Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
аз американската риба чаках да обърне корема, но няма да е тоя петък
федя е решил да гарантира всички депозити по всички банки
като им купи трежъритата
местя си вниманието към европейските банки
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Който ме чете редовно и мисли ,знае от кога си говорим за конкретно тези нещица от днес
никога до сега, дори по случайност не си познавал.
препоръка е
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Изглежда ремонт на кв. м и цена на НИ на кв. м. ще си разменят местата. НИ ще се продава за 5 лева, а ще се ремонтира за 25 лева в относителни единици. Така плочкаджиите ще станат инвеститори, а инвеститорите ще им бъркат цимента. Това е победа за революционната теория на Кавръка, в която работническата класа заема мястото на експлоататорската. Съмнителна доктрина от гледна точка на така очакваната справедливост, но пък срещу 5 лева участваш в класовата борба.Last edited by unimog; 17.03.2023, 16:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
аз американската риба чаках да обърне корема, но няма да е тоя петък
като им купи трежъритата
местя си вниманието към европейските банки
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Малей, изкормената риба бг риба се оказа. Ти си кат баба Ванга бря. Плашиш ме.
като им купи трежъритата
местя си вниманието към европейските банкипрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Изглежда ремонт на кв. м и цена на НИ на кв. м. ще си разменят местата. НИ ще се продава за 5 лева, а ще се ремонтира за 25 лева в относителни единици. Така плочкаджиите ще станат инвеститори, а инвеститорите ще им бъркат цимента. Това е победа за революционната теория на Кавръка, в която работническата класа заема мястото на експлоататорската. Съмнителна доктрина от гледна точка на така очакваната справедливост, но пък срещу 5 лева участваш в класовата борба.
Той може да извади ръждив пирон,даже два... какво знаеш ти.
Сега ще скочи в СМРто.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Спасявайте се ,аз вече го направих ,до няколко месееца ще си говорим пак кое и как
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
Те затова ще станат 500 EUR/m2, защото няма да има кой да купи, а плочкаджиите ще могат спокойно да си харчат парите, защото няма да има кой да ги напсува и ще имат цялото свободно време на света.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Има един типаж хора, дето все знаят "вътрешна информация"... за печеливши инестиции, уредени мачове, нигерийски принцове... Ама накрая казват "купи една бира, че не'ам дребни"
Коментар
-
Сещам се реално всички Вие нямате достъп до класифицирана информация ,а пък аз по една или друга причина имам ...по повод твоето изказване ще кажа едно " студено"-далеч си от това което идва ,за Европа говоря
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение6.84% ????? Не мерси, ползвайте си ги със здраве.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мецобик Разгледай мнение
Някои сменяме дограми и се разправяме с майсториче цените и на ремонтите нещо се покачват, един плочкаджия правил по 11-13 бона на месец..., такива по почистване на мазета и тавани правят двама човека по 800-1200лв дневно... Пък те цените ей сега ще рухнат и ще заорат в 500е метъра и всички ще купят живот и здраве.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениезапочва да ме мъчи мисълта, че
купчо, песимисчо, 6к, иван93, и другите
ме оставиха сам на клавиатурата,
а те се пръснаха по огледиче цените и на ремонтите нещо се покачват, един плочкаджия правил по 11-13 бона на месец..., такива по почистване на мазета и тавани правят двама човека по 800-1200лв дневно... Пък те цените ей сега ще рухнат и ще заорат в 500е метъра и всички ще купят живот и здраве.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Чак пък нищо. За 12 месеца от датата на фалита, имотите в страната на Олимпик се вдигнаха с 13%. И тук ще имаме такова "нищо"Last edited by unimog; 17.03.2023, 15:48.
Коментар
Коментар