IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Идеи за следващата седмица? При мен почти всичко е на годишен връх и няма какво да допълвам. Скоковете ми свалиха ангажираността в акции до 105% при цел 120-125%. Всичките ми къси петъчни опции останаха извън парите. С много. При дългите също. UBA го бях отписал, но в края на сесията падна под страйка 17,5. Играта с tbhr (мерси, како и петков за акълите) се оказа направо смешно печеливша, но свърши далаверата - премиите за април са в пъти по-ниски вече и не си струва. За gme путовете няма смисъл да обяснявам мисля.

Знам, че такива като МО ке катерят поне до 60, но не мога да се накарам при положение, че средната ми цена е 37. Същото е и с нафтовете и тръбите - тежък съм там, ако и да са още бая подценени някои. Имотните и финовете като цяло не са много подценени вече. Промишлени, храни, добивни и там същата работа - имат още малко път нагоре, но вече имам и са на твърде високи цени за мен.

Какво остава - въглищата. Ще продължа с Hcc, но ще го играя с близки до парите путове. Добри са премиите, добра е компанията, перспективен е секторът, мааалко ми е над цената. От финовете само wfc продължава да е лекинко подценена, но цената ми е макс 35. Не са лоши премиите за този страйк. Фин секторът също има много добра перспектива за 2021. И дебна за резки спадове при Антеро и затворите cxw и geo

За спекулата... вече съм в чиповете и в няколко спака, та нямам много ресурс. Може да добавя само още един забавен спак на номинал - реална икономика, не разни тех пидерастии. Но нека първо някой се включи със смислено мнение/коментар и тогава ще го плясна у темата за кой точно става въпрос.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
      BAVA последните дни са здраво нагоре. Ваксина правят. Ще се изям че вчера не ги взех, а ги мислех и вместо тях пак се закопах с умрелия Вестас. Я ги погледнете и кажете дали още са Buy или ще коригират.
      Зимай бързо, докато не са паднали! Годишният връх е най-добрият Buy сигнал.

Специално за теб, ето тук съм събрал най-перспективните компании: https://www.barchart.com/stocks/highs-lows

Коментар

• BAVA последните дни са здраво нагоре. Ваксина правят. Ще се изям че вчера не ги взех, а ги мислех и вместо тях пак се закопах с умрелия Вестас. Я ги погледнете и кажете дали още са Buy или ще коригират.

Коментар

• Първоначално изпратено от trade Разгледай мнение
          има ли бикове за стригане.? sell 32736 US 30
          затворено на 32673..пффф стига вече
          Pip master

Коментар

• има ли бикове за стригане.? sell 32736 US 30
            Pip master

Коментар

• SPY и НАСДАК са си на зелено

FedEx (FDX) на +6.38%. Това също е бичи сигнал

Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
              Много е анемичен спада , особено при DOW, 200 - 400 пункта, това е нищо 1%

Коментар

• Много е анемичен спада , особено при DOW, 200 - 400 пункта, това е нищо 1%

Коментар

• Има трейдери дет ги стрижат брокерите им

Първоначално изпратено от trade Разгледай мнение
                  Има ли бикове за стригане ? sell 32692 , US30

Коментар

• АЙДЕ и този стоп нулев ...явно трябва да си прибирам 40 50 пункта и да бягам
                    Pip master

Коментар

• тово sell 32749... US30н
                      Pip master

Коментар

• има лi още бикове за стригане..? sell 32753 US30
                        тц ...нулев стоп започва корекция нагоре май
                        Last edited by trade; 19.03.2021, 18:22.
                        Pip master

Коментар

• затворено на 32620... наложи ми се да стана spe66no
                          Pip master

Коментар

• Има ли бикове за стригане ? sell 32692 , US30
                            Pip master

Коментар

• Някой отиграва ли SOXL? Изобщо идеи за чиповете някакви.

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
                                ослушване, ослушване, като свинки във папур
                                Който миналата година събираше добрите подценени акции като мишленце, сега се радва на биченце. Който купува без мисъл балоняци, него го дебнат диви свинаци.

Пич, МА? На ~270? Ти сериозно ли? Ако бях чел
                                умни книжки на ангелски, щях да ти напиша нещо за моут, за маржин уф сейфти...

Каката да направи един акаунт в Торото, че да я следваме.
                                Last edited by terziеv; 19.03.2021, 11:28.

Коментар

Working...
                                X