If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ало колега аз на твое место бих излезнал, че днес е Interest Rate и оня ше дрънка глупости и тва ше скача като полудело, да не ти събори барикадите ако ползваш такива ...
Микеле,тва зеленото да не са го напръскали с Раундъп,направо и корена му
съхне.
ало колега аз на твое место бих излезнал, че днес е Interest Rate и оня ше дрънка глупости и тва ше скача като полудело, да не ти събори барикадите ако ползваш такива ...
като му гледам физиономията на тоя на снимката, надали се бъзика ебаси муцуната е тоя Путин, ама ме кефи, мъти им водата и ич не го е еня и никой копче не може да му каже ....
Ама то нямаше кой знае каква волатилност! Имаше малко в Европа и то даже беше вътре в индексите : сектори и отделни хартии. Иначе оттатък водата даже почти не мръднаха. Като иде СиП в права линия на 1700 и върне половината за 2-3 сесии, тогава ще си говорим за волатилност. Сега едно голямо нищо. Вярно, че на интрадей имаше по няколко смени на посоката, ама амплитудите бяха откровено мизерни. На седмична особено, индексите изглеждат като замръзнали.
Интрадей си беше ок. Като казвам волатилност имам в предвид и в двете посоки движения. По този начин никоя грешка не е особено важна - дори и човек да сбърка посоката, което аз си приемам че чисто вероятностто може да се случва в 50% от случайте, бързо може да се поправи с минимум щети, като ако поправката заема малка част от очакваната волатилност, то дори и дъ се тръгне със загуби лесно може да се завърши с печалби. До като ако се получи еднопосочна волатилност нещата могат доста неприятно да се развият в дълга отриателна серия при подобен вид спекули. При движение в рейндж където едните новини тласкат нагоре, а другите надолу нищо не остава написано на камък.
Коментар