бич бич после мич , или по скоро ТУЙ ТУЙ . чувам весело трополене на копитца към кланницата
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
michaelis
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение25 05 2014г,вероятно за това еврото напъва.аааа май имаше тая седмица interest rate decision очаквам там да има раздвижване и да напускам кораба ...
И е ся хвърлих един поглед на еврото, то имало една дупка да затвори там инак няма да ходи кой знае къде, ше се върне, че даже и леко по надолу даже ....Last edited by michaelis; 06.05.2014, 19:56.
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеЩе се размърдат здраво след изборите в Европа.Дотогава всичко ще е тихо,кротко
и мирно с ръстове,все пак не трябва да се шокира Европейският гласоподавател,
за да може спокойно да даде гласът си за светлото бъдеще.
Ей са кво им пречи да го пуснат до 1850/40Last edited by chronos; 06.05.2014, 17:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеняма добродетели с опциитетам единствената тапня е времето и за мен е важно да подскачат не зависимо в коя посока, защото ми е такава позицията има иначе всякакви вариации, но има време до Юни барем се размърдат ...
и мирно с ръстове,все пак не трябва да се шокира Европейският гласоподавател,
за да може спокойно да даде гласът си за светлото бъдеще.
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеТърпението е благодетел,но в твоя случай май не.там единствената тапня е времето и за мен е важно да подскачат не зависимо в коя посока, защото ми е такава позицията има иначе всякакви вариации, но има време до Юни барем се размърдат ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениедругари, направете нешо на тая борса да скачат не зависимо на къде, че треа затваряме позициите, не да ми висят кат сополи 1 месец там ....Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеето и една гнидска мъдрост от моя любим сайт
Bull market will "end badly" but still has a long way to go
Ще дойде и твоя златен миг след някой и друг месец ,на този етап е по-добре
да пасуваш.
Коментар
-
michaelis
другари, направете нешо на тая борса да скачат не зависимо на къде, че треа затваряме позициите, не да ми висят кат сополи 1 месец там ....
Коментар
Коментар