Първоначално изпратено от Pringles
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Не виждаш ли че са видяли че е жена и са я засилили по пързалката.
Преди 10 години ни бяха обявили цена за ремонт от 12000 за 50 квадрата.
Ремонта го направихме за 6000,7000 лева.
На 50% от цената.
Тия две бани струват не повече от 10000 и двете ,
Ремонта зависи от това кой ти го прави,ако хванеш фирма ще ти съдере кожата .
Обаждаш се на комшията и си готов
Пълно е с квартални майстори с ниски цени,тая баня да не е космически кораб??
В крайна сметка ,и сам ако трябва ще си ги направиш за по ниска цена.
Майстора да не е пилот на изтребител,всичко човешко може да се научи,и да си го направиш
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Имайки предвид, че поскъпването на НИ не е спирало от близо десетилетие, е по-добре да се запитаме не “Кога почва поскъпването”, а кога почва спада. Ако войната остане локална, въпреки планираното плахо увеличение на лихвите, по-късно през годината, очаквам лек спад през втората половина на 2023. Много по-важно, обаче е, кога ще бъде дъното. Докато пазарът е във възход, трудно някой ще може да отговори.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Според мен сега хората масово ше тръгнат да харчат за да не си загубят парите...После ще вдигнат лихвата ама който си е похарчил парите няма да може да се възползва...А пък ако и цените се сгромолясат удара ще е перфектен.Аз твърдо залагам на кеша..Дори и да го загубя все ми е тая...Нямам претенции да съм познал
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Че се опитват да я минат е ясно. И най-вече през фирма там цените са по 2 на това което взима майстора.
Иначе това дето си написал не е вярно разбира се. довършителните работи се удвоиха като цена в последните няколко години. Това ми е малкото успокоение/компенсация затва че можеше вместо да довършавам да купя още.
Съседите майстори дет работят без пари са ми любимите. След такъв разхода е двоен - трябва да се изрине ремонта от него и да се направи наново....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Струва ми се много скъпо. Преди две години правих ремонт на баня ,коридор и тоалетна с много хубави плочки и цената беше 1/10 от поисканата тук.
Коментар
-
Ама и на тебе в главата ти е една такава кашотина...... такава суроватка......
Идея си нямаш накъде и как вървят нещата, а!?
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеАз твърдо залагам на кеша..Дори и да го загубя все ми е тая...Нямам претенции да съм познал
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнениеЗащо тук плащаме 1200 лева на месец, а англетата плащат само 350 паунда ?
- 1 like
Коментар
-
Нещото, което ме притеснява е невъзможността да реализирам кеша по сигурен начин. Зеленото в момента е не само скъпо, а и несигурно, така че тази опция отива много надолу вече в желанията ми. А имотната експозиция ме УСПОКОЯВА и има единствено съжаление , че не е толкова голяма колкото трябваше....
Марина говори леки глупости или не знам в кой селски маХазин / tна Украински/ е гледала цени. Като човек бил в Украйна всяка година по няколко пъти в продължение на десетилетие мога да ти кажа, че живота за обикновен човек там беше МНОГО , ама МНОГО по-лош и труден от при нас. Нали не мислиш, че жените им са често ''леки'' казано внимателно и го правят за кеф , а не за пари....? Храната им беше 20% по-евтина особено зърнени неща и по-качествена също.. В същото време окъсани баби продават круши, ябълки, кисели краставички и какво ли не покрай метрото.... мизерия и глад знаеш ли какво е ?
Та по-евтината храна върви с по-ниска заплата особено извън Киев е ГЛАД....
Когато ходихме за по-дълго наемахме гледачка за децата..... Та женицата / страхотна жена с медицинско образование при това/ се молеше да я измъкнем от там и да ни гледа децата в София или да гледа на наши познати..... за под 500 евро.....
Накратко:
Local Purchasing Power in Sofia is 12.06% higher than in Kiev (Kyiv)
Local Purchasing Power in Sofia is 55.03% higher than in Kharkiv
Local Purchasing Power in Sofia is 36.73% higher than in Lviv
- 2 Харесвания
Коментар
-
ПП Промених си мнението за панелките малко. Много здрави изглеждат. Надупчени като сирене, но не паднали....
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
И сега е горе долу толкова,тук имаме една жена ,която са опитали да излъжат
Иначе това дето си написал не е вярно разбира се. довършителните работи се удвоиха като цена в последните няколко години. Това ми е малкото успокоение/компенсация затва че можеше вместо да довършавам да купя още.
Съседите майстори дет работят без пари са ми любимите. След такъв разхода е двоен - трябва да се изрине ремонта от него и да се направи наново....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Дори не е хубаво да си задаваме такива въпроси, но според мен в момента в Киев, няма никакъв пазар на НИ. Когато тази лудост приключи / дано да е по-скоро/ цените на апартаментите годни и запазени от войната ще се повишат. Винаги е било така след войни и природни бедствия.
Освен това изрично написах за здрави сгради и цена в гривни / в Киев имотите се търгуват в долари а гривната е поевтиняла по официален курс 15%, а на сиво/реален неясно колко много/
ПП Промених си мнението за панелките малко. Много здрави изглеждат. Надупчени като сирене, но не паднали....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеКога почва поскъпването ?
НАТО: Русия ще използва химически оръжия в Украйна. Това може да засегне и България
https://www.24chasa.bg/novini/article/11100361
Имайки предвид, че поскъпването на НИ не е спирало от близо десетилетие, е по-добре да се запитаме не “Кога почва поскъпването”, а кога почва спада. Ако войната остане локална, въпреки планираното плахо увеличение на лихвите, по-късно през годината, очаквам лек спад през втората половина на 2023. Много по-важно, обаче е, кога ще бъде дъното. Докато пазарът е във възход, трудно някой ще може да отговори.
Коментар
-
характеризират още Варна, Пловдив, Бургас, Стара Загора или общо казано в десетте най-големи града в страната. Там интересът към покупка на имот продължава да е висок и той ще движи цените нагоре, но аз лично не смятам през тази година те да нараснат с повече от 6 до 8 процента.
https://m.dir.bg/business/banki-i-fi...l-na-balgarina
- 1 like
Коментар
Коментар