Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Не мисля, че възгласът ти "Уелкъм Ковид!" е било в миналото. Това е начинът ти на мислене. Ето пример от преди минути:
Както ти писах миналата седмица, че бъдеш по-успешен ако си позитивен:
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
От тук ще тръгне лавината...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение1) много от новите проекти никога няма да бъдат завършени. 2) лихвите по кредитите и инфлацията се вдигнат, много кредити ще спрат да се плащат 3) фалит на банки и срив на пазара. Всички с кредити за по 20-30 години ще изпаднат в зловеща бедност.
Или казано по друг начин ,това е кърфицата,която вече е на 1 см от надутия с горещ хелии балон
После следва събитието ПУК
Коментар
-
при сериозна криза в строителството ще се случат 3 неща: 1) много от новите проекти никога няма да бъдат завършени. 2) лихвите по кредитите и инфлацията се вдигнат, много кредити ще спрат да се плащат 3) фалит на банки и срив на пазара. Всички с кредити за по 20-30 години ще изпаднат в зловеща бедност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Това с Ковида е минало ,нека не се връщаме към миналото и гледаме напред .
Наясно сме че това беше в рамките на тогавашната ситуация и не беше сериозно ,аз даже съм се и извинил на засегнатите .
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Не каза колко са имотите в Киев
3 ден .....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Колко по-евтини ще станат имотите от тази новина ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеЧестито на купилите на зелено
- 1 like
Коментар
-
Наясно сме че това беше в рамките на тогавашната ситуация и не беше сериозно ,аз даже съм се и извинил на засегнатите .
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеЧестито на купилите на зелено ,не успяхте да фалирате в Ковид измислената криза но сега дано масово не Ви довършат жилищата и да фалирате /за всики купили с цел препродажба се отнася/за хората купили с цел имот за живеене пожелавам късмет и успехи .
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Типичната сиромашка завист към чорбаджията, много лесно преминава в злоба и от там в омраза. А омразата изяжда човек от вътре. Пречи му да гради. Опитай вместо това с любов и ще ти се получат нещата
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Ако банките се подплашат и затегнат условията за кредитите на зелено - ще е осезаемо.Затова никой няма интерес (освен някой глупав брокер) от прекалено високите цени - защото следват фалити!
Същото е и при петрола - при всеки рязък скок скачат инвестициите в зелени технологии!
(а ОПЕК не харесва това)
Замислих се и за Москва - цирка тепърва предстои: жилищата ще скачат в рубли, а ще падат в долари / евра - доскоро един от най-скъпите градове, а сега...... какво ли бъдеще го чака?
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Кавръков, прав си за тъпите реакции на хората, алчност колкото искаш, но защо се дразниш и негодуваш, при положение, че и ти прекрачи чертата с "Уелкъм Ковид!", градинките с гробове и очакваното възползване от падане на цените. Моля те, да си направиш самокритика тук и да го напишеш.
Съгласен съм с Песи, че е възможна преориентация към завършени апартаменти.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Ти какво работиш в момента ? Не препродаваш ли ? Защо вдигате цената като себестойността на продукта във вашият случай / руски нефт/ пада ? Как може да поддържаш подобна позиция ? Ще накажеш ли нефтената компания спекулант ? И аз искам нормална и евтина нафта....без посредници.
Ние поетапно се изтеглихме от Русия и всички бензиностанции там ги затваряме .
Коментар
-
И много примери за реакциите относно бежанската вълна от Украйна -то не бяха сметки и калкулации какво ще изкарат от мъката на хората .
Смешници пълни
Съгласен съм с Песи, че е възможна преориентация към завършени апартаменти.
- 1 like
Коментар
Коментар