Първоначално изпратено от petrg5s
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнениеБъдещето на всички градове, различни от четирите най-големи, които си имат своите гета, но поне са скрити. Примерно седи си човек в блока в Слатина и не забелязва Христо Ботев на 1 км от него. Или пие ракия в блока в Овча Купел, но не забелязва другото известно гето. И се самоубеждава каква китна родина има, добри хора...А историята? Славна! Славянобългарска!
Неофициално 100к шимпназета ! Това е много матрял !
Лошото е,че на тея "хора" ще разчита БГ след 10-20-30г
За пенсии,здравни осигуровки,данъци,работници и т.н.
А и това ще са основно купувачи/наематели на НИ в бъдещето.
Затова им казвам на брокеразите да учат цигански.
Ще са по-конкуретни от колегите си,които не владеят този езикLast edited by petrg5s; 19.04.2023, 08:40.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Било е някога.
Не знам скоро дали си ходил,но аз се уплаших от толкова много цигани.В самия център.Може би 30-40% от матряла.
Цели кафета на центъра пълни с тумби от цигани.В покрайнините не ми се мисли.Не е нормална тая работа
В страничните улици на центъра даже паркирали каруци с коне,като каубоици в 18 век.Осрали целия тротоар и път.Мухи,миризми ,всички екстри. Европейска работа.
Още по-зле в Котел,сигурно 70% от матряла по улиците манго джери.
Градове,превзети вече от цигани.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение4 години съм живял там хубавите локации ги знам ,много настроиха и нови квартали но старите места си остават търсени
Пре,пре,пре населено с всякакви маймуни дошли от села и паланки.
С колело не може да минеш,камо ли с кола.Паркиране,супер мега абсурд.
Нещо с колата да свършиш,абсолютно забрави.
Градски транспорт ,тотал щета.Кръгла нула.
Кратери,мръстотия, кола до кола ,бетон и около всичко това 1000 маймуни/кв.м
Кое по-точно му е хубавото ?
И един голям стадион,затворен и саморазрушаващ се от 30г,като символ на цялото това ГетоLast edited by petrg5s; 19.04.2023, 08:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Баш там е най-яко да купиш. Знаеш ти. Но е дебело.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнениеКазанлък е хубаво градче
Не знам скоро дали си ходил,но аз се уплаших от толкова много цигани.В самия център.Може би 30-40% от матряла.
Цели кафета на центъра пълни с тумби от цигани.В покрайнините не ми се мисли.Не е нормална тая работа
В страничните улици на центъра даже паркирали каруци с коне,като каубоици в 18 век.Осрали целия тротоар и път.Мухи,миризми ,всички екстри. Европейска работа.
Още по-зле в Котел,сигурно 70% от матряла по улиците манго джери.
Градове,превзети вече от цигани.Last edited by petrg5s; 19.04.2023, 06:34.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Освен спа и закуска, има и хубава вечеря. В една квартира в Търново какво има за да струва 70 евро ма вечвр? Нищо! Никой не би дал толкова за квартира, при положение, че има хотели на тези цени.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеЛевчо сега ако купиш в Мараша,до Гребната база те признавам ,ever...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
като гледам колко време изкара в плевенската болница си мисля, че наемането не е лоша идея
поне първоначално
разпиляването с имоти в много градове няма да ти бъде ок след някоя и друга годинка като се умориш
не мож ги обиколиОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Каврък. Требе ми апарт в Пловдив. Ако купя на 800€ те черпя в Дубай на 75ти етаж. Може и на 25ти. Не вервам аз на приказки под храста.
Помниш ли когато тука се коментираха какви ли не локации,та Варна ли не беше,та Бургас ли не беше,та Банско ли ,Априлци,Търново а Пловдив???
Пловдив все едно не съществуваше, е тогава беше времето на Пловдив,сега вече.....
Коментар
-
Каврък. Требе ми апарт в Пловдив. Ако купя на 800€ те черпя в Дубай на 75ти етаж. Може и на 25ти. Не вервам аз на приказки под храста.
поне първоначално
разпиляването с имоти в много градове няма да ти бъде ок след някоя и друга годинка като се умориш
не мож ги обиколи
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Стига бе...
https://m.youtube.com/watch?v=e6VWZF6hQnE&feature=share
Тоя човек сигурно си прави вятър на устата по CNBC ,а ?
Как мислиш???Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Вечер идва надеждата. Сутрин реалността цепи. Никаква надежда за имот. Е, в Селановци може.
https://m.youtube.com/watch?v=e6VWZF6hQnE&feature=share
Тоя човек сигурно си прави вятър на устата по CNBC ,а ?
Как мислиш???
Коментар
Коментар