If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Напротив и днес има заеми с петгошни фиксирани лихви на 2.99 % от Уни кредит ,а имало и други споделиха съфорумци за които писаха преди две-три седмици.
Тъй, тъй... а след 5-тата година пак минават на плаващи проценти.
Това с "фиксираните" проценти е само маркетингов трик, за заблуда на балъците.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Напротив и днес има заеми с петгошни фиксирани лихви на 2.99 % от Уни кредит ,а имало и други споделиха съфорумци за които писаха преди две-три седмици.
лихвата ще е друга
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Пак пишеш пожелания, а хем с Юлката и още един колега описахме вчера как се формират лихвите по отпуснатите кредити у нас.
Прочети го отново.
Не са пожелания ,много близка моя позната прави бюджета на една от банките в челната петица по продажби ,така че знам отвътре какво се готви,до есента и началото на зимата ще има значително поксъпване на кредита ,запомни това добре
Кавръков, признавам си, ти позна, а аз сгреших като предположих, че ЕЦБ няма да посмее да вдига лихвите.
И сега след увеличенито какво следва, тея с ипотеките ще трябва да плащат повече ли?
това е първа стъпка и говори само за едно - ще опитат да минат по класическият сценарий и няма шанс за японско безвремие.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Не само че познах ами залога съм го сложил още преди войната с Украйна при поканата ми в Инвестор за годишния анализ на имотния пазар ,има го официално в сайта .
Ще поскъпват ипотеките предимно новите ,който е с фиксирана лихва няма да бъде засегнат но в България повечето за плаващи и тия които са теглили 2015 ,2016 скоро ще имат вдигане на вноските си
Пак пишеш пожелания, а хем с Юлката и още един колега описахме вчера как се формират лихвите по отпуснатите кредити у нас.
Прочети го отново.
До колкото знам, в България банките не отпускат кредити с фиксирани лихви. Обичайно договорите им са с плаващи условия и с променливи лихви.
В темата виждам дива радост заради вдигането на лихвите. Сега се питам колко малоумен трябва да е човек и да си мисли, че утре ще вдигнат и лихвите на сключените вече ипотечни кредити с фиксирани лихви за по 5-10 години?
Първо, че въобще не е ясно дали изобщо това ще има някакъв ефект върху новите ипотечни кредити, второ, че 50 пункта е нищо.
До колкото знам, в България банките не отпускат кредити с фиксирани лихви. Обичайно договорите им са с плаващи условия и с променливи лихви. Особено дългосрочните договори.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Кавръков, признавам си, ти позна, а аз сгреших като предположих, че ЕЦБ няма да посмее да вдига лихвите.
И сега след увеличенито какво следва, тея с ипотеките ще трябва да плащат повече ли?
Не само че познах ами залога съм го сложил още преди войната с Украйна при поканата ми в Инвестор за годишния анализ на имотния пазар ,има го официално в сайта .
Ще поскъпват ипотеките предимно новите ,който е с фиксирана лихва няма да бъде засегнат но в България повечето за плаващи и тия които са теглили 2015 ,2016 скоро ще имат вдигане на вноските си
Коментар