Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
За теб може да има, а за мен няма такава със съпоставимо представяне на инфлацията и риск.
Ама като си написал че има дай да видим каква е и как се е представила за последните 5 години. ?
Берти след толкова грешни прогнози и толкова подведени хора на твое място щеше да ме е срам да пиша в тази тема.... Тоест, захлупвам с пълни сили и не се колебая. После ако греша ще се идентифицирам.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
За теб може да има, а за мен няма такава със съпоставимо представяне на инфлацията и риск.
Ама като си написал че има дай да видим каква е и как се е представила за последните 5 години. ?
Берти след толкова грешни прогнози и толкова подведени хора на твое място щеше да ме е срам да пиша в тази тема...
ПП преди 2-3 месеца ви писах и за метали използвани във високотехнлогичини производства.. там не гледай, че ще те заболи главата.
а ако искаш да знаеш къде е бъдещето, но с хоризонт 5-10 години - виж ми аватаране е случайна картинка.
Last edited by bertram; 17.03.2022, 22:53.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Берти след толкова грешни прогнози и толкова подведени хора на твое място щеше да ме е срам да пиша в тази тема...
Чичко Бъфет пак би всички индекси ,но човека е чел и е заобиколен от умни хора
Коментар
-
Никога не съм го отричал. Основната причина е липсата на алтернатива и опита хората да си спасят парите от инфлацията / знаем че тухлата не е идеална за тва... ама пак няма алтернатива/. И другата движеща сила е желанието на хората да живеят в ново отървавайки се от старите си съседи и неразрешима мизерия в 95% от старите сгради....Last edited by ejonny2376; 17.03.2022, 22:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
тази мантра с липсата на алтернатива не ти ли омръзна.
алтернатива винаги има.
- 1 like
Коментар
-
Никога не съм го отричал. Основната причина е липсата на алтернатива и опита хората да си спасят парите от инфлацията / знаем че тухлата не е идеална за тва... ама пак няма алтернатива/. И другата движеща сила е желанието на хората да живеят в ново отървавайки се от старите си съседи и неразрешима мизерия в 95% от старите сгради....
алтернатива винаги има.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Панелката ти струва не повече от 40.000 Евро. Продължавай да мечтаеш, няма лошо.
- 1 like
Коментар
-
Тук вече се съгласявам. Но и ти следва да се съгласиш, че търсенето в момента не се базира на реални жилишни нужди, а на спекула, ниска финансова култура и липса на алтернативи за влагане на пари, т.е. цените се надуват изкуствено.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Браво на Кирчо и коалицията! Сефте е за България.
Too good to be true! Дано да ги опандизят тия мазни крадци.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Панелката ти струва не повече от 40.000 Евро. Продължавай да мечтаеш, няма лошо.
120К е ... скъпо, но е факт, че има подобни оферти.
чудя се кога ще им свършат парите на балъцитетова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеЗатова всяка вече преди да заспите отправяйте благодарствени слова за кака Корни енд къмпани и очаквайте още изненадки от сферата на законите във връзка с имотния сектор
- 1 like
Коментар
-
Надявам се да не е фалшива новина!
https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2022...sa_arestuvani/
Арестите идва само ден след пристигането на Кьовеши в България. Вчера тя обяви, че европейската прокуратура е получила рекорден брой жалби и на базата на това е започнала разследване на над 120 случая. По думите й сигналите са за различни престъпления - измами с европейски средства, обществени поръчки, информация за злоупотреби със селскостопански субсидии, нарушения в сферата на строителство, както и с фондовете за възстановяване след COVID-19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеKiril Petkov
Преди 35 минути
Няма никой над закона!
Арести за всички и цялата строителна мафия !това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар