If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
така е винаги е хубаво да има къси позиции от тук че никой няма да ни чака да пуснем , електронната игра така е програмирана само бич бич бич , мич мич мич . ше ми бият те стопове смешници
така е винаги е хубаво да има къси позиции от тук че никой няма да ни чака да пуснем , електронната игра така е програмирана само бич бич бич , мич мич мич . ше ми бият те стопове смешници
Има бе, ей го! Храс, прас, както си трябва. Ама трябваше да е следобеда. Странно ми е, че нямаше понеделничен сутрешен оптимизъм. Колеги, да не сменихте сценария
нема сменен сценарий бе, дългосрочно само кабадан и само на доле, нема повече да има ръстове и рекорди, да ми чупят те на всеки 100М тва да не е баница ... тряя едно ново дъно само да избацат на 500 или нещо такова и тек тогаз голямата мечка е свършила и се задава новия bull trend ама тва има време първо да започне големия мечок ...
няма храс прас а така се нядавах ето войната пак започна пак напрежение , страшшшшшшшшшшшшно напрежение
Има бе, ей го! Храс, прас, както си трябва. Ама трябваше да е следобеда. Странно ми е, че нямаше понеделничен сутрешен оптимизъм. Колеги, да не сменихте сценария
Днес и аз гледах графиките на златото и среброто... най-големите фреймове... И само ще споделя, че нещата ми изглеждат като на подскок за едни 20-тина %... Противно на всички "анализи" на банките и прочее... На всичкото отгоре има и логика - предстои гмурване на индексите... Това вчера в САЩ мисля беше показателно - всики възможни положителни новини вече са в цената - "ще печатат то припадък", бизнеса на компаниите се е подобрил активно генерира работни места, доходи и следствие потребление... на всичкото отгоре, нещата в Украйна упорито се вмирисват...
Мисля време е на хеджфондовете и другите дирижори да използват тънкия пазар през лятото и да отиграят един "страхов" сценарий...
Те такива неща ми нашепва агнешкото печено тия дни...
Всели празници на всички!
колега ако мислиш, че чакаме тука нещо по различно от твойта прогноза ... е някои колеги имат разногласия относно златото, щяло да стане 500$ и някви такива, но на мен ми се струва, че ще отиде там където си беше, че и малко от горе ...
Днес и аз гледах графиките на златото и среброто... най-големите фреймове... И само ще споделя, че нещата ми изглеждат като на подскок за едни 20-тина %... Противно на всички "анализи" на банките и прочее... На всичкото отгоре има и логика - предстои гмурване на индексите... Това вчера в САЩ мисля беше показателно - всики възможни положителни новини вече са в цената - "ще печатат то припадък", бизнеса на компаниите се е подобрил активно генерира работни места, доходи и следствие потребление... на всичкото отгоре, нещата в Украйна упорито се вмирисват...
Мисля време е на хеджфондовете и другите дирижори да използват тънкия пазар през лятото и да отиграят един "страхов" сценарий...
Те такива неща ми нашепва агнешкото печено тия дни...
Коментар