If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е утре вечер, най-късно в четвъртък ще изгрее слънце и на твоята улица. Ама да не прибързваме и за днес, че и вчера беше един оптимизъм, пък каква стана... Щото вторникът си е силен катализатор, но в дните преди ФОМК-а понякога не важи. Трябва да има и изненади все пак.
Някой да знае Баба дали ще говори утре или само комюнике ще има?
ама вчера беше понеделника а днес е твоя ден вторника ... и батко ти ей са кат се прибере от раота и ги почвам с мойте Bear Calls, че то сега най много кълве докато се вдига, тея с тия опции все наопаки, точно като за мене и аз все наопаки
Е утре вечер, най-късно в четвъртък ще изгрее слънце и на твоята улица. Ама да не прибързваме и за днес, че и вчера беше един оптимизъм, пък каква стана... Щото вторникът си е силен катализатор, но в дните преди ФОМК-а понякога не важи. Трябва да има и изненади все пак.
Някой да знае Баба дали ще говори утре или само комюнике ще има?
Някой беше писал, че оглежда CLF. Имате ли идея докъде ще се задънят с VALE.
Нещо съм се вторачил в тия железни мамути, .... само да не излязат дървени
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
аааа долу дърпа хахич . сега искате да откажете късите ама късите вървят много напоследък . а пък и наско странно ама се отскача от това ниво дето фибунаците ще кажат че води към 3333, а абдала го чакам на 16161
Късите вървяли ми те и дългите вървят.
Нали ти обяснвам че е в рейндж нагоре надолу.
Само да не излезем от рейнджа че тогава става неприятно.
аааа долу дърпа хахич . сега искате да откажете късите ама късите вървят много напоследък . а пък и наско странно ама се отскача от това ниво дето фибунаците ще кажат че води към 3333, а абдала го чакам на 16161
ама сутринта какво оптимистично беше , пък следобеда мани мани . хахо на къде е тренда . изтрепах милиарди бици
Рейндж не виждаш ли. Нагоре надолу, сега май ще направи пак една атака на върха, после лятото надолу малко. Сега има и ФЕД новини ЕЦБ.
Общо взето рейндж няма изразена посока.
Коментар