Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Казах ти, че си имам хора за това, а ти при първа възможност си купи нова клавиатура, че на тази не те ти бачкат главните букви.
аз така си пиша, мога да си го позволя
единствено гледам да е грамотнопрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнение
Жилищният пазар в България и в частност София е класическо отражение на бг селския манталитет -- усещането за върховен екстаз от притежавания панелен кимизарник, обявен на 2000+Евро офертна и прилежащия му паркиран в калните зелени площи 20 годишен мерцедес, естествено и двете собствености необслужвани от времето на придобиване. И така -- до гроб!
намери ли си го
или чистачката е решила да изхвърли двата плика от кауфлан като бУклукпрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
трайчо, моля те!
в кореспонденцията пускай спел чекъра
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Колега Матросов, аз ще пропусна, че си лягам. Все пак утре ме чакат важни държавни дела...
в кореспонденцията пускай спел чекърапрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Софийските предложения са ужасяващи. Имотите които стават за живеене сигурно почват от милион и половина.
Обаче какво отношение има Франкфурт? Ако по някаква причина ти се налага да живееш в София, какво те грее Франкфурт?
Бил съм на много по-отвратителни места от София с по-скъпи имоти, но какво от това? Пазарът се саморегулира и цените са каквито са. И да има спад другаде, в София може и да няма, или да е по-малък, или да закъснее много.
На мен българският пазар винаги ми е изглеждал надценен, но явно моето мнение не е достатъчно да се нормализира. Особено пък в сектора "жилища за бели хора", иначе копторите от съветско време са на нормални цени.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Хахахаха, радвам се, че понижителите се забавляват на чуждите имоти, хахаха, точно моите са да, колко имбецили на куб, да ги бе търсиш, да ги намериш, а ги намираш, без да ги търсиш
в службата - терор
в къщи - терор, че на всеки всеки януари се местят в нова квартира
която е по-зле и от старата
на среща с випуска - още по-зле, всички се хвалят, че са в по-голям апартамент. на квартира, разбира се.
и накрая на някой му писне и избяга с дон педрито в хиспаня
а дон кихот се мести при родителите си
спокойно да дочака пенциятапрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеколеги, има си специална тема за наемите
никак не ми се четат квартирантски претенции тука
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
сега те сгащих!
не знам, кви са тия плас'масови шилета
и освеМ това лордчето пазарува от лидъл
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнениеИ все пак по удачен ми се струва контролираният взрив и, както се казва -- да започнеме на чисто...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Софийските предложения са ужасяващи. Имотите които стават за живеене сигурно почват от милион и половина.
Обаче какво отношение има Франкфурт? Ако по някаква причина ти се налага да живееш в София, какво те грее Франкфурт?
Бил съм на много по-отвратителни места от София с по-скъпи имоти, но какво от това? Пазарът се саморегулира и цените са каквито са. И да има спад другаде, в София може и да няма, или да е по-малък, или да закъснее много.
На мен българският пазар винаги ми е изглеждал надценен, но явно моето мнение не е достатъчно да се нормализира. Особено пък в сектора "жилища за бели хора", иначе копторите от съветско време са на нормални цени.
- 1 like
Коментар
-
препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнениеhttps://www.engelvoelkers.com/en-de/...1.1528671_exp/
На 4.7 км от центъра на Франкфурт.
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=93i6fy&f1=2
ул. Кожух планина
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=93i6w7&f1=1
ул.'Тодор Стоянов'12
Коментар
Коментар