Първоначално изпратено от troika
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Научи хубавите заведения,нали помниш къде те водих,ей такива търси,тия панаирджийските по Витошка ,за туристите и тийнейджърите бягай надалеч.Иди на турски сватби,бях на три в Турция да видиш за какво иде реч.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Ми как,без Карлово в София нямаше да има университет,мини през центъра на Карлово и виж паметника на Евлоги и Христо Георгиеви.
България е линията под Балкана,всичко останало е провинция.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.standartnews.com/biznes/...te-505236.html
Хампарцумян ни изплаши !!!
Лихвите скачат с много !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
Ти къде си ходил бе, байно. Пресичам булеварда и съм в Морската и Паркмарт. Кой те затътри в шубраците и не си ли чувал, че кварталът има южна /долна/ и горна част. Нали няма да купуваш тука, руско-украинската напаст е достатъчна, въпреки, че вдинаха наемите до 1000 лв. за двустайка.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Вчера минах през Карлово като се прибрах. Добро и чисто градче.
България е линията под Балкана,всичко останало е провинция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Каврък, в Пловдив е пълно с турци. Навсякъде английска, но и турска реч. И на един турски концерт станах свидетел докато обядвах. Към 10 ина туркини в одежди изтропкаха няколко парчета под музикален съпровод. След като от локалната джамия изспяха мюизина както си му е редът. И имоти купили, и цели хотели изкупили, и всичко. В Плевен и София си ми е най-добре. А цените в кръчмите да не говорим. То в Сф има свестни и тънки кръчми, ей онзи ден с Купата бяхме в едно и то в център София с разумно ниски цени.
Коментар
-
Вълчо,я зарежи тези гета ела да ти дам етажа,сега на промо цена 70 000 евра,да живееш в като бял човек,в нормално място,наводнения ,земетресения нищо няма да те хване,махни се от това гето тамОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Вълчо,я зарежи тези гета ела да ти дам етажа,сега на промо цена 70 000 евра,да живееш в като бял човек,в нормално място,наводнения ,земетресения нищо няма да те хване,махни се от това гето тамLast edited by bulgarian lev; 02.10.2022, 10:45.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
Не виждаш ли, че е от Силистра и няма никаква идея къде как е. Тръгнал в София да купува, а Бриз не било ОК, при положение, че Бриз е 3 класи над което и да било софийско гето.Last edited by X_Y; 02.10.2022, 10:03.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
Ти къде си ходил бе, байно. Пресичам булеварда и съм в Морската и Паркмарт. Кой те затътри в шубраците и не си ли чувал, че кварталът има южна /долна/ и горна част. Нали няма да купуваш тука, руско-украинската напаст е достатъчна, въпреки, че вдинаха наемите до 1000 лв. за двустайка.Last edited by X_Y; 02.10.2022, 10:03.
- 1 like
Коментар
-
https://www.standartnews.com/biznes/...te-505236.html
Хампарцумян ни изплаши !!!
Лихвите скачат с много !
Коментар
-
https://www.bloombergtv.bg/a/20-klub...-bankova-kriza
Ипотечните пазари в САЩ и Великобритания са под огромен стрес, но засега няма банкова криза
Преслав Райков, финансов анализатор, „Клуб Investor”, 28.09.22
Интересен и притеснителен факт е, че основните банки, които се занимават с жилищно кредитиране и държат 55% от този пазар във Великобритания като HSBC, Santader и още няколко други преустановиха за около 1-2 седмици преддлагането на ипотечни продукти заради скока на лихвите по държавните книжа и огромния спад на паунда. Те заявиха, че им е необходимо време да направят преоценка на тези продукти и много от тях бяха изтеглени въобще от пазара като например Buy-to-let. Много от банките прекратиха предлагането на тези продукти, което вещае неприятна ситуация за жилищните пазари. Хубавото е че засега няма финансова криза и криза в пазара на имоти“, смята той.
Коментар
-
Първоначално изпратено от silistra Разгледай мнение
Доста по-зле. Намира се на един баир, дори има и свлачищна зона. Там буквално има само блокове и тук таме някоя къща. Не знам дори дали има и банков автомат.
Хората са казали когато купуваш какво е важно: местоположение, местоположение, местоположение!
Коментар
Коментар