If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Гледайте какво правят Американските фючърси. Тя икономиката им едва ли в рецесия ще влезе ама те ни лук яли ни лук мирисали. Защото видиш ли сега ФЕД ще печата още пари и затова сме само нагоре до небесата, ако не то икономиката се оправя и затова поставяме рекорди. Абе все ще намерим причина да сме нагоре. Не мога да дочакам деня когато ще излезе новия Леман и пазара ще се срине и да чета коментарите на анализаторите-овце
Е кво да гледаме. Изненадан ли си? Туй е заради лошото време, бре! Кога се е чуло и видяло зимата да е студено Както се сещаш, ако това продължи и през лятото, пак няма да важи, щото тогава ще е било горещо. Напред и нагоре към победата! Нали така, архитекте?
Ама ще дудне ли или само комюнике бре? Аз мисля, че няма да се покаже. А и по-добре. Не че нещо, ама ми се гледа и мача. Таз кво да и гледам на нея.
ше духа май, полека лека затварят сергията защото иначе ше ядат тоягата. Ше клъцнат с още 10 бимберици и гадовете ше го приемат като 'позитивно' и ше се юрнат на горе ама после ше си слезнат както си му е реда. Ако па първо играят обидени и слезнат ше се качат да изпотрепат късите и па ше се върнат на доле, всичко зависи колко маймуни са на клона и почват да люлят
Гледайте какво правят Американските фючърси. Тя икономиката им едва ли в рецесия ще влезе ама те ни лук яли ни лук мирисали. Защото видиш ли сега ФЕД ще печата още пари и затова сме само нагоре до небесата, ако не то икономиката се оправя и затова поставяме рекорди. Абе все ще намерим причина да сме нагоре. Не мога да дочакам деня когато ще излезе новия Леман и пазара ще се срине и да чета коментарите на анализаторите-овце
Айде къс абдал от тук към даксовете утре ще е оптимистично
Така като гледам надуват балона като за последно преди спада лятото. Ще атакуват още 1 път върха и може и нов връх да направят. И края на Май, началото на Юни
ще има "sell and go away" есента пак продължаваме и ще направи сигурно 2000 на СиП.
Ма имам още доста с припалени двигатели.
Тия 16 ми са сега основните на нисе, над 82%. С 4.5% чист дивидент.
Гилда кат вземат да кихат и 5 ще да хвана..
ама и ти немаш спирка в една посока само дееба, то убаво, ама ако гониш някви малки диапазони сменяй малко мача, ако гониш нещо голямо, пусни там една къса SPXU или SQQQ и го погледни пак до година и те така ...
Коментар