Първоначално изпратено от Gold Zombie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Днес няма и следа от вчерашната куха еуфория... пък такива хубави тримесечия се репортват в момента, шо така ?!?
Надявах се да качи още малко преди да излезнат в 3 и половина данните за фърсттаймърите чакащи обезщетения, пък то май ша се сурне преди да ги ошортяДо новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениетаргета му е къде 25 нека и последната вълна да слезне на доле и после ше скиваш, ей погледни в % кво е напрайл GDXJ и SSRI ... ако па се обърка тва да слезне на 4$ ше продам и палтото на любовницата и само тех купувам ...
кога казваш ще падне на 4$Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеДнес "ракета", утре метеор и космически прах, мани мани...
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеше стои,няма страшно.той моя индекс е джелезен.само с пингвина трябва внимаваме
аз затова я карам на стоп-тармък,обаче все сънувам че направило някакъв гап.прескочило ми тармъка и ми гризе портфейла
п.п наздраве
Ми кат имаш таквиз сънища махни стопа кво те боли щеката, аз като бех с фашистите никви стопове, че станах спонсор на брокера ше ги еба у мурдерите с тея стопове съкрати позициите кат мине над 2 иляди и рупай семки и гледай ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениене знам аз у тех се кълнем, нема избушляци там, само ракети 10% за ден смятай за седмица ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениеархитекте братле и 18 000 ще видим преди голямото падане.тя се видяла.
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеАйде стига с тия избушляци бе...виж жилетката ми дава двойно по малко от това днес, ала кат ми е 40% от всичко...та смятай....
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениее за ко да не го барам ей вече е 10.42% да си ебе и ракетата е тва SSRI ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеlong SPX +1840/-1845 NOV 20 -0.80$ (в превод ше стои над 1845 до 20.11.2014) 3 парчака да видиме дали ше ме огрее за си взема печалбицата ...
а ако руския пингвин заговори нещо за ядрени терапии на украинска територия и тряя мноо бързо да се намесвам, че опцията отиди ...
аз затова я карам на стоп-тармък,обаче все сънувам че направило някакъв гап.прескочило ми тармъка и ми гризе портфейла
п.п наздравеИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеобаче анди кажи сега не вярват ли в добрия бог 666 американите , богът на добротата и човечността . е , не са християни но все пак обичат Жииииисъс
ето виждаш ли хухото кат го шибна по едната бузонка и дава другата
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениетихо де,ще вземеш да ги урочасаш .фаталисти са.ще чуят ся нещо я за ебола я нещо за ония джихад-михад и отиде пакпък ако пръдне путин и са оцапали смокингите
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениетихо де,ще вземеш да ги урочасаш .фаталисти са.ще чуят ся нещо я за ебола я нещо за ония джихад-михад и отиде пакпък ако пръдне путин и са оцапали смокингите
а ако руския пингвин заговори нещо за ядрени терапии на украинска територия и тряя мноо бързо да се намесвам, че опцията отиди ...
Коментар
Коментар