If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Т, къв пазар, кви пет лева. Едно време може и да е имало нещо пазарно.
Речи конкретно що ще отиграваш. Пак ли ba
? Не пипам вече JЕ, че е мазало там.
Аз пак ще играя apt, че досега ми е като лична печатница за пари. Ама народът го е казал: един път маска, втори път маска...
Нафта, добивачи, храни, имоти също са нагоре, ама ме е страх да товаря допълнително. Иска ми се и аз като Иветка да залагам изцяло на силните коне, ама пустото шубе ме кара да се разпилявам.
Какви BA какви JE.Търся подценени компании,които никой сега не забелязва и подбирам блокчейн компании в които да вляза дългосрочно понеже там има огромен потенциал за разтеж.Капитализацията при някой е само няколко стотин хиляди.Сега изглеждат неатрактивни но след време тия ще дадат по десетки хиляди проценти ръст.Има всякакви такива,но търся само американски компании.Не се интересувам въобще от котайски компании и избягвам и канадските които са същите бетери като гърците.Само американски компании!!! Оня ден на 2.55 влязох в CBDHF.Това отигравам в комента иначе чакам Модерна да слезе до 114 и да почна да влизам лека полека.Стоя си на кеш и си търся компании които ще ме изтрелят след 5 г.Време е дългосрочно да се влиза.
terziev е здраво в имоти, защо вдигането на лихвите не събори имотите досега?
Ами американците в 5 ч сутринта спят на сточета и чакат пред жилищата за оглед първи да дадат оферта на брокера.Банките обаче финансират масово до 350000 $.Такова безумие имаше 2006 г.2008 знаете какво се случи.Сега е втора серия . Аз сано казвам после да няма хора да гледат тъжно.
Не знам за тия имоти, сума време държах Corestate. Микро домове, след тях е само кашона. И загуби, загуби! Днес ги разкарах.
Не съм ги чувал, но според мен търсенето на микро домове по време на 0% лихви няма как да е огромно. Виж и в София. Всеки търси по-голям. Когато вдигнат лихвите яко, те тогава ще е момент за микродомове. Тираджийска логика, нямам никаква идея за самата компания.
terziev е здраво в имоти, защо вдигането на лихвите не събори имотите досега?
Щото самите имотите са в небето, а reit-овете, които ги държат изоставаха значително. Ножицата трябва да се затвори. Лихвите продължават да са рекордно ниски. (сигурно има някакви сложни и супер важни икономически причини, това си е моята тираджийска логика)
Като гледам обаче ще се простя с UBA, че шитнах колци на 17,50. Не очаквах такъв скок още преди да са дигнали дивидента.
===
другото - още по-добра сделка бяха ипотечните. Сигурно 20 пъти го повтарях и обяснявах, че една от най-добрите сделки на цялата борса! е REML. Самият аз не успях да се възползвам, но не разбрах защо американците от форума не го направиха.
Още бая може. Но и въглищата са все още на далавера.
~~~
В интерес на истината народът се нахвърли на нафтата и даже прекали. Може да има някакво връщане при негативна новина. Те тогава трябва да се налази. Най-добре в Talos, че да ми го помпате допълнително.
щото навсякъде пишат, че ще расте. И аз там съм се фокусирала и не смея и да погледна в останалите си активи щото получавам световъртеж.
May Brent crude recently was +2% to $70.79/bbl after reaching as high as $71.16/bbl, and April WTI crude +2.1% to $67.47/bbl after touching $67.86/bbl, the highest since October 2018.
Още бая може. Но и въглищата са все още на далавера.
~~~
В интерес на истината народът се нахвърли на нафтата и даже прекали. Може да има някакво връщане при негативна новина. Те тогава трябва да се налази. Най-добре в Talos, че да ми го помпате допълнително.
Т, къв пазар, кви пет лева. Едно време може и да е имало нещо пазарно.
Речи конкретно що ще отиграваш. Пак ли ba
? Не пипам вече JЕ, че е мазало там.
Аз пак ще играя apt, че досега ми е като лична печатница за пари. Ама народът го е казал: един път маска, втори път маска...
Нафта, добивачи, храни, имоти също са нагоре, ама ме е страх да товаря допълнително. Иска ми се и аз като Иветка да залагам изцяло на силните коне, ама пустото шубе ме кара да се разпилявам.
Ай, не ни дразни, а сподели какви са ходовете за идната седмица.
Ами нищо неочаквано.Тия новите си действат както винаги.Ще вдигнат данъците ще хрантутят черните да гласуват за тях.Ако не сме влезли вече в мечи пазар ще има един бум нагоре и после много рев ще има.Пазара на недвижимите имоти ще се срути както 2008-2009 г.Абе нищо ново.Може да се окаже,че който кешира края на януари при артиите е изтеглил печелившата карта . Ще видим.Оказа се,че на американския пазар безумието минава всякакви фантазии и ще бъде наказано жестоко,но пък за такива като мен е добре дошло
Коментар