Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеАко искаш спаринг, няма проблем, дай координати. P.S. Осигури си добра медицинска помощ. Един БАЦЕ го чаках пред известен хотел, не дойде.
НЕ , тренирал съм при един Юли.
Коментар
� -
Специално си направих труда да питам колегите от едно време във Франция, Повечето са на заплати от порядъка на 80-90к евро. След данъци им остават към 50-60к. Срешу това се пенсионират на 62 години ( ако не им мине Макрон път) с горе долу 50% от заплатата си.Заради по-ниските данъци обаче пенсията им реално е над 60% от заплатата им докато работят. Само един се беше пенсионирал наистина и каза , че пенсията му е 3.5к евро , но не разбрах какви данъци плаща като пенсионер и дали това беше преди или след данъци. Но човека като гледам добре обикаля. Всеки месец на ваканция с бабата. Това как се сравнява с един БГ програмист с 3-4к евро заплата ? Даже не знам дали има начин да изкара до пенсия. Че като гледам колеги, които не се качиха на мениджърски позиции като минаха 40-така и почнаха да шифтват към други професии. Програмиста с 3-4к евро заплата като се пенсионира каква пенсия ше взима ? Сега добре се кефят , че данъците и осигурвоките са ниски , ма после реват , че са им ниски пенсиите.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Бъркаш, джудо, джуджицо и п.л защита са моите спортове, борбата е любителска и свободна.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Някъде бях прочел надолу ,може и да бъркам . Борба къде и колко си тренирал , при кой ?
За стискането няма ядове ,стига да не си по лек ,щото няма смисъл .
- 1 like
Коментар
� -
Някъде бях прочел надолу ,може и да бъркам . Борба къде и колко си тренирал , при кой ?
За стискането няма ядове ,стига да не си по лек ,щото няма смисъл .Last edited by Bailor; 10.04.2023, 23:32.
Коментар
� -
Ами, не се засягам, дай и ти, ако ти стиска? Що реши, че съм фитнесджия? Джудото и борбата са ми от детските години.
За стискането няма ядове ,стига да не си по лек ,щото няма смисъл .
- 1 like
Коментар
� -
Фитнесджия и бой са две думи несъвместими в едно изречение . 5 мин и ще припаднеш сам от зор ! Не се засягай, статистика .
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеАко искаш спаринг, няма проблем, дай координати. P.S. Осигури си добра медицинска помощ. Един БАЦЕ го чаках пред известен хотел, не дойде.
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Гладен_Брокер Разгледай мнение
в смисъл, ти забравяш, и наемателят на магазина ти плаща няколко пъти един и същи наем ли?
PS при Киро Брадата ли си тренирал?
НЕ , тренирал съм при един Юли.Last edited by Bailor; 10.04.2023, 23:04.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Честно да ти кажа и аз се чудя вече кво правя при тея амсалаци. Ето днес пак ме вбесяват нещо, даваш им мангизи и пак гледат да мишкуват, аман вече, ще ги засиля и ще си бия камшика. Къде е тва?
Коментар
� -
Не съм футболист, културист съм. Забравям, че съм го отдал, от много други постъпления по сметки и той ме подсеща.
PS при Киро Брадата ли си тренирал?Last edited by Гладен_Брокер; 10.04.2023, 22:33.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Е бива ли така ?! Ще оставиш Ливадите просто ей така.... Навит ли си на замяна - преди неколко дена видех по Каблешков цел кон при това не виртуален , а истински и с каруца....Ще те вредя с него в едно с каруцата за Ливадната тула ако си навит ?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Гладен_Брокер Разгледай мнение
Това все едно Валери Божинов го е казал. Ти не беше ли също футболист?
Иначе, разкажи моля, как от едно магазинче взимаш няколко наема едновременно, мисля ще е полезно за всички.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Честно да ти кажа и аз се чудя вече кво правя при тея амсалаци. Ето днес пак ме вбесяват нещо, даваш им мангизи и пак гледат да мишкуват, аман вече, ще ги засиля и ще си бия камшика. Къде е тва?
Коментар
�
Коментар