Първоначално изпратено от Invmert
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеА и темата ме интересува най-вече,защото в България е някакъв феномен в световен мащаб с демографска катастрофа, много нови жилища и увеличаващи се цени.Страничен наблюдател съм ,щото нито имам намерение да купувам,нито да продавам,така че преценката ми не е субективна.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение
Сигналът е ясен - троянският кон на Русия е активиран с бездействие.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Aаааахахахаххахахахахахахахааааааа
Виждате ли какво дебелоочие, даже не се е скрил в дън земя
Разрушеното търсене ще доведе до дефлация в Европа
https://www.actualno.com/economy/mes...s_1877513.html
Месечна дефлация в еврозоната и през декември
Ясно показваш, че си дърводелец и трудно ще ги проумееш тези процеси, но нещата са напълно логични и постижими!
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от facingthesun Разгледай мнениеКак е дефлацията, мосю професор.
Виждате ли какво дебелоочие, даже не се е скрил в дън земя
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеБря кви видни спИцЯлисти по банкова политика & никога неспираща инфлация са се навъдили!!
Ша ни светнеш ли какъв сигнал излъчихме навън, като се отказахме доброволно /макар и временно/ от еврото? (както и евентуалните последици)
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение
Сигналът е ясен - троянският кон на Русия е активиран с бездействие.
ПП Не става само с ядене ....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеБря кви видни спИцЯлисти по банкова политика & никога неспираща инфлация са се навъдили!!
Ша ни светнеш ли какъв сигнал излъчихме навън, като се отказахме доброволно /макар и временно/ от еврото?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Интересно защо винаги обръщаш разговора на лични теми. Не коментираме твоето положение или дали моята къща ще е в разруха, а общо състоянието на нещата.
Твоите имоти не ме интересуват или по-скоро не ти желая лошото в никакъв случай. Не съм такъв човек и със сигурност нещата, които пиша не са с свързани с имотното състояние на някой конкретен човек от форума.
А и темата ме интересува най-вече,защото в България е някакъв феномен в световен мащаб с демографска катастрофа, много нови жилища и увеличаващи се цени.Страничен наблюдател съм ,щото нито имам намерение да купувам,нито да продавам,така че преценката ми не е субективна.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнениеТака е. С разликата, че тогава банковата политика знаеш каква беше - и сега каква е.
Средната чиста заплата за София беше 400лв, богатите хора бяха по-малко, а квадрата си вървеше 1400-1500 евра въпреки това. Нека погледнем положението сега какво е - рекордно ниска безработица, постоянен недостиг на хора и съответен ръст на доходите, средната чиста заплата е 4-5 пъти по-висока от 2008г. По-глобализирана икономика и хора с доход отвън. Кой ремоут, кой ИТ, кой гастар.
Отделно е рекордната инфлацията, която няма да спре. Турция е на 2 крачки - вижте какво стана с цените на имотите там и как се справят спрямо инфлацията. Сега с природните бедствия цените продължават да се качват.
Ша ни светнеш ли какъв сигнал излъчихме навън, като се отказахме доброволно /макар и временно/ от еврото? (както и евентуалните последици)
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
Логиката изчезна, когато лихвата стана отрицателна, но нещата вече си идват на мястото! Започнете пак да разсъждавате логично, защото и да не искате ще ви се наложи!
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
Логиката изчезна, когато лихвата стана отрицателна, но нещата вече си идват на мястото! Започнете пак да разсъждавате логично, защото и да не искате ще ви се наложи!Last edited by pa4anga; 19.02.2023, 17:47.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Не ме причислявай там където не съм , знаеш ! Викаш копторите в България се купуват предимно с кредит ?! Излагаш се . 5ст по темата , против съм купуването на коптори с 100% от шумата за хедж но тия за които сме плебеи ще ни занулят видно е от далече и кои от каквото разбира натам да се насочва . Никаква икономическа логика няма и в цената на жълтото ама гледай какво става ....Карнавал ала бразиски с примеси на понго !
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Добре Миро, копирал съм и таблицата от НСИ ама нека да е както кажеш . София намалява и сега чакаме строителите да построят още 5 милиона жилища за 20 години та да има за всеки по 4 апарта както Джони писа....:-) Тогава кво ще правя не знам....
Твоите имоти не ме интересуват или по-скоро не ти желая лошото в никакъв случай. Не съм такъв човек и със сигурност нещата, които пиша не са с свързани с имотното състояние на някой конкретен човек от форума.
А и темата ме интересува най-вече,защото в България е някакъв феномен в световен мащаб с демографска катастрофа, много нови жилища и увеличаващи се цени.Страничен наблюдател съм ,щото нито имам намерение да купувам,нито да продавам,така че преценката ми не е субективна.Last edited by mirodes; 19.02.2023, 17:35.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
изказът,който ползваш съответства на една друга групичка участници, а колегата лаконик е един от малкото пишещи издържано и обосновано.
достъпността за широката публика се изразява в достъпност до кредит и години нужни да се изплатиКарнавал ала бразиски с примеси на понго !
Коментар
�
Коментар