Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
То може да се готви, но аз съм чел условията по формиране на лихвата на няколко банки и към момента и близките няколко месеца у нас нищо няма да се случи със старите кредити. Виж когато лихвата от 0 стане 0.5% ще започне да се случва, но пак не от утре. Има правила кога и колко пъти могат да се актуализират лихвите
Ако искаш го приеми,ако искаш недей !
Ти нали нямаш кредити ,за какво си гледал условията по тях ?
Или искаш да взимаш или какво ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
тегли и купувай .. до 2039 ще ги завъртиш 10 пъти поне...
Това за завъртането не го разбрах... Аз само купувам, а не продавам...Какво да въртя ?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеДо колкото знам, в България банките не отпускат кредити с фиксирани лихви. Обичайно договорите им са с плаващи условия и с променливи лихви. Особено дългосрочните договори.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Тъй, тъй... а след 5-тата година пак минават на плаващи проценти.
Това с "фиксираните" проценти е само маркетингов трик, за заблуда на балъците.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Съгласна съм ,но не и на заем с фиксирана лихва защото може да ги осъдиш.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Тъй, тъй... а след 5-тата година пак минават на плаващи проценти.
ПП : чакай и аз да се редактирам след твоята редакция. При положение ,че договора е с фиксирана лихва не могат да ти я пипнат докато тече срока. Не е никакъв трик за балъци. Балък е този който не се възползва от подобно предложение особено днес ,а този заем е евъзможен до края на август както прочетох. Друг е въпроса дали и на кого вече ще го дадат !Last edited by Dury; 21.07.2022, 17:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Не са пожелания ,много близка моя позната прави бюджета на една от банките в челната петица по продажби ,така че знам отвътре какво се готви,до есента и началото на зимата ще има значително поксъпване на кредита ,запомни това добре
- 2 Харесвания
Коментар
-
лихвата ще е друга
Коментар
-
Напротив и днес има заеми с петгошни фиксирани лихви на 2.99 % от Уни кредит ,а имало и други споделиха съфорумци за които писаха преди две-три седмици.
Това с "фиксираните" проценти е само маркетингов трик, за заблуда на балъците.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
това е първа стъпка и говори само за едно - ще опитат да минат по класическият сценарий и няма шанс за японско безвремие.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
5 години са нищо
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Пак пишеш пожелания, а хем с Юлката и още един колега описахме вчера как се формират лихвите по отпуснатите кредити у нас.
Прочети го отново.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Напротив и днес има заеми с петгошни фиксирани лихви на 2.99 % от Уни кредит ,а имало и други споделиха съфорумци за които писаха преди две-три седмици.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар