равновесие.

Коментар

• Мисля да взема малко IAMGOLD, гледам дори когато златото е било около 500 $ преди няколко години акцията е била към 2 пъти по-скъпа! Защо сега е на такава цена?

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                                А миналия месец като пусках къси от 18 $ тука някой разправяше, че било лоша идея.
                                Аааа, не знам, да си признае кой е. Не съм бил аз. Ама надали си се надявал, че ще им лъсне г*за в счетоводна измама.

Коментар

Working...
                                X