общо взето на дакса на 9888 беше също такъв див оптимизъм че чак и гапове а после кво нищо
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
michaelis
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеА зощо мислиш че ще има трета вълна и кое броиш за първа вълна.? Хайде осветли ме малко като постнеш една графика с вълите при S&P500. Погледни свирепата корекция 2011 и ми индикирай вълните за да ми обясниш вълновата теория
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеА зощо мислиш че ще има трета вълна и кое броиш за първа вълна.? Хайде осветли ме малко като постнеш една графика с вълите при S&P500. Погледни свирепата корекция 2011 и ми индикирай вълните за да ми обясниш вълновата теория
Коментар
-
Както казах до тук, сега се молете 8000 да издържи другата седмица.
Първоначално изпратено от jasonbeck Разгледай мнениеДо тук беще ръста, 10 000 ще витиш през 2017
До тук е по план само тази корекциика нагоре трябваше да стане по-бавно не толкова бързо но... затова пък по-рязко ще обърне надолу.
Коментар
-
Голям кеф суинга при сидрила, тея де преди няколко сесии сложих на 22.2 днес ги кеширах на 24.1, скоро ще си ги върна на 21....
А това бижу можете ли да познаете кое е ?
Trailing P/E 5.71 Frwd P/E 6.1
PEG 0.38 P/C 3.4 P/FCF 4.0
P/S 1.15, P/B 0.70
EV/Revenue (ttm): 1.14, EV/EBITDA (ttm): 1.69
Profit Margin (ttm): 21.05%, Operating Margin (ttm): 48.15%
Return on Assets (ttm): 13.73%, Return on Equity (ttm): 13.10%
QR 9.3 CR 9.3 D/Eq 0.17
EPS past 5Y 20% ERS next 5Y 15%
Divident 4%
Average annual ROIC from 2010 is 16.86%
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеНещо ни се разминават определенията за капитулация с тебе.
То и аз имам почти 5% RSX и RSXJ, но такава не наблюдавах...инак не бих се двоумил да ги удвоя при едни нива с 15-20% по доле. с рси под 15 и голям обем......пу дано
Погледни обемите на LUKOY и OGZPY. Аз нямам почти нищо друго отпреди 3 седмици
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеЕй са ше видиш третата вълна на доле какви ръстове щи даде, аз ще го изчакам другата седмица да нададе нос до 1900/1920 и после се почва с ръстовете тагай ше скиваме кой е капитулирал и кой нье ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеГоляма веселба
Trade-Ideas LLC identified Petroleo Brasileiro SA Petrobras ( PBR) as a "dead cat bounce" (down big yesterday but up big today)
Он е световен шампион по скокове на батут.
ГолЕма артия !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеКапитулация при Руските ADRи. Сега не би ме учудило да видим дни с над 5% ръстове, че е ясно че няма кой да продава. Ако има и непокрити къси (винаги има идиоти) ще хвърчим здраво.
То и аз имам почти 5% RSX и RSXJ, но такава не наблюдавах...инак не бих се двоумил да ги удвоя при едни нива с 15-20% по доле. с рси под 15 и голям обем......пу дано
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеКапитулация при Руските ADRи. Сега не би ме учудило да видим дни с над 5% ръстове, че е ясно че няма кой да продава. Ако има и непокрити къси (винаги има идиоти) ще хвърчим здраво.
Коментар
Коментар