If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Най-голяма нужда има от място за живеене - по-евтино или без пари. Защото някои хора нямат нищо, дойдоха с валута на Украйна, гривни, които никъде не приемат. Реално имат пари, но с тях не могат нищо да си купят", каза Александра Далдих, която е доброволка от Украйна
Е, нали им плащаме по 1200 лева на месец на човек за хотел и храна, за поне 3 месеца + могат да започнат работа веднага. Не са чак толкова черни нещата - не сме ги оставили по улиците да спят и да ровят по кофите.
Най-голяма нужда има от място за живеене - по-евтино или без пари. Защото някои хора нямат нищо, дойдоха с валута на Украйна, гривни, които никъде не приемат. Реално имат пари, но с тях не могат нищо да си купят", каза Александра Далдих, която е доброволка от Украйна
Кавръка ще го правим министър на новосъздадено министерство - координатор и министър на министерство на потреблението и конкуренцията и борба със спекулата.
поне да имаше НЯКАКВИ идеи как да стане а то сал аааа, уууу
Не се подценявай с БСП.Ти въртиш FT ФЕД ЕЦБ МВФ на малкият си пръст къде си тръгнал да се излагаш с БСП...
Кавръка ще го правим министър на новосъздадено министерство - координатор и министър на министерство на потреблението и конкуренцията и борба със спекулата.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Ъи можеш ли да разбереш че тоя кеш освен да го стискам няма какво друго да направя.Кеша ми не е половин милион или два милиона.Вдяваш ли какво ти говоря.Исвен да су куоя още една кола и чао гергино.Ако имах достатъчно кеш изобщо нямаше да мисля..
Точно. Кешът си е кеш, но количеството му е важно. Аз откога казах че два напальона имот не купуват.
В момента инциализирам към БСП да помислят върху налагане на тавани и в строитеслтвото и имотния сектор ,наеми ,продажни цени ,всичко .
Ще стане бавно ,но ще се работи и в тази посока
Е те таваните са си височки и без това. Поне поскъпването да спре.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
В момента инциализирам към БСП да помислят върху налагане на тавани и в строитеслтвото и имотния сектор ,наеми ,продажни цени ,всичко .
Не се подценявай с БСП.Ти въртиш FT ФЕД ЕЦБ МВФ на малкият си пръст къде си тръгнал да се излагаш с БСП...
Ъи можеш ли да разбереш че тоя кеш освен да го стискам няма какво друго да направя.Кеша ми не е половин милион или два милиона.Вдяваш ли какво ти говоря.Исвен да су куоя още една кола и чао гергино.Ако имах достатъчно кеш изобщо нямаше да мисля..
Вземай пример от Лорда -консерви ,противогази ,пищови ,иде криза на глада ,лично аз ще оглавя бунта !!!!!!!!!!!!!!!
Поскъпването на джелезото било като на тунджата и на мазгата - спекула. Решението явно е Курни да да яхне метлата и да им влезе рязко с поза от каратето.
Коментар