IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

За яхтата обаче трябва да си там цялото лято нон стоп.Направо там да се пренесеш.Не знам дали ще си струва предвид краткия сезон и цената на самата инвестиция,една такава лодка е доста скъпа.
    кавръче яхтата харчи МИНИМУМ, повтарям минимум 100 литра на час. Веднага се отказах . Гледах една уникална - останаха ми очите за 19к€ 2013г.
    Нещо такова - 11м на 3,5
    https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cg...1&slink=p2xf77
    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Търговецът на дребно Walmart Inc намали прогнозата си за печалба в понеделник и каза, че клиентите намаляват желаните покупки, тъй като инфлацията свива бюджетите на домакинствата. Акциите паднаха с 10% след часове, а конкурентите Target (NYSE:TGT) и Amazon също се понижиха.

https://www.investing.com/news/econo...d-hike-2853502

Коментар

• Рекорден дял незаети офиси в София - 17,8%

https://www.24chasa.bg/biznes/article/12121247

В края на юни 2022 г. сме теглили ипотеки за 15,1 млрд. лв., а техният ръст е 18, 2% за месец и 18,3% за една година.

Близо половината от БВП е раздадена като заеми. Раздадените заеми вече са 75,8 млрд. лв., което е близо половината от БВП, който по прогнозни данни се очаква да бъде около 155 млрд. лв.

https://www.24chasa.bg/biznes/article/12121281
        Last edited by unimog; 26.07.2022, 07:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Няма монопол. Всеки търговски отдел към общините гледат да лапат от всеки предприемач. Това съм го установил от община Възраждане в София при продажба на тротоарно право. Прибират таксата, а търговците, ако ще да се избиват един друг. За яхтата, не знам дали и кога си посещавал бургаското новообновено пристанище, но по нищо не се различава от това в Монте Карло. Стотици яхти от всякакъв калибър...
          Ся Бургас стана Монте Карло Какво прави половинка мастика, чудеса!

Коментар

Ами, ти да не мислиш, че съм на 20?
            София я оставям на туземците за 5000$ месечно, жалката ми се очертаваща пенсия за още 1000$, земеделието в Радомирско + бизнеса в Бургаско= на милион $ до 60, ако съм жив де, че много злобари, ще ме погребат, без време
            Айде сега,колкото толкова.Прави каквото ти е на сърце.Ще сложиш едно турско синьо око на яхтата да пази от уроки

Коментар

7

За яхтата обаче трябва да си там цялото лято нон стоп.Направо там да се пренесеш.Не знам дали ще си струва предвид краткия сезон и цената на самата инвестиция,една такава лодка е доста скъпа.
              Ами, ти да не мислиш, че съм на 20?
              София я оставям на туземците за 5000$ месечно, жалката ми се очертаваща пенсия за още 1000$, земеделието в Радомирско + бизнеса в Бургаско= на милион $ до 60, ако съм жив де, че много злобари, ще ме погребат, без време

Коментар

Няма монопол. Всеки търговски отдел към общините гледат да лапат от всеки предприемач. Това съм го установил от община Възраждане в София при продажба на тротоарно право. Прибират таксата, а търговците, ако ще да се избиват един друг. За яхтата, не знам дали и кога си посещавал бургаското новообновено пристанище, но по нищо не се различава от това в Монте Карло. Стотици яхти от всякакъв калибър...

Коментар

Ами, ще споделя да. Идеята е на жена ми. Детски колички на две места. На площад Тройката и в морската градина, които са на еднакво отстояние от апартамента. Отделно двукаютна яхта за екскурзии лято и морски риболов през зима.
                  Аха затуй ли ми "скачал" големия "бизнесмен"? Детски колички, памуци, вендинг машини....що не вземеш и семки пред стадиона да продаваш, белким ме стигнеш някой ден, завистливко.

Коментар

Това с детските колички няма ли конкуренция,разрешителни ,община ,право,доколкото знам местни дерибейчета се разпореждат там плюс това за яхтата е добро но пак няма ли да се сблъскаш с местните отново ?

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Аз пък съм виждал много фалирали земеделци и строители в периода 2000-2014 год. Тая год повечето земеделци купиха тор на 1500 лв. и очакваха цената на пшеницата да е 1000-1200 лв. а то се оказа, че е 550 лв и продължава да пада. Отделно в добруджа е голяма суша и пролетниците в някои региони пропадат. Някои по-едри с големи бази и търговци, платиха на зелено за 850-900 лв (за да "предпазат кеша от инфлацията") и сега си гризът ноктите. Строителите по-подобен начин, гледаха новините как идва дефицит, как цените отиват само нагоре и купиха материали на върха, а сега цените падат. Очертава се да строят скъпо и прескъпо и да продават скъпо и прескъпо.
                      Някои от посочените даже си теглиха куршума!

Коментар

Ами, ще споделя да. Идеята е на жена ми. Детски колички на две места. На площад Тройката и в морската градина, които са на еднакво отстояние от апартамента. Отделно двукаютна яхта за екскурзии лято и морски риболов през зима.
                        Това с детските колички няма ли конкуренция,разрешителни ,община ,право,доколкото знам местни дерибейчета се разпореждат там плюс това за яхтата е добро но пак няма ли да се сблъскаш с местните отново ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
                          Цитираш инфо от 2009 и 2010та ли ве
                          Много си актуален, цепиш мрака както винаги.
                          Амчи ти откога искаш? Когато "раздават" ей тай от въздуха ли? Вдигат лихвите и започват фалитите. Кво неясно има?

Коментар

• Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение

Не им вярвай, не познавам фалирал строител, както и фалирал земеделец. Освен ако не е много тъп или алчен. Все реват и карат коли за по половин милион. Хич не ги мисли.
                            Аз пък съм виждал много фалирали земеделци и строители в периода 2000-2014 год. Тая год повечето земеделци купиха тор на 1500 лв. и очакваха цената на пшеницата да е 1000-1200 лв. а то се оказа, че е 550 лв и продължава да пада. Отделно в добруджа е голяма суша и пролетниците в някои региони пропадат. Някои по-едри с големи бази и търговци, платиха на зелено за 850-900 лв (за да "предпазат кеша от инфлацията") и сега си гризът ноктите. Строителите по-подобен начин, гледаха новините как идва дефицит, как цените отиват само нагоре и купиха материали на върха, а сега цените падат. Очертава се да строят скъпо и прескъпо и да продават скъпо и прескъпо.

Коментар

• Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение

С мерак и опит. Последното, който го има...
                              Голи , гладни и боси. Кат брокери

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение

Но ако го е обитавал е спестил поне 42К евро от наеми при 250 евро на месец наем до сега.
                                Платил е 3 пъти повече на бамката.

Коментар

X