IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• то и по великден беше много оптимистично и на минета също. и те така продават боклуци . все пак 80 години си инвестирали

Коментар

• Нервничите ли пичове?
      Вариантите са само два.
      Вярната посока е само една
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• крупието хахо да раздава картите на казиняка

Коментар

• нц , нагорето не си заслужава скоро ще го разберете . в момента чувам весело тропане на копита към кланницата

Коментар

• Първоначално изпратено от Pitast Разгледай мнение
            Гледайте какво правят Американските фючърси. Тя икономиката им едва ли в рецесия ще влезе ама те ни лук яли ни лук мирисали. Защото видиш ли сега ФЕД ще печата още пари и затова сме само нагоре до небесата, ако не то икономиката се оправя и затова поставяме рекорди. Абе все ще намерим причина да сме нагоре. Не мога да дочакам деня когато ще излезе новия Леман и пазара ще се срине и да чета коментарите на анализаторите-овце
            Е кво да гледаме. Изненадан ли си? Туй е заради лошото време, бре! Кога се е чуло и видяло зимата да е студено Както се сещаш, ако това продължи и през лятото, пак няма да важи, щото тогава ще е било горещо. Напред и нагоре към победата! Нали така, архитекте?

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
              Ама ще дудне ли или само комюнике бре? Аз мисля, че няма да се покаже. А и по-добре. Не че нещо, ама ми се гледа и мача. Таз кво да и гледам на нея.
              ше духа май, полека лека затварят сергията защото иначе ше ядат тоягата. Ше клъцнат с още 10 бимберици и гадовете ше го приемат като 'позитивно' и ше се юрнат на горе ама после ше си слезнат както си му е реда. Ако па първо играят обидени и слезнат ше се качат да изпотрепат късите и па ше се върнат на доле, всичко зависи колко маймуни са на клона и почват да люлят

Коментар

• Гледайте какво правят Американските фючърси. Тя икономиката им едва ли в рецесия ще влезе ама те ни лук яли ни лук мирисали. Защото видиш ли сега ФЕД ще печата още пари и затова сме само нагоре до небесата, ако не то икономиката се оправя и затова поставяме рекорди. Абе все ще намерим причина да сме нагоре. Не мога да дочакам деня когато ще излезе новия Леман и пазара ще се срине и да чета коментарите на анализаторите-овце

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                  днес е FOMCa баба ви ще дранка, накъдето тегли тълпата преди обед вечерта е обратна посока
                  Ама ще дудне ли или само комюнике бре? Аз мисля, че няма да се покаже. А и по-добре. Не че нещо, ама ми се гледа и мача. Таз кво да и гледам на нея.

Коментар

• днес е FOMCa баба ви ще дранка, накъдето тегли тълпата преди обед вечерта е обратна посока

Коментар

• редко ти мене не ме мисли мойте магнитчета като придърпат става за минута две . кой ще ти чака да пускаш къси

Коментар

• Окъсил съм се от 16443 и 16545. Да видим какво ще стане. Успех на всички.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                          Айде къс абдал от тук към даксовете утре ще е оптимистично
                          Така като гледам надуват балона като за последно преди спада лятото. Ще атакуват още 1 път върха и може и нов връх да направят. И края на Май, началото на Юни
                          ще има "sell and go away" есента пак продължаваме и ще направи сигурно 2000 на СиП.

Коментар

• Айде къс абдал от тук към даксовете утре ще е оптимистично

Коментар

• Тая ми ракетка излете

http://finance.yahoo.com/q?s=bsbr

Ма имам още доста с припалени двигатели.
                              Тия 16 ми са сега основните на нисе, над 82%. С 4.5% чист дивидент.
                              Гилда кат вземат да кихат и 5 ще да хвана..

GILD, SDRL,ESV,EDIV,PBR,RIG,EDD,TUR,GGN,NSU,HSBC,ERUS,PZ E,BSBR,EWO,RSXJ

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                                а аз балъка само продавам продавам
                                ама и ти немаш спирка в една посока само дееба, то убаво, ама ако гониш някви малки диапазони сменяй малко мача, ако гониш нещо голямо, пусни там една къса SPXU или SQQQ и го погледни пак до година и те така ...

Коментар

Working...
                                X