IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Напротив и днес има заеми с петгошни фиксирани лихви на 2.99 % от Уни кредит ,а имало и други споделиха съфорумци за които писаха преди две-три седмици.
    Тъй, тъй... а след 5-тата година пак минават на плаващи проценти.
    Това с "фиксираните" проценти е само маркетингов трик, за заблуда на балъците.
    ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

това е първа стъпка и говори само за едно - ще опитат да минат по класическият сценарий и няма шанс за японско безвремие.
      Ще следват ФЕД, както неведнъж съм писал! От тук до края на света!

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

5 години са нищо
        Не съм съгласна .Особено днес, които има тази възможност е прекрасен шанс да се възползва от него.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Пак пишеш пожелания, а хем с Юлката и още един колега описахме вчера как се формират лихвите по отпуснатите кредити у нас.
          Прочети го отново.
          тегли и купувай .. до 2039 ще ги завъртиш 10 пъти поне...
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Напротив и днес има заеми с петгошни фиксирани лихви на 2.99 % от Уни кредит ,а имало и други споделиха съфорумци за които писаха преди две-три седмици.
            лихвата ще е друга

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
              Дами и господа "инвестори" в имоти. Не е лошо да купиш имот! .
              Благодаря, че ни просветли нас-инвеститорите в имоти. Не се досещахме за това.

Коментар

5 години са нищо

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Пак пишеш пожелания, а хем с Юлката и още един колега описахме вчера как се формират лихвите по отпуснатите кредити у нас.
                  Прочети го отново.
                  Не са пожелания ,много близка моя позната прави бюджета на една от банките в челната петица по продажби ,така че знам отвътре какво се готви,до есента и началото на зимата ще има значително поксъпване на кредита ,запомни това добре

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Кавръков, признавам си, ти позна, а аз сгреших като предположих, че ЕЦБ няма да посмее да вдига лихвите.
                    И сега след увеличенито какво следва, тея с ипотеките ще трябва да плащат повече ли?
                    това е първа стъпка и говори само за едно - ще опитат да минат по класическият сценарий и няма шанс за японско безвремие.

Коментар

Не само че познах ами залога съм го сложил още преди войната с Украйна при поканата ми в Инвестор за годишния анализ на имотния пазар ,има го официално в сайта .
                      Ще поскъпват ипотеките предимно новите ,който е с фиксирана лихва няма да бъде засегнат но в България повечето за плаващи и тия които са теглили 2015 ,2016 скоро ще имат вдигане на вноските си
                      Прочети го отново.

Коментар

До колкото знам, в България банките не отпускат кредити с фиксирани лихви. Обичайно договорите им са с плаващи условия и с променливи лихви.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
                          В темата виждам дива радост заради вдигането на лихвите. Сега се питам колко малоумен трябва да е човек и да си мисли, че утре ще вдигнат и лихвите на сключените вече ипотечни кредити с фиксирани лихви за по 5-10 години?

Първо, че въобще не е ясно дали изобщо това ще има някакъв ефект върху новите ипотечни кредити, второ, че 50 пункта е нищо.
                          До колкото знам, в България банките не отпускат кредити с фиксирани лихви. Обичайно договорите им са с плаващи условия и с променливи лихви. Особено дългосрочните договори.

Коментар

Кавръков, признавам си, ти позна, а аз сгреших като предположих, че ЕЦБ няма да посмее да вдига лихвите.
                            И сега след увеличенито какво следва, тея с ипотеките ще трябва да плащат повече ли?
                            Не само че познах ами залога съм го сложил още преди войната с Украйна при поканата ми в Инвестор за годишния анализ на имотния пазар ,има го официално в сайта .
                            Ще поскъпват ипотеките предимно новите ,който е с фиксирана лихва няма да бъде засегнат но в България повечето за плаващи и тия които са теглили 2015 ,2016 скоро ще имат вдигане на вноските си

Коментар

https://www.investor.bg/pazari/538/a...unkta--356661/
                              ЕЦБ увеличи лихвите за първи път от 11 години - с 50 пункта

Централната банка на еврозоната взе решение и за новия кризисен механизъм

Айде честито ,моя залог излезна

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Или за да изкара някоя пара от клатене на пазара както е свикнал. Ще видим сали няма да му излезе през носа.
                                Тесла е бита карта напред ,казвал съм го многократно ,.

Тесла е новата Нокия преди Епъл ,а Епъл са всичките китайци зад нея които вече са отгоре и

Коментар

Working...
                                X