If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добро и лесно правило, е да се купуват нови дъна и да се продават нови върхове.
Т.е. в момента за купуване ще е ако насдак падне под 3600. И като мине през 3600 спре да пада поне за ден два, и почне да върви нагоре тогава да се влиза. Ако мине 4100 за да се намалява експозицията. Ако тръгне нагоре не се влиза до като пак не направи корекция. Тогава се вдига таргета и не се чака 3600, но отново да пада няколко дена и като се успокои и тръгне нагоре пак да се влиза. Влизането по пътя надолу и влизането по пътя нагоре не е добра идея. Излизането по пътя надолу е добро само около върха - при нервен пазар е хубаво да се излиза бързо и да се влиза бавно. При спокоен пазар е хубаво да се излиза спокойно и да се влиза бързо.
За съжаление в момента възможната корекция в САЩ е доста солидна. Така че е добре човек да държи пръста на спусъка. А високата доходност не се прави толкова от това да се печели по пътя нагоре, а от това да не се губи толкова по пътя надолу.
добре казано,но ще се направя,че не съм го прочел
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Добро и лесно правило, е да се купуват нови дъна и да се продават нови върхове.
Т.е. в момента за купуване ще е ако насдак падне под 3600. И като мине през 3600 спре да пада поне за ден два, и почне да върви нагоре тогава да се влиза. Ако мине 4100 за да се намалява експозицията. Ако тръгне нагоре не се влиза до като пак не направи корекция. Тогава се вдига таргета и не се чака 3600, но отново да пада няколко дена и като се успокои и тръгне нагоре пак да се влиза. Влизането по пътя надолу и влизането по пътя нагоре не е добра идея. Излизането по пътя надолу е добро само около върха - при нервен пазар е хубаво да се излиза бързо и да се влиза бавно. При спокоен пазар е хубаво да се излиза спокойно и да се влиза бързо.
За съжаление в момента възможната корекция в САЩ е доста солидна. Така че е добре човек да държи пръста на спусъка. А високата доходност не се прави толкова от това да се печели по пътя нагоре, а от това да не се губи толкова по пътя надолу.
тепърва прохождам при акциите и нямам спирачки много кеш,насреща почти-нищо
жилетките, дали ще върнат тия 13 долара?
Аз жилетките си ги държа. но не бих ги играл през СФД - прекалено са волатилни. Но ако кажем смятам за нормално 30% от акциите ми да са в СЩ в момента съм ги направил 20%
Аз в САЩ докато не видя какво ще се случи когато лихвите почнат да се качват съм предпазлив като вълк. Не пипам нищо дългосрочно. Поне до като не видя какво се случва когато загърмят лихвите. До септември нещата бяха горе долу спокойни. Но тази волатилност октомври не е на добре. Всички са спусъка, пък още дори няма далечни гърмежи. Така че поне при мен е сейфти фърст.
тепърва прохождам при акциите и нямам спирачки много кеш,насреща почти-нищо
жилетките, дали ще върнат тия 13 долара?
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
от два месеца седиш и се плюнчиш на два лефа покачвания на индексите . аз вече два пъти обирам падания за по два три деня
Ти от два седмици все къси пускаш. Как правиш пари не знам
Или продавш злато и телефони по заложните и само пълниш платформата и се молиш "Господи, нека се срине пазара. Моля те, само тези пари да избия. Обещавам, че ще спра цигарите и ще ходя на църква всяка седмица. Моля те Господи".
Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар