IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• значи ако сега са я казали по сисибиси телевизията може да се пускат къси

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
      така е винаги е хубаво да има къси позиции от тук че никой няма да ни чака да пуснем , електронната игра така е програмирана само бич бич бич , мич мич мич . ше ми бият те стопове смешници
      Кой знае преди малко слушах прогноза за СИП 2250.

Коментар

• така е винаги е хубаво да има къси позиции от тук че никой няма да ни чака да пуснем , електронната игра така е програмирана само бич бич бич , мич мич мич . ше ми бият те стопове смешници

Коментар

• Седмицата започва с приятни понижения, които се отразяват много добре на късите ми позиции на BAC и SP500.

Коментар

• върви ли чутуртърговията

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
              Има бе, ей го! Храс, прас, както си трябва. Ама трябваше да е следобеда. Странно ми е, че нямаше понеделничен сутрешен оптимизъм. Колеги, да не сменихте сценария
              нема сменен сценарий бе, дългосрочно само кабадан и само на доле, нема повече да има ръстове и рекорди, да ми чупят те на всеки 100М тва да не е баница ... тряя едно ново дъно само да избацат на 500 или нещо такова и тек тогаз голямата мечка е свършила и се задава новия bull trend ама тва има време първо да започне големия мечок ...

Коментар

• обаче това зло как отпусна напрежението . еврейчето купи евтино за зъбки и сега стиска

толкова набичиха нещата че дори не говорят за sell in may and go away . е то миналата година найстина нямаше селл . само бици .
                Last edited by the architect; 05.05.2014, 13:15.

Коментар

• дето вика оня малкия от десека . искам всичко

Коментар

• не ме задоволява малко е . слаба ракия

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                      няма храс прас а така се нядавах ето войната пак започна пак напрежение , страшшшшшшшшшшшшно напрежение
                      Има бе, ей го! Храс, прас, както си трябва. Ама трябваше да е следобеда. Странно ми е, че нямаше понеделничен сутрешен оптимизъм. Колеги, да не сменихте сценария

Коментар

• няма храс прас а така се нядавах ето войната пак започна пак напрежение , страшшшшшшшшшшшшно напрежение

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                          Днес и аз гледах графиките на златото и среброто... най-големите фреймове... И само ще споделя, че нещата ми изглеждат като на подскок за едни 20-тина %... Противно на всички "анализи" на банките и прочее... На всичкото отгоре има и логика - предстои гмурване на индексите... Това вчера в САЩ мисля беше показателно - всики възможни положителни новини вече са в цената - "ще печатат то припадък", бизнеса на компаниите се е подобрил активно генерира работни места, доходи и следствие потребление... на всичкото отгоре, нещата в Украйна упорито се вмирисват...
                          Мисля време е на хеджфондовете и другите дирижори да използват тънкия пазар през лятото и да отиграят един "страхов" сценарий...
                          Те такива неща ми нашепва агнешкото печено тия дни...

Всели празници на всички!
                          колега ако мислиш, че чакаме тука нещо по различно от твойта прогноза ... е някои колеги имат разногласия относно златото, щяло да стане 500$ и някви такива, но на мен ми се струва, че ще отиде там където си беше, че и малко от горе ...

Коментар

• Днес и аз гледах графиките на златото и среброто... най-големите фреймове... И само ще споделя, че нещата ми изглеждат като на подскок за едни 20-тина %... Противно на всички "анализи" на банките и прочее... На всичкото отгоре има и логика - предстои гмурване на индексите... Това вчера в САЩ мисля беше показателно - всики възможни положителни новини вече са в цената - "ще печатат то припадък", бизнеса на компаниите се е подобрил активно генерира работни места, доходи и следствие потребление... на всичкото отгоре, нещата в Украйна упорито се вмирисват...
                            Мисля време е на хеджфондовете и другите дирижори да използват тънкия пазар през лятото и да отиграят един "страхов" сценарий...
                            Те такива неща ми нашепва агнешкото печено тия дни...

Всели празници на всички!

Коментар

• а инак на крупието ще му кажа че както злото освободи напрежението на 1275 тъй и гнидите един пондрелник на отваряне - храс прас айде

Коментар

• идеята е да съ байвът дипуити и да съ върти чутуртърговията

Коментар

Working...
                                X