IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

При 3,8 процента безработица явно достатъчно бизнес се развива в България. За сравнение в Испания безработицата е 12,5 процента. 3,3 пъти по-висока,отколкото в България. Ама така ли говорят испанците?
    Тази безработица ти е толкова, защото всички си бият камшика и емигрират. Без емиграция процентът щеше да е потресаващо висок. В Испания не емигрират, защото се плащат сериозни помощи за безработица и така нареченият “социален дюшек” за безработния му позволява около две години спокойно да си търси нова работа. Защо да емигрира? А и защо веднага да почва нова работа? И хоп системата го отчита като безработен.
    Last edited by Arana; 30.04.2023, 10:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

защото имам и аз познати икономически бежанци
      на гости съм ходил и съм видял ка кживеят
      друг е въпроса, като дойдат тук, какви истории разказват
      мъжа е някакво ит, жената работеше някакви смешни работи
      след 10-12 години там успяха да купят място в някакво село на 70км от берлин
      и да си построят, буквално сам е зидал човека, къща
      тук за толко време с тая професия да е купил...
      абе чужди сметки не ми се правят, какво можеше да е купил
      Имам братовчеди в Германия, които заминаха преди 30 години. Имат къща,а купиха и на двамата си сина къщи.Не са в голям град, ама не им и трябва, щото получават достатъчно добри заплати.

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Какъв бизнес да се развие в корумпирана и несигурна среда?
        При 3,8 процента безработица явно достатъчно бизнес се развива в България. За сравнение в Испания безработицата е 12,5 процента. 3,3 пъти по-висока,отколкото в България. Ама така ли говорят испанците?

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Че баш в такава среда става биг бизнес. Иначе само бъхтиш за тоя дет духа
          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

ботчо, трябва още утре да идеш в кметството и да им представиш предложение за размера на справедлив данък на ТВОЯ имот
            Аз всеки месец го определям - 1 ракийка кръчмарска (той кръчмаря 1-ви братчед на кмета). Добре че не пия че щяха да са 2
            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

По-вероятно е да избягат в други държави младите. Както го и правят. И накрая ще останете само дъртофелници с десетки жилища в полупразни градове.Набиването на пари в жилища и банки е вредно за икономиката.Вместо тия пари да се развъртят,да се развие бизнес и потребление, те се набиват в тухли и бетон.

Коментар

• Първоначално изпратено от Конан-Варварина Разгледай мнение

Ти се майтапиш ама: Аз като идвам в София при кака в ЕПК-то, над кака живеят двама от които жената само крещи като истерична. Мъжът явно се казава Митко. И тая като изкрещи "Миткооо, пак не си изчистил", и аз отдолу по навик още от Холандия се веднага се захващам за прахосмукачката. А отгоре се чува едно "Млъкни ма".
                добре, че не го е накарала да смени плочките в банята
                да видиш как се къртят плочки от епк и как кънтят всичките 16 етаха
                препоръка е

Коментар

Що да не ги чакат?Сестра ми емигрира в САЩ преди 10 години със семейството си и си купиха двуетажна къща за 160 хиляди долара, която изплатиха вече. В град колкото София по население и с 4 пъти по-високи заплати. Тук за тия пари не можеш и панелка да купиш при 4 пъти по-ниски заплати.
                  защото имам и аз познати икономически бежанци
                  на гости съм ходил и съм видял ка кживеят
                  друг е въпроса, като дойдат тук, какви истории разказват
                  мъжа е някакво ит, жената работеше някакви смешни работи
                  след 10-12 години там успяха да купят място в някакво село на 70км от берлин
                  и да си построят, буквално сам е зидал човека, къща
                  тук за толко време с тая професия да е купил...
                  абе чужди сметки не ми се правят, какво можеше да е купил
                  препоръка е

Коментар

то така работа не се върши.
                    ако искат събираемост, ще пуснат някой настървен софиянец от карлово,
                    който цял викенд е слушал, как единя му съсед кърти банята с къртач
                    а другия от сутринта се кара с жена си
                    Ти се майтапиш ама: Аз като идвам в София при кака в ЕПК-то, над кака живеят двама от които жената само крещи като истерична. Мъжът явно се казава Митко. И тая като изкрещи "Миткооо, пак не си изчистил", и аз отдолу по навик още от Холандия се веднага се захващам за прахосмукачката. А отгоре се чува едно "Млъкни ма".
                    Last edited by Конан-Варварина; 30.04.2023, 09:56.

Коментар

е, да, те там са премели
                      и ги чакат с намазани филии с мед в двете ръце
                      Що да не ги чакат?Сестра ми емигрира в САЩ преди 10 години със семейството си и си купиха двуетажна къща за 160 хиляди долара, която изплатиха вече. В град колкото София по население и с 4 пъти по-високи заплати. Тук за тия пари не можеш и панелка да купиш при 4 пъти по-ниски заплати.

Коментар

• Първоначално изпратено от Конан-Варварина Разгледай мнение

По Банско бирниците са си от Банско, а те повечето са роднини. Забрави да пуснат кавраков току така.
                        то така работа не се върши.
                        ако искат събираемост, ще пуснат някой настървен софиянец от карлово,
                        който цял викенд е слушал, как единя му съсед кърти банята с къртач
                        а другия от сутринта се кара с жена си
                        препоръка е

Коментар

По-вероятно е да избягат в други държави младите. Както го и правят. И накрая ще останете само дъртофелници с десетки жилища в полупразни градове.Набиването на пари в жилища и банки е вредно за икономиката.Вместо тия пари да се развъртят,да се развие бизнес и потребление, те се набиват в тухли и бетон.
                          е, да, те там са премели
                          и ги чакат с намазани филии с мед в двете ръце
                          препоръка е

Коментар

данъка наследство сега ми хрумна.
                            но ако се вдигат данъци, редно е той да се въведе
                            едни 30% мисля, че са добро начало.
                            да видиш как младите ще намерят начин да купуват ново
                            Лелеее недей така, тук в темата ще разбуниш духовете. Ще развалиш уикенда на Трайчо и бердже

Коментар

ти гледай на не го пратят по банско да секвистира,
                              че ще видиш един сценарий тогава
                              По Банско бирниците са си от Банско, а те повечето са роднини. Забрави да пуснат кавраков току така.

Коментар

данъка наследство сега ми хрумна.
                                но ако се вдигат данъци, редно е той да се въведе
                                едни 30% мисля, че са добро начало.
                                да видиш как младите ще намерят начин да купуват ново
                                Last edited by mirodes; 30.04.2023, 09:37.

Коментар

Working...
                                X