Първоначално изпратено от Конан-Варварина
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Конан-Варварина Разгледай мнение
Аз сървъри нямам, но понеже работя с гипскартон, винаги мога да разделя едно помещение на две примерно.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
тук наскоро се коментираше, че швейцария също е много подходяща
но там май имаше някакви ограничения и не може да спиш където са ти сървърите
Коментар
-
Това не е никак добре за тези които нямаме имоти и се стремим към покупка на първи имот. Бях решил да се върна да живея в БГ, но ако жилищата в родината също станат недостижими май ще предпочета наем в Германия пред наем в БГ.
но там май имаше някакви ограничения и не може да спиш където са ти сървъритепрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Конане, да нямаш случайно инвестиции в Банско?
Коментар
-
Това не е никак добре за тези които нямаме имоти и се стремим към покупка на първи имот. Бях решил да се върна да живея в БГ, но ако жилищата в родината също станат недостижими май ще предпочета наем в Германия пред наем в БГ.
Коментар
-
Това не е никак добре за тези които нямаме имоти и се стремим към покупка на първи имот. Бях решил да се върна да живея в БГ, но ако жилищата в родината също станат недостижими май ще предпочета наем в Германия пред наем в БГ.?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
като малки фуражомелки са.
гледай обаче тука какво става Цените на жилищата в Хърватия са нараснали рекордно през 2022 г.
В страната се увеличава безпокойството, че покупката на жилище става все по-недостижима
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Аз това го говоря отдавна, един Песимист (сравнявайки кило Горгонзола в Италия с кило "сирене-имитиращ продукт" FF-вкус за 10 лева, което той купува и си дава на децата а пък иначе има поне 10 апартамента) обаче спореше с мен - имало някакви статистики, които казвали как в БГ било най-евтино и затова сме били изпреварили Рим и Лисабон по покупателна. А то се оказва, че там доходите хем са 3-4 пъти по-високи, хем и номинално дори е по-евтино, хем и качеството е в пъти.
ПС: В офиса в София си поръчахме наскоро като бях там някакви гадни пици Доминос - ами то една пица 17 кинта - хем по-малка, хем боклук, хем и по-скъпа от пицарията, от която поръчвам в Германия. Там една пица ми е 7,50 Евро.
Преди заведениятя и услугите бяха поне значително по-евтини, сега и те вече се изравниха по цени (при брутална разлика в качеството).Last edited by better; 07.04.2023, 16:24.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
На моменти мисля, че кръгове около Възраждане плащат на такива като Чеченеца и онова болно нещо с тротинетката, за да наливат вода в тяхната мелница. Идеята е хората да бъдат отвратени от живота в свободния свят и да решат, че така или иначе ще се живее зле, поне да няма изчаткалини по улиците.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bcon Разгледай мнение
БНБ директно може да вдигне лихвите. Казва сменяме методиката на ОЛП, разместваме допустимите методи на банките за определяне на лихви по кредитите и депозити. Всичко това става с решение на съвета. Всички видяхме че няма проблем да има огромни разминавания между лихвата на ЕЦБ и на БНБ "заради борда", както твърдяха преди някой хора дето сега са млъкнали. Какви разсъждения бяха само от БНБ да обясняват как сме били в борд и по закон нямали контрол върху лихвата. Закона точно обратното казва, те могат да определят лихвата както си искат, и няма условия за лихвата в проекта борда. Лъжеха нагло и безочливо.
Проблема на вдигането на лихвите е че ще има фалити, а БНБ като не може да печата пари и да изкупува активи не може да спре фалита да стане верижен. Евентуално едно правителство може да спре фалит със заем, но те са по-некомпетентни и от БНБ. За това всичко е оставено на самотек и имитация на запада да няма виновни после. И за тва бързат към еврото за да може после централната банка да им купува активите по закон.
- 2 Харесвания
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
На предишната буря сумати изолации паднаха,ни дюбели слагали,ни нищо...
И всичко това строено от цигани...
На цени по-високи от Европа.....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Не стига, че няма да бъде залят, ами се чакаше ред, разбира се беше пълно с румънска паплач. Сметката е от мин година, смятай тази год каква ще е. Аз като ви казвам, че тук вече е по-скъпо от скъпите държави, не ми вЕрвате.
ПС: В офиса в София си поръчахме наскоро като бях там някакви гадни пици Доминос - ами то една пица 17 кинта - хем по-малка, хем боклук, хем и по-скъпа от пицарията, от която поръчвам в Германия. Там една пица ми е 7,50 Евро.
Преди заведениятя и услугите бяха поне значително по-евтини, сега и те вече се изравниха по цени (при брутална разлика в качеството).Last edited by ejonny2376; 07.04.2023, 15:41.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
А пък Тротинетката е гризкала морова на Тихомир, най-вероятно,
https://www.youtube.com/watch?v=9r3C8p-sMUM
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар