Давай абдале давай към 16280 знам че го искаш с теб съм. ама като се замисля 16161 ми е любимото
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнениеSell in JUNE and watch the ... MOON !
Поздрави и успехи!
то хубаво ,да не се наложи само да вием срещу луната ,като чакали
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеМного сте се развълнували тука инвеститорите.
Не е станало кой знае какво, то си върви по тренда и си стой в рейндж.
Не мисля че ще вдига още много, по скоро ще падне малко.
А и върховете не са това което бяха (миналата година), туй 1900 го мъчим от 3 месеца и още не можем да го минем трайно. Така че споко.
Но и тия дето чакат 15-20% да не се надяват.
Ще си движим в рейндж и нагоре по тренда и така..хайде успехи.да не познахме че почва април мечката но тя няма да се забави много
Коментар
-
Една истина съм забелязал на бористе, като го надуят и откажат всички мечки, а биковете накупят на върха щото са алчни и виждат големите печалби и си викат Туй нещо ще върви само нагоре ... и те обръщат тренда ... и яко надолу
И обратното като го свалят и откажат и последният бик и като всички вече чакат тия прословути 10-15% и чакат да почне мечия пазар .... и те пак го обръщат и нагоре до нов връх.
Така че борсата никога не е толкова добре колкото изглежда, нито е толкова зле.
Коментар
-
Много сте се развълнували тука инвеститорите.
Не е станало кой знае какво, то си върви по тренда и си стой в рейндж.
Не мисля че ще вдига още много, по скоро ще падне малко.
А и върховете не са това което бяха (миналата година), туй 1900 го мъчим от 3 месеца и още не можем да го минем трайно. Така че споко.
Но и тия дето чакат 15-20% да не се надяват.
Ще си движим в рейндж и нагоре по тренда и така.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеПрекалено много станаха тези, които чакат голямото сурване - следователно ще има още up.... не казвам, че няма да има корекциите от 10-15% , но голямата пързалка от 2009 едва ли скоро ще се повтори - първо трябва да се успокоят овцете преди ги подкарат на заколение
А няма начин да не се случи нещо подобно като онова през 2009
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеСледващото сурването ще е голямо като подобно на онова през 2009 .
Него ще играя . Дотогава съм холд .Това е моята стратегия .
Няма да е трудно да се познае щото ще мирише на изгоряла гума .За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеИ как ще разбереш кога е върха ако не е тайна? Ами ако е бил днес? А ако е на 2200? А ако от тук нататък индекса е флат няколко години и си мислиш, че всеки път е връх, а реално сме в рейндж? Архитекта и Хемилиото, може да имат за момента грешна стратегия, ама поне имат стратегия.
Него ще играя . Дотогава съм холд .Това е моята стратегия .
Няма да е трудно да се познае щото ще мирише на изгоряла гума .
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеПо-разумно е HOLD .
Като се счупи върха тогава шортене му е майката
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеМного по разумно е да си мечо настроен по тези върхове,неотразяващи фундамента,отколкото да си сляпо бичи настроен!!!
По-разумно е HOLD .
Като се счупи върха тогава шортене му е майката
Коментар
Коментар