If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вече 30% е само в Бусманци. В София няма толкова нисък процент обезщетение....
И може би евтини имоти с 14% доходност само в селото с повече клиники от Плевен на Крети, но....само неговия е 650К€ преди войната....сега не знам....сложна работа чогледната от Ловешки далекоглед!...той вижда и от Германия само до Ловеч...странна оптика.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
И 3 пъти да се репостнеш, пак няма кой да дойде да изръси подобни пари в пуевен даге Фанаха те теб като балък да "инвестираш", ама да изкараш нещо от това е друга дисциплина, дето не си я научил
Е, ти да го кажеш значи е невярно...деликатно казано. . Да, мъжки, с поглед от далечна провинция, разчитащ на светка от публикации и базална непоклатима черупка на ловешки околийски гражданин ка да ти докажа колко далеч наистина от Ловеч си избягал. Мноооого далеч, само картата ти говори на теб. Ама гледай и мащаба, моля!
Хайде сега песимистчето ще почне да говори как в България били много по-евтини храните от Западна Европа, нямало спекула, били сме напреднали много, покупвателната способност била по-добра от Рим и пр...
Осъзнайте се в каква кочина живеете - сред една сбирщина от измамници и крадци.
Отдавна писах че ще измислят нещо...а те се случиха идеални събития за спекула и икономическа и политическа криза в едно...най-лошата комбинация. Това е все едно аз да дам прогноза за три-четири установени макар болести в едно. Невъзможно, разбира се!.
Измислиха/ случиха се много сложни и комплексно действащи събития, споррд мен в такива случаи е покривай кеша на топло. С минимален риск. Ценни метали и бързо реагиращи активи носят висок риск. Имот ако си търпелив и непритиснат ще го задържиш...дори при непредвидими обстоятелства. Форекс не, който иска - криптото е насреща.
Не съм купил засега защото нямаше как да се договоря за нещата които исках с прилична степен на риск/гаранции.
Може би ще взема накрая от моят строител макар и мястото да не ми харесва само за да похарча парите и поради това че му имам доверие. Ако впоследствие ми вдигне цената / възможно е/ ще съм сигурен че е било с причина и ще бъде умерено....
Времената са сложни и за първи път от 30 години не ми е ясно кой път да избера :-)
Ще бъда кратък, Песи! Моя път избираш. Непогрешим съм.
Aми откакто си се нашил с потребителски кредит, може да считаш че са ти я увличили лихвата.
ПП.След третата мастичка почваш да цитираш "Блиц"
Ми не позна, не са ми увеличили лихвата все още...и за да не ми зададеш просташкия ти въпрос защо съм избрал потребителски, вместо ипотечен, първо се ограмоти. За моят всички такси са 0 лева, за ипотечен има оценки и други глупости, които си спестих. Панимаеш г-н Неграмотник не пристъпвал прага на банка?
От днес започвам да ползвам твоят термин крио-инфлация. Ако в даден момент от ССВ ми вдигнат лихвата ще те цитирам с молба да не ме я увеличават.
Поздрави!
Aми откакто си се нашил с потребителски кредит, може да считаш че са ти я увличили лихвата.
Няма да скочат ами Крио-инфлацията ще ги надуе. Нека ползваме правилната терминология.
От днес започвам да ползвам твоят термин крио-инфлация. Ако в даден момент от ССВ ми вдигнат лихвата ще те цитирам с молба да не ме я увеличават.
Поздрави!
Или пък олиото - слънчогледа е купуван по левче миналата година , а който си го е произвел сам е под 50 стинки себестойност. Следователно Олиото не трябва да е над 1.50, ама то е 6 лева щото сега слънчогледа е сигурно вече към 3 лева....
Коментар