If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ти стигна ли до края... 3-тата страничка... в дъното ... последния абзац... понеже там е заровено кучето!
Булард вижда 80% вероятност икономиката да не бъде сериозно засегната негативно от стреса в банковата система, като в такъв случай той смята, че Фед ще трябва да увеличи лихвите още няколко пъти. „Или това може да се влоши и всички залози да бъдат прекратени", каза той. * Джеймс Булард - председател на Фед за Сейнт Луис
(не очаквах, че тоя Булард бил чак такъв "хоук")
п.п. Хубава статия м/у другото - от инвестора са се постарали!
Ти стигна ли до края... 3-тата страничка... в дъното ... последния абзац... понеже там е заровено кучето!
Булард вижда 80% вероятност икономиката да не бъде сериозно засегната негативно от стреса в банковата система, като в такъв случай той смята, че Фед ще трябва да увеличи лихвите още няколко пъти. „Или това може да се влоши и всички залози да бъдат прекратени", каза той. * Джеймс Булард - председател на Фед за Сейнт Луис
(не очаквах, че тоя Булард бил чак такъв "хоук")
п.п. Хубава статия м/у другото - от инвестора са се постарали!
ВисЯЛО ...минало свършено време...
Нормално е при 3 фалита за 48 часа ,да помислят хората...
Гледа ли клипа дето качих със 100 те мишока,дето се набутаха в стъклената клетка?
Сега ще ти кажа гледната точка на една моя позната. Мастита бизнесменка. Има голям счетоводна къща.
Нейното виждане подплатено със сметки е, че лично за нея автомобил не и е нужен.
В делничен ден такситата и струват точно 20 лв. Събота и неделя за шопинг и насам натам по 50 лв.
Никога няма да си купи кола заради първоначална цена, каско, гражданска, данък преглед, амортизация, гориво, зони, сервизи, паркинги, щети разправии...
На почивка ходи в чужбина със самолет
Повярваите ми, много точна сметка спрямо нейният тип на живот. Сметка на мастито счети, което цепи стотинката.
Та в този ред на мисли тези 150000 ми идват в повече:-)
Съседката над нас има счетоводна къща.Тя е по същия начин 1:1.Таксита и това е .Нон стоп я взимат и докарват .
Паркомястото има значение за отдаване, защото ако има такова се предпочита и жилището. При продажба също. Дори да го отдадеш отделно от апарта под наем, щото няма къде да се паркира, зимата снег по стъклата, замръзнали ключалки и врати и прочие пак има резон.
Аз разбирам какви са бенефитите да имаш гараж по принцип. Питам ти за какво си го купил и къде е.
Сега ще ти кажа гледната точка на една моя позната. Мастита бизнесменка. Има голям счетоводна къща.
Нейното виждане подплатено със сметки е, че лично за нея автомобил не и е нужен.
В делничен ден такситата и струват точно 20 лв. Събота и неделя за шопинг и насам натам по 50 лв.
Никога няма да си купи кола заради първоначална цена, каско, гражданска, данък преглед, амортизация, гориво, зони, сервизи, паркинги, щети разправии...
Повярваите ми, много точна сметка спрямо нейният тип на живот. Сметка на мастито счети, което цепи стотинката.
То счетито ако го слушаш и от имот нЕмаш нужда, по-добре на квартира.
Паркомястото има значение за отдаване, защото ако има такова се предпочита и жилището. При продажба също. Дори да го отдадеш отделно от апарта под наем, щото няма къде да се паркира, зимата снег по стъклата, замръзнали ключалки и врати и прочие пак има резон.
Точно по горните причини си търся гараж в Бургас, но няма такъв. Никой не продава, въпреки внушението на понижителите, че имало притеснени продавачи, които сваляли цени на оферта. Те постват разни обяви с падащи цени, но някой от тях случайно да се е възползвал да купи и да се похвали с това? НЕ, няма и да се случи в обозримо бъдеще...
Цените на жилищата у нас са се повишили с 60 на сто за последните 12 години. при наемите ръстът е доста по-скромен – с 25 на сто, показват последните данни на Евростат за периода от 2010 година до края на 2022 г.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Къв спад бе, купих паркомясто за 15К€. Пазарена цена отпреди година. Сега просто излязоха скиците на площта за паркоместата и моето, номер 5 с идентификатор, всичко. Дават по 20К€ за същите.
Може и след няколко месеца или година да го шитна цялото с около 90% горница.
само не разбрах като взе двата зелени защо се изтъни тогава да вземеш паркоместата по-евтино?
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Къв спад бе, купих паркомясто за 15К€. Пазарена цена отпреди година. Сега просто излязоха скиците на площта за паркоместата и моето, номер 5 с идентификатор, всичко. Дават по 20К€ за същите.
Коментар