IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение

Това са само вероятности, които никога няма да бъдат тествани, защото нито имам уменията нито желанието да ръководя гореизброените. Но за сметка на това смятам, че имам морала да не допусна компромис със ценностите си и обичам да спя спокойно. ;-)

Колкото до твоя морал и ценностна система, мисля вече е ясно на всички.

Айде дерзай.
    Виж сега какво ще ти кажа доказано е че парите променят всеки човек във негативна посока -пари +власт е равно на убийствена комбинация която тласка и светеца към какво ли не ,така че твоите вероятности са равни на крайния резултат валиден за всеки индивид .
    Имаш морала който е ограничен до позицията в която се намираш,станеш ли кмет ,човек от властта ,или където и да е ,до една година ще си зарязъл и деца и семейство и ще си си хванал любовница .
    Глупостите които пишеш тук може да са само за твое лично успокоение или да ти вярват тези дето те четат .
    А и като гледам начина по който ми отговаряш още отсега е пълен с неувереност а си представям ако си в среда за която писах ,още отсега си лабилен но си взел да слагаш епитети кой бил крадец и кой не

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Гадна история, при това от ''реномирана'' компания. Ще има последици и при ''честни'' строители в бъдеще. Моят любим инвеститор ми я разказа още преди няколко месеца какво правят тези. Това ме навежда на мисълта, че може и той да тръгне по този път , а иначе е свестен... аз купувах от него без договор дори....само на честна дума..... Сега е видно, че договорите за купувача стават само за тоалетна хартия когато инвеститора е боклук....
      Осъзнавам, че това ще доведе до оскъпяване, но е нужно СПЕШНО регулиране и промени при покупките на зелено.... застраховки, банкови гаранции не знам точно кое. Тамън може да се оправи едновременно и измамата с общите части....
      При всички случаи цялата тази история надявам се осъзнаваш че води до поскъпване... яко....
      Mного си глух.Застраховка за тоя риск ще е много скъпа ако въобще някоя застаховатена компания се навие да застарахова.И банковите гаранции не са безплатни ,и надали някоя банка ще издаде.Иска ви се друг да носи риска ама нанайси.Виждам че си научил някои финансови термини и смело ги използваш.Като ти набият 15-20% застрахователна премия и се обезмисля зеленото.
      Last edited by nradev; 10.03.2022, 12:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Ако ти си на пост в държавата на високо ниво,в огромна банкова институция,или ръководиш огромно предприятие би ли се задоволил само със заплатата си ??
        Ако ми кажеш да ,лъжеца си ти .
        Това са само вероятности, които никога няма да бъдат тествани, защото нито имам уменията нито желанието да ръководя гореизброените. Но за сметка на това смятам, че имам морала да не допусна компромис със ценностите си и обичам да спя спокойно. ;-)

Колкото до твоя морал и ценностна система, мисля вече е ясно на всички.

Айде дерзай.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение

Напълно ясен беше с признанието си. :-)
          Ако ти си на пост в държавата на високо ниво,в огромна банкова институция,или ръководиш огромно предприятие би ли се задоволил само със заплатата си ??
          Ако ми кажеш да ,лъжеца си ти .

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Гадна история, при това от ''реномирана'' компания. Ще има последици и при ''честни'' строители в бъдеще. Моят любим инвеститор ми я разказа още преди няколко месеца какво правят тези. Това ме навежда на мисълта, че може и той да тръгне по този път , а иначе е свестен... аз купувах от него без договор дори....само на честна дума..... Сега е видно, че договорите за купувача стават само за тоалетна хартия когато инвеститора е боклук....
            Осъзнавам, че това ще доведе до оскъпяване, но е нужно СПЕШНО регулиране и промени при покупките на зелено.... застраховки, банкови гаранции не знам точно кое. Тамън може да се оправи едновременно и измамата с общите части....
            При всички случаи цялата тази история надявам се осъзнаваш че води до поскъпване... яко....
            https://www.investor.bg/analizi/91/a...kciite-347562/

Това до какво води ???

Коментар

Виж сега в сегашния свят да кажеш на някой че е откраднал нещо е смешно.
              Знаеш ли защо ?
              Защото кражбата,вече отдавна е заменена с усвояване на средства,злоупотреби с положение когато имаш власт на високи нива в банка,в държавата,в предприятие ,със спекула,когато пак мамиш за да се възползваш и да излъжеш купувач,било то с информация или друго,.
              В днешния свят никой не "краде" вече ,така че Ен е коректно да използваш този израз,не само към мен а и към всеки друг от чистачката на улицата до изпълнителния директор на някоя банка или министър председателя на някое правителство.
              Мисля че бях ясен .
              Напълно ясен беше с признанието си. :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Zalmoxis

Каврък, кажи колко открадна с честен труд? От мтел ли? от къде беше?
                Честния труд дето по цял ден виси във форума...

Разбира се че е алчен, и аз го питах, що не купи... еми от алчност. Да не би да паднат .. Ха ха.

Добре че не те послушах тогава 2017.. пу пу...

Със здраве!
                Виж сега в сегашния свят да кажеш на някой че е откраднал нещо е смешно.
                Знаеш ли защо ?
                Защото кражбата,вече отдавна е заменена с усвояване на средства,злоупотреби с положение когато имаш власт на високи нива в банка,в държавата,в предприятие ,със спекула,когато пак мамиш за да се възползваш и да излъжеш купувач,било то с информация или друго,.
                В днешния свят никой не "краде" вече ,така че Ен е коректно да използваш този израз,не само към мен а и към всеки друг от чистачката на улицата до изпълнителния директор на някоя банка или министър председателя на някое правителство.
                Мисля че бях ясен .

Коментар

• Който се страхува от мечки - не ходи в гората! Плащам си прескъпо, за да купя с АКТ16. Хората преди мен са понесли риск и печалбите са им напълно заслужени. 2017-та купувам точно при излизането на АКТ16 и ще ставам 4-ти собственик! Третият, от който купувам направи 150 евро на квадрат по АКТ! И ми се смее, че съм се "набутал". Аз му казвам, че не съм, защото той е изнесъл последния риск, до край. Човекът не ме разбра. Същото важи и за хората, които се набълбукват с чудовищни (спрямо доходите си) ипотеки. Поемат риск. Може да спечелят, а може и да загубят. Винаги има и от двата вида на края.

Коментар

https://blitz.bg/stolitsa/mlad-mzh-r...73031.html/amp

Този лапнишаран купил чак два имота на зелено и на финала без нито един...ха ха...
                    Дано има повече като него,нищо да не получат...
                    Според мен е на Green Life сградата в Дружба,те почнаха преди горе долу 2 години и локацията е същата.
                    Купувайте още на зелено

Коментар

С горното съм съгласен ,така е права си ,но тук засягам ефектите за всички и за този дето е изгубил и за хората които искат да купят за живеене и изобщо и за средата ,за цялостния облик на дадено място като инфраструктура ,ефектите от такива взаимоотношения не водят до нищо добро .
                      В случая защо да съм дребна и алчна душица ?
                      Който има пари и желание ,да купува ,въпроса е че когато го правиш без да мислиш и без да ти пука за това какво правиш и за себе си и за пазара това вече е глупост и алчност ...
                      Обясни ми колко години трябва да минат за да осъзнае българина какво е покупката на зелено ?
                      Мина една криза ,спука се един балон ,знаеш ли че дори и в момента епълно с хора които вярват че договорите на зелено са нещо и имат някаква сила ?
                      Този от реппортажа нали прочете какво е написал ?
                      Щял да ги съди ,искам да му видя физиономията когато адвокатите му вземат парите и остане само с платените хонорари към тях ,защото всеки уважаван адвокат ще ти каже че тези договори не означават нищо ,но сега ще му вземат парите за съдилища и до там ..
                      Грешиш когато разделяш тези които купуват за живеене от тези които купуват по други причини. Всички са купувачи и всички заедно определят цените на НИ, както и на всички не им се чака във времето.
                      На зелено "гръмват" много малък процент от сгради и строители така, че не очаквай хората да се откажат от него имайки предвид и голямата разлика в цените. Трябва обаче да се промени законодателно този проблем и тогава нещата ще се оправят.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Ники, извинявай ама и ти си дребна и алчна душица . Не те обиждам ,но това са фактите. Преди 5-6 год. имаше събрани пари за двустаен апартамент в София, дори и аз съм ровила обявите да ти помогна ако не си видял, но ти не купи защото искаше пазара да се контролира от купувача. Алчност и глупост бих казала, а и съм го правила колкото и да ми се обиждаш. Днес, отново правиш същите грешки които не само ,че не ти помагат ,но и ти вредят много финансово.
                        Колкото до продажбата на зелено, е навсякъде ги има без да са такива като в БГ, разбира се.
                        С горното съм съгласен ,така е права си ,но тук засягам ефектите за всички и за този дето е изгубил и за хората които искат да купят за живеене и изобщо и за средата ,за цялостния облик на дадено място като инфраструктура ,ефектите от такива взаимоотношения не водят до нищо добро .
                        В случая защо да съм дребна и алчна душица ?
                        Който има пари и желание ,да купува ,въпроса е че когато го правиш без да мислиш и без да ти пука за това какво правиш и за себе си и за пазара това вече е глупост и алчност ...
                        Обясни ми колко години трябва да минат за да осъзнае българина какво е покупката на зелено ?
                        Мина една криза ,спука се един балон ,знаеш ли че дори и в момента епълно с хора които вярват че договорите на зелено са нещо и имат някаква сила ?
                        Този от реппортажа нали прочете какво е написал ?
                        Щял да ги съди ,искам да му видя физиономията когато адвокатите му вземат парите и остане само с платените хонорари към тях ,защото всеки уважаван адвокат ще ти каже че тези договори не означават нищо ,но сега ще му вземат парите за съдилища и до там ..

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Ники, извинявай ама и ти си дребна и алчна душица . Не те обиждам ,но това са фактите. Преди 5-6 год. имаше събрани пари за двустаен апартамент в София, дори и аз съм ровила обявите да ти помогна ако не си видял, но ти не купи защото искаше пазара да се контролира от купувача. Алчност и глупост бих казала, а и съм го правила колкото и да ми се обиждаш. Днес, отново правиш същите грешки които не само ,че не ти помагат ,но и ти вредят много финансово.
                          Колкото до продажбата на зелено, е навсякъде ги има без да са такива като в БГ, разбира се.
                          Дърче твойта наглост край няма. Човека честно се труди и според възможностите си спесява пари да купи апарт. Много дребна и алчна душица. Докато банките ходят пред него да раздават кредити на алчните спекуланти които в следващите 30 години ще трябва да бъдат спасявани многократно с интервенции от централните банки и правителства. Кой е алчната и дребна душица тука е напълно ясно. Ти съвсем си скъсала с истинския свят.

Коментар

Изобщо не съм дребна душица,българина е прост и алчен писал съм го и пак ще го напиша.Просто и алчно животно и заслужава до гърлото да му го набутат със пари,за да може да бъде смачкан.Само така му влиза нещо в главата.
                            Сто пъти ще го кажа-покупката на жилище на ЗЕЛЕНО в България е НЕЗАКОННА -!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                            Това знаеш ли какво означава ??????
                            Означава че този,който дава парите на строителя ,сам го бута да си прави каквото иска,да не довършва,да завлича,да мами,да си променя условията,да вдига цени,да спекулира,да надува пазара ,и да осъществява монопол и господстващо положение....Разбра ли ме ????
                            Когато в закона на държавата няма механизми,няма закон,няма клаузи и защитни схеми за парите по тези сделки и те не са регламентирани пред закона,договорите НЯМАТ никакви сила пред съда,тогава този който плаща за жилище на зелено ПОДХРАНВА всички схеми и измами...храни мафията и и дава сила да продължи напред...
                            В София е пълно с такива измекяри като този от снимката,самия той е щял да набута поне двама като им надуе цената спекулативно и сега строителя му изземва тази функция и го оставя с пръст в устата....Това е спекулант,в България преди 9 Септември е имало закон против всякаква спекула и такива са отивали в затвор !!!!
                            Говориш ми за семейства,а заради такива мизерници хиляди семейства не могат да купят защото жилищата се надуват от такива прекупвачи и схемаджии като него.
                            Дано стотици изгърмят и парите да не си видят никога !!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

В крайна сметка все едно е бил 2 години на депозит в българска банка. И по-зле можеше да бъде - все пак си е получил парите.
                              До колкото знам огромна част от арматурата е внос от Украйна или Русия, цимента скача заради енергията, алуминия и той поскъпна и тн и тн. Тези смели оферти на зелено, които гледам по билбордовете в момента са ми меко казано странни.

Дефицит на строителни материали може да обърка много сериозно сметките на всички. Високи цени, недовършени строежи и тн в един момент може да убият устрема и на най-големите фенове на тухлите.

Дано по-скоро да свършва тази война, че иначе ни чака лоша криза.
                              На фонът на случващото се в Украйна - проблемите на този от интервюто са абсолютно бели кахъри.
                              https://m.investor.bg/voinata-v-ukra...rainci-347647/

КНСБ: Пазарът на труда не може да поеме повече от 100 хил. украинци Икономическата ситуацията не предразполага към инвестиции и разширяване на бизнеси, посочват от синдиката
                              СПОДЕЛИ:
                              Инвестор.БГИнвестор.БГИнвестор.БГИнвестор.БГ

Преди войната имаше позитивизъм сред бизнеса но след тези две седмици масово се дърпат и за заплати и за инвестиции ,това наблюдавам и това пишат и тук

Коментар

• Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение

Този е "лапнишаран", защото е купил два апартамента на зелено и вероятно е имал намерение впоследствие да продаде единия или и двата и да печели. Егати наглеца, а?
                                А какво ще кажеш за младо семейство, купило един апартамент, чакали две години, свирайки се в малка квартира и накрая им връщат само парите?
                                Или цялата сграда е от "инвеститори" изкупена?

Еееех, дребна дущица си ти.

Добре поне, че обръщаш внимание за подводните камъни при "зеленото".
                                Изобщо не съм дребна душица,българина е прост и алчен писал съм го и пак ще го напиша.Просто и алчно животно и заслужава до гърлото да му го набутат със пари,за да може да бъде смачкан.Само така му влиза нещо в главата.
                                Сто пъти ще го кажа-покупката на жилище на ЗЕЛЕНО в България е НЕЗАКОННА -!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                Това знаеш ли какво означава ??????
                                Означава че този,който дава парите на строителя ,сам го бута да си прави каквото иска,да не довършва,да завлича,да мами,да си променя условията,да вдига цени,да спекулира,да надува пазара ,и да осъществява монопол и господстващо положение....Разбра ли ме ????
                                Когато в закона на държавата няма механизми,няма закон,няма клаузи и защитни схеми за парите по тези сделки и те не са регламентирани пред закона,договорите НЯМАТ никакви сила пред съда,тогава този който плаща за жилище на зелено ПОДХРАНВА всички схеми и измами...храни мафията и и дава сила да продължи напред...
                                В София е пълно с такива измекяри като този от снимката,самия той е щял да набута поне двама като им надуе цената спекулативно и сега строителя му изземва тази функция и го оставя с пръст в устата....Това е спекулант,в България преди 9 Септември е имало закон против всякаква спекула и такива са отивали в затвор !!!!
                                Говориш ми за семейства,а заради такива мизерници хиляди семейства не могат да купят защото жилищата се надуват от такива прекупвачи и схемаджии като него.
                                Дано стотици изгърмят и парите да не си видят никога !!!!

Коментар

Working...
                                X