Другата сряда пак ще има парти, че ФЕД се кани да вдига лихвата със 100 пункта.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бонвиван Разгледай мнениеАко визираш новият комплекс Езерото то цените ако са с акт 16 не са лоши. Мястото е уникално, езеро, парк, метро...
Обаче ако е на зелено...не благодаря. Не се ловя на зелено.
Наистина не разбирам каква им е идеята. На мен като малък инвеститор ми е изключително неизгодно, някой ако купува за себе си с нов заем при лихвените перспективи пак ми се струва безумие. Единствено , ако съм свил някакъв кеш от европрограми може да има смисъл, ама няма да го сложа в Дружба....
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Защо за пореден път не отговори на въпроса ми? Но продължаваш да задаваш въпроси. Това нормално ли е? Само да искаш информация, пък да не даваш.
На такива Буратиновци дето лъжат че са купили не се отговаря ,избяга от облога като мишка,лъжеш че си купил ,ама искаш инфо от успелите хора ,еми сори ,ти дори не можеш и ползи от тях да извлечеш , а само им умилкваш около краката като някое пале
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
спират пазара с тия цениОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
спират пазара с тия цени
Интересно е как ще се развият нещата защото има наистина много ново строителство...над нуждите към момента. Може ли един строител да си строи ей така и да не продава....Last edited by pesimist4o na kvadrat; 21.07.2022, 18:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pringles Разгледай мнение
Зависи от гл.т. - вместо Лидл да вземе 17% на 1000 месечен разход, банката ще вземе 2% на 1000 лв вноска. С този % от доходите за храна у нас, сравнението е подходящо.
GBP Retail Sales (YoY) (Jun) -5.3% -4.7%
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бонвиван Разгледай мнениеАко визираш новият комплекс Езерото то цените ако са с акт 16 не са лоши. Мястото е уникално, езеро, парк, метро...
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Ей мишок,
Ти нали беше повишител ,сега обърна палачинката ,като някаква подметка си !
Нали и ти лаеше до оня ден как лихвите щели да са ниски ,а ?
Какво стана днес ?
По скоро чети само щото от упражнения няма смисъл да се напъваш !
- 1 like
Коментар
-
Така е ,правилно си преценил,чакат шарани ама шараните се освестиха тази година вече .
Нали видя какво стана с Грийн лайфа в Дружба ,преди година ,две един приятел ми го рекламираше ,какво било да взема тама ала бала -окончателно съм се отказал от новото ,не струва ,вземи си старо прецени сграда ,етажност ,локация съседи,какво,кога е строено и си гледай живота ,поне се е доказало във времето и виждаш как е строено след теста на времето
Така че колкото и да са здрави сградите предпочитам съседска лотария при новото. Но както изглежда ще почивам към момента . Дано да вдигнат повечко лихвите :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Миналата седмица прозвъних няколко строителя. Не знам дали е връх , но исканите цени са неадекватни и безсмислени според мен.
Няма как да купя с довършване в Дружба примерно на 2000-2500 тотал с предплащания и риск и т.н.и да го отдам под наем на 5-6 на квадрат след 3-4 години.. Дори да стане 6-7 пак няма смисъл. Би било финансово безумие. Но имат продажби/продадени дори повечето. Не знам кой им се връзва освен ако не е било на тъмно зелено с няколко десетки процента по-ниска цена.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Няма как да купя с довършване в Дружба примерно на 2000-2500 тотал с предплащания и риск
Ако една книга не си заслужава да я прочетеш втори път, не си е заслувавало и първия прочит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнениеЕЦБ окончателно е политическа бухалка https://www.ecb.europa.eu/press/pr/d...6e7273.en.html
Значи новия инструмент ще е достъпен амо ако си послушен, само ако си във фискалната рамка на ЕС и само ако си изпълнил всички корективни препоръки по TFEU. Че те с тва могат да сколят всяка държава на всичко. И много важно няма заложени лимити в инструмента.
Ти нали беше повишител ,сега обърна палачинката ,като някаква подметка си !
Нали и ти лаеше до оня ден как лихвите щели да са ниски ,а ?
Какво стана днес ?
По скоро чети само щото от упражнения няма смисъл да се напъваш !
Коментар
-
Миналата седмица прозвъних няколко строителя. Не знам дали е връх , но исканите цени са неадекватни и безсмислени според мен.
Няма как да купя с довършване в Дружба примерно на 2000-2500 тотал с предплащания и риск и т.н.и да го отдам под наем на 5-6 на квадрат след 3-4 години.. Дори да стане 6-7 пак няма смисъл. Би било финансово безумие. Но имат продажби/продадени дори повечето. Не знам кой им се връзва освен ако не е било на тъмно зелено с няколко десетки процента по-ниска цена.
Коментар
-
Точно ,сега почват да обират тия дето са взели преди няколко години и забележи кога -когато почва да им е трудно с доходите и при идваща криза ,приказката за банката и чадъра не е случайна
Коментар
-
Ми не знам. Аз им казах , че нещо са се объркали по най-вежлив начин и че става въпрос за Дружба, а едната кака едва не ми се извини, че преди цените били по-ниски. И аз ги знам от миналата година на съседен обект / не по-лош като качество/ беше 900 евро. Сега по 2...има си граници....
Да си ги продават....:-)
Въпросът е че никой от строителите към момента не изглежда притеснен. В смисъл дали ще продаде или не. Нямат зор. Изглежда ще им трябва време за коригиране.
Нали видя какво стана с Грийн лайфа в Дружба ,преди година ,две един приятел ми го рекламираше ,какво било да взема тама ала бала -окончателно съм се отказал от новото ,не струва ,вземи си старо прецени сграда ,етажност ,локация съседи,какво,кога е строено и си гледай живота ,поне се е доказало във времето и виждаш как е строено след теста на времето
Коментар
Коментар