Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 3 Харесвания
-
В снешната безпрецедентна ситуяция станахме свидетели на алчността,глупостта и отчаяните възгласи на повишителите на цените на жилищата и спекуланитите в няколко направления :
1.Желанието им да вдигат наеми и да се възползват от бягащите бежанци от Украйна
Това е описано тук от украинец /бесарабски българин
https://www.24chasa.bg/novini/article/11075767
2.Пълната липса на декватност спрямо ситуацията - израз на безумни твърдения в защита на цените ,в безпрецедентна енергийна,здравна,политическа ,икономическа и финансова криза
3.Нападки на личностно ниво ,за работа ,лично финансово състояние ,и обиди без ясна мотивация и без доказателства -показаха си злобата и безсилието ,отчаянието пред това че пазара ще падне ,няма да могат да реализират спекулативните си очаквания в покупките и стойността на имотите им ще замине при положение че се вдои война на 400 км от нас
Сами виждате какви хора са това .
Да мислиш как ще спечелиш от бягащите жени,майки,деца от една война ,оставили мъжете си на фронта
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Не съм запознат, но на Запад има механизми за покупки на зелено. Едва ли е сложно да се копира някой.
Съмнявам се че премията би била 15-20% при поне към момента много под 1% риск от незавършване. По-скоро около 5% наистина макс С банкови гаранции ще отпаднат пишман строителите щото нямат кеш или ще им струва пак скъпо.
Крайният резултат е че дори и да са по-скъпи варианти / може и да не се продава преди Акт 16/ има и че това ЩЕ оскъпи имотите
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Нееее ,ти говориш нелогични глупости,който не може да обясниш и сега се опитваш да избягаш.
Кажи как апартамент в Киев в момента ,в гривни,е по-скъп от такъв преди 1г ???
Дай да ти видим обяснението?Last edited by keep_calm; 10.03.2022, 14:55.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
50 000 евро оборот за месец и половина в сделки с традиционно ниски надценки.
Колко ти плащат че да им излиза сметката, 1000 лв на месец?
По-добре вдигай бариерата на някой паркинг, пак ще имаш време да пишеш глупости.
Никой няма да ти плаща ей така ,плаща се за резултати
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
За около месец и половина съм продал около 50 000 евро в сделки към корпоративния сектор ,не само че не ме уволниха но ми вдигнаха и заплатата .
Плюс двойни бонуси .
Един търговец който управлява добре времето си не е нужно да виси нон стоп ,това е като IT ,то да му кажеш колко време в деня да пише код
Ако си направя таргета за един месец ,а той е за 4 като база ,никой не ме закача за нищо,и не само мен де.
В търговията е така ,а ти ако имаш мислене на партиен секретар и ще ми смяташ работното време си се объркал много ,няма да работя за теб .
Колко ти плащат че да им излиза сметката, 1000 лв на месец?
По-добре вдигай бариерата на някой паркинг, пак ще имаш време да пишеш глупости.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Нищо не се е изстреляло ,пазара се разстройва и цените ще паднат ,историята го е доказала
- 5 Харесвания
Коментар
-
И какво пише Радев ?
Пак ти пиша случката от Дружба ще изстреля цените на имотите / завършени/ яко нагоре. Повече от това да има механизъм който да регулира подобни простотии....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
Ти понеже нямаш пари и власт, не си много добре, като те гледам.
Какво работиш всъщност? Какво работи човек, който денонощно има време да пише по форумите безумни фермани?
Ако си ми служител, ще те уволня на секундата.
Плюс двойни бонуси .
Един търговец който управлява добре времето си не е нужно да виси нон стоп ,това е като IT ,то да му кажеш колко време в деня да пише код
Ако си направя таргета за един месец ,а той е за 4 като база ,никой не ме закача за нищо,и не само мен де.
В търговията е така ,а ти ако имаш мислене на партиен секретар и ще ми смяташ работното време си се объркал много ,няма да работя за теб .
Коментар
-
Виж Радев какво пише ,а не заплатката -има разминавания между желания и реалност
Пак ти пиша случката от Дружба ще изстреля цените на имотите / завършени/ яко нагоре. Повече от това да има механизъм който да регулира подобни простотии....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнениеКойто се страхува от мечки - не ходи в гората! Плащам си прескъпо, за да купя с АКТ16. Хората преди мен са понесли риск и печалбите са им напълно заслужени. 2017-та купувам точно при излизането на АКТ16 и ще ставам 4-ти собственик! Третият, от който купувам направи 150 евро на квадрат по АКТ! И ми се смее, че съм се "набутал". Аз му казвам, че не съм, защото той е изнесъл последния риск, до край. Човекът не ме разбра. Същото важи и за хората, които се набълбукват с чудовищни (спрямо доходите си) ипотеки. Поемат риск. Може да спечелят, а може и да загубят. Винаги има и от двата вида на края.Last edited by pesimist4o na kvadrat; 10.03.2022, 13:12.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Виж сега какво ще ти кажа доказано е че парите променят всеки човек във негативна посока -пари +власт е равно на убийствена комбинация която тласка и светеца към какво ли не ,така че твоите вероятности са равни на крайния резултат валиден за всеки индивид .
Имаш морала който е ограничен до позицията в която се намираш,станеш ли кмет ,човек от властта ,или където и да е ,до една година ще си зарязъл и деца и семейство и ще си си хванал любовница .
Глупостите които пишеш тук може да са само за твое лично успокоение или да ти вярват тези дето те четат .
А и като гледам начина по който ми отговаряш още отсега е пълен с неувереност а си представям ако си в среда за която писах ,още отсега си лабилен но си взел да слагаш епитети кой бил крадец и кой не
Какво работиш всъщност? Какво работи човек, който денонощно има време да пише по форумите безумни фермани?
Ако си ми служител, ще те уволня на секундата.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Питай Заплатката да ти разясни мен ме мързи да пиша, а на него му е ясно какво следва..... не само за имотите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
Mного си глух.Застраховка за тоя риск ще е много скъпа ако въобще някоя застаховатена компания се навие да застарахова.И банковите гаранции не са безплатни ,и надали някоя банка ще издаде.Иска ви се друг да носи риска ама нанайси.Виждам че си научил някои финансови термини и смело ги използваш.Като ти набият 15-20% застрахователна премия и се обезмисля зеленото.
Съмнявам се че премията би била 15-20% при поне към момента много под 1% риск от незавършване. По-скоро около 5% наистина макс С банкови гаранции ще отпаднат пишман строителите щото нямат кеш или ще им струва пак скъпо.
Крайният резултат е че дори и да са по-скъпи варианти / може и да не се продава преди Акт 16/ има и че това ЩЕ оскъпи имотите
- 2 Харесвания
Коментар
-
Коментар
Коментар