IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Четири пъти ти казах.Знаеш отговора отдавна
    Така че без театри Слаб актъор си ! Подрискан
    И Петър си спомни думите на Дрона, Който беше казал: Преди да пропее петелът, три пъти ще се отречеш че си купувал

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
      Първите акции за като първородно дете ,радваш му се досега не си имал дете нещо подобно де ...да не сравняваме акциите с децата че е не удачно
      Питай го има ли печеливша сделка и тогава му искай съвети

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение

Каврък хем обясняваш че ще си дългосрочен хем се дразниш че били циклели

Дългосрочните акции се купуват по схемата - Купи и забрави, ако ще им светиш на всеки 5 минути да им се ядосваш по добре не купувай
        Първите акции за като първородно дете ,радваш му се досега не си имал дете нещо подобно де ...да не сравняваме акциите с децата че е не удачно

Коментар

• И тоя алекс345 верно е БЕЗОБРАЗНО СЛАБ МОДЕРАТОР !

Коментар

• Чак днес разбрах че големите шефове на Насдак са разръчкали индекса заради дебелите момчета дето теглят влака..Еееей човек едн път да влезе в клуба на големите и някой си да му сложи прът.А аз се чудя що падат тези скъпи акцийки.Нищо де сега ще наваксат

Коментар

Така е прав си ,ама тоя влак не само спря ами и цикли.Което е дразнещо доста.
              Каврък хем обясняваш че ще си дългосрочен хем се дразниш че били циклели

Дългосрочните акции се купуват по схемата - Купи и забрави, ако ще им светиш на всеки 5 минути да им се ядосваш по добре не купувай

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
                Най накрая изплю камачето - НЯМАШ АКЦИИ НА ДРОН
                Тоест ти даже сам не си вярваш на прогнозите
                Ето този отговор чаках сам да си признаеш колко ти е експертизата и капацитета
                Четири пъти ти казах.Знаеш отговора отдавна
                Така че без театри Слаб актъор си ! Подрискан

Коментар

СССП

Коментар

• Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение

Ти кога се качваш на влак ? Като е спрял или ... ?

Коментар

Гугъла се държи като умрял кон и се чудя дали ще умре окончателно или някога ще се събуди.
                      Ти кога се качваш на влак ? Като е спрял или ... ?

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s

И трето,четири пъти ти казах,бавно развиващ ли си? Нито съм купувал на 3.30,нито даже имам някакви акции на Дрон !

Най накрая изплю камачето - НЯМАШ АКЦИИ НА ДРОН

Тоест ти даже сам не си вярваш на прогнозите

Ето този отговор чаках сам да си признаеш колко ти е експертизата и капацитета

Коментар

• Гугъла се държи като умрял кон и се чудя дали ще умре окончателно или някога ще се събуди.

Коментар

• Ако имам пари сега бих купувал Британския пазар.Там е най евтино .

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                              Не знам за вас, ама на мен повечето стопчета избиха и затворих бая позиции - къде 20%, къде 30%, теслата близо 60%..... доволно

Кавръков, Абълките как са?
                              а сега накъде ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                                Не знам за вас, ама на мен повечето стопчета избиха и затворих бая позиции - къде 20%, къде 30%, теслата близо 60%..... доволно

Кавръков, Абълките как са?
                                2% спад засега иначе държат не знам докога обаче .Таргета ми е 240 долара до края на 2023 година.
                                Аз няма да продавам щото се набих на високи цени.Това е засега от мен.Обмислям други покупки вече ,Луи Вютона дано падне добре, иначе или Насдак,ЕТФ,или Макдоналдс или ложе и още Епъл някои такива ги мисля
                                Бъфет се моли за 7% спад да купи Епъл ,така че надявам се да не ме разочароват
                                Last edited by nkavrakov1982; 11.07.2023, 18:41.

Коментар

Working...
                                X