IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И да не забравя също така шорт злато, шорт сребро ако човек може да изкара през нормалната волатилност, която сигурно ще се случи.

Коментар

• QE ефективно приключи днес. Или е много близо до приключване.

За известно време играта ще е продавай нови върхове, купувай нови дъна.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
        от твоите уста в Божиите уши
        еми ти го чекаш тва от как съм у тоя форум почти две години вече ше слезне има гравитация нема къде да хои ...

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
          айде ти си 8700 не му мърда на фашиста, ако се засили на седмична SMA200 е на 7750 и си на плюс и си избил всьо и вся ...
          от твоите уста в Божиите уши
          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от jori Разгледай мнение
            Много неликвидни са тия спредове - в момента bid/ask е -1.25/-0.30.
            Как я постигна цена от -$0.8, с пазарна или лимит поръчка?
            Дори видях положителен ask $0.6, което сигурно значи че за да поемеш на някого риска трябва да си платиш.
            даже сега в момента е -0.85 Credit Bull Put Spread на NOV 20 -1840/+1845. Виж погледни в Thnikorswim ти къде ги гледаш тея спредове?

aaaaa да да да глей са събери тея двете -1.25 + -0.30 = -1,55 / 2 = -0.75 (midpoint) това е спреда в момента (кредитен спред) тва купуваме и продаваме защото е по-евтино и с по-голяма % успеваемост от дебитните спредове където хем шанса ти е по-малък хем са и по скъпи.
            Last edited by michaelis; 09.10.2014, 21:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
              long SPX +1840/-1845 NOV 20 -0.80$ (в превод ше стои над 1845 до 20.11.2014) 3 парчака да видиме дали ше ме огрее за си взема печалбицата ...
              а ако руския пингвин заговори нещо за ядрени терапии на украинска територия и тряя мноо бързо да се намесвам, че опцията отиди ...
              Много неликвидни са тия спредове - в момента bid/ask е -1.25/-0.30.
              Как я постигна цена от -$0.8, с пазарна или лимит поръчка?
              Дори видях положителен ask $0.6, което сигурно значи че за да поемеш на някого риска трябва да си платиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                Твоята диета ще продължи
                айде ти си 8700 не му мърда на фашиста, ако се засили на седмична SMA200 е на 7750 и си на плюс и си избил всьо и вся ...

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                  моя ляб да не забравите
                  не се натъпкахте две седмици.ай стига толкоз
                  нема баце, кво да прайм са и аз съм bull put на SPX ама ако се изсипе изведнъж ше ме занити то до 1880 има време даже сега мисля да направя една добавка на опцията да усредним и при следващия подскок с 40 пункта продаааме и ай кой от къде е .... ама като го гледам как грозно се изкривило на седмична ....

Коментар

• ша ля ля ля
                    все повече ми изглежда положението на обръщане на тренда
                    ше има говежда пастърма тая зима
                    До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
                      Хемило ДАКС-а се утрепа.
                      Айде честито, дано да си на печалба от цялата работа.
                      Аз лично очаквам днес след като излязат минутите пазара да тръгне нагоре и да обърне тренда.
                      Хахин вмимавай този път да не фалираш веке

Коментар

• Телетата не се ли напасоха 3 години?

Сега е време за телешко варено да ядем цяла зима, аз и миналата се гласих..

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                          моя ляб да не забравите
                          Твоята диета ще продължи

Коментар

• връщаме се на 3-месечното ниво. В момента върви на 16.07

Коментар

• моя ляб да не забравите
                              Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнение
                                Днес няма и следа от вчерашната куха еуфория... пък такива хубави тримесечия се репортват в момента, шо така ?!?
                                Надявах се да качи още малко преди да излезнат в 3 и половина данните за фърсттаймърите чакащи обезщетения, пък то май ша се сурне преди да ги ошортя
                                Ошортвай ги Овреме

Коментар

Working...
                                X