Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
https://www.dnes.bg/obshtestvo/2022/...bejanci.523368
Най-голяма нужда има от място за живеене - по-евтино или без пари. Защото някои хора нямат нищо, дойдоха с валута на Украйна, гривни, които никъде не приемат. Реално имат пари, но с тях не могат нищо да си купят", каза Александра Далдих, която е доброволка от Украйна
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Кавръка ще го правим министър на новосъздадено министерство - координатор и министър на министерство на потреблението и конкуренцията и борба със спекулата.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Не се подценявай с БСП.Ти въртиш FT ФЕД ЕЦБ МВФ на малкият си пръст къде си тръгнал да се излагаш с БСП...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ъи можеш ли да разбереш че тоя кеш освен да го стискам няма какво друго да направя.Кеша ми не е половин милион или два милиона.Вдяваш ли какво ти говоря.Исвен да су куоя още една кола и чао гергино.Ако имах достатъчно кеш изобщо нямаше да мисля..Last edited by X_Y; 14.03.2022, 17:55.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
В момента инциализирам към БСП да помислят върху налагане на тавани и в строитеслтвото и имотния сектор ,наеми ,продажни цени ,всичко .
Ще стане бавно ,но ще се работи и в тази посокаОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://m.investor.bg/centralna-i-iz...-kitai-347913/
Войната е на прага на НАТО,Русия е искала въоръжение и помощ от Китай.
Това е от последните 24 часа!!!Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 3 Харесвания
Коментар
-
Работя с Корнелия Нинова относно Вашата защита от ценовот цунами ,когато имам отговор от нея ще споделя .
- 8 Харесвания
Коментар
-
В момента инциализирам към БСП да помислят върху налагане на тавани и в строитеслтвото и имотния сектор ,наеми ,продажни цени ,всичко .
Ще стане бавно ,но ще се работи и в тази посока
- 9 Харесвания
Коментар
-
Пак ли си пиян от обяд?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Вземай пример от Лорда -консерви ,противогази ,пищови ,иде криза на глада ,лично аз ще оглавя бунта !!!!!!!!!!!!!!!
- 7 Харесвания
Коментар
-
Ъи можеш ли да разбереш че тоя кеш освен да го стискам няма какво друго да направя.Кеша ми не е половин милион или два милиона.Вдяваш ли какво ти говоря.Исвен да су куоя още една кола и чао гергино.Ако имах достатъчно кеш изобщо нямаше да мисля..
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнениеПоскъпването на джелезото било като на тунджата и на мазгата - спекула. Решението явно е Курни да да яхне метлата и да им влезе рязко с поза от каратето.
Ще стане бавно ,но ще се работи и в тази посока
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеАма, разбира се, как! Тука сте все отбор ясновидци!
От една страна чакаш парите да станат тоалетна хартия, а от друга предпочиташ да стискаш кеша!
Коментар
Коментар