If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това ще вдигне цените. И на новото и на старото.
Следващата стъпка ще е да ти ЗАБРАНЯТ да живееш в собственото жилище щото не отговаря на нормите за безопасност примерно.
Така ще принудят всички собственици да извадят по 10-20к€ за да станат годни за обитаване.
10-20К е оптимистично ми се струва. Особено при резкия скок на търсенето на услугата. А това е бавна услуга със поне трима човека ангажирани, единия сертифициран експерт и материали от китай/украйна, да не говорим ако държавна служба трябва да го огледа и постави печат. Грозна картина когато изведнъж на 100К апартамента им се наложи по едно и също време да потърсят такава услуга. Само заради това трябва незабавно да се излезе от ЕС.
Следващата стъпка ще е да ти ЗАБРАНЯТ да живееш в собственото жилище щото не отговаря на нормите за безопасност примерно.
Добре дошли във ФАШИЗМА незнайно защо наричащи го демоНкрадция
Така ще принудят всички собственици да извадят по 10-20к€ за да станат годни за обитаване.
Добре дошли във ФАШИЗМА незнайно защо наричащи го демоНкрадция
И преди, и сега и в бъдеще човекът ще върши съществената работа. ИИ е инструмент неприложим за нещо повече от най-баналните задачи. НЕ трябва да се притесняваме от ИИ, а да го привестваме като помощник и да гледаме снизходително на ограничените му способности.
И тук опираме до гранде въпроса - като ИИ замести програмистите, счетоводителите, офис планктона и бачкаторите в заводи, откъде пари за НИ?
От друга страна за асфалтовите барони, еврофондаджиите и съдебната система нема ИИ... Пък тука коментираме имотите като инвестиция..
Изобщо не ме и интересуват Вашите тъпотии,въпроса е че ще Ви намерят цаката .
Преди 20 и 10 години счетоводителите бяха като програмистите сега ,а в момента с лопата да ги ринеш ,програмистите каквото трябваше направиха от тука нататък идват машините и то ще стане за 5-6 години тоя процес ,и знаеш ли защо ?
Заради по малките разходи ,Вие сте много скъпи вече за индустрията
Някои програмисти станаха земеделци ,усетиха се хората че не нормално да седиш и да се унищожаваш пред машината и да заприличаш на някой пуснат от лудницата ,останалите сте на кайма пред АI
Каврък ще умре плявата, всичкото девопс ще си остане, че и ще се множат. Иначе човек се учи 12 години + 5-10 специализира за да почне да работи. На гпт пак толкова само дето няма загуба на знания, винаги е в супер форма, не се уморява. И продължава Безкрайно дълго да се учи, знанията ги трупа в геометрична прогресия, след 10-15 години ще отлети в стратосферата. Помниш ли в шаха как Каспаров беше нашляпан и сега човек не се и опитва да играе с компютър - никога не може да му вземе и една партия.
Kрайно време ,оня ден един програмист от Бош ,разправяше как си помагал с AI да пише код ,така че това е ,отдавна съм го казвал-Днешните програмисти са бъдещите счетоводители
Преди 20 и 10 години счетоводителите бяха като програмистите сега ,а в момента с лопата да ги ринеш
....
ще стане за 5-6 години тоя процес ,и знаеш ли защо ?
Те и Боинг така бяха наели едни евтини програмисти по $9 на час. Питай ги дали пак ше пробват да режат от разходи за разработка на софтуер.
За счетоводителите съшо не си прав. Знаеш какво казват евреите,: добър лекар, счетоводител и адвокат!
Изобщо не ме и интересуват Вашите тъпотии,въпроса е че ще Ви намерят цаката .
Преди 20 и 10 години счетоводителите бяха като програмистите сега ,а в момента с лопата да ги ринеш ,програмистите каквото трябваше направиха от тука нататък идват машините и то ще стане за 5-6 години тоя процес ,и знаеш ли защо ?
Някои програмисти станаха земеделци ,усетиха се хората че не нормално да седиш и да се унищожаваш пред машината и да заприличаш на някой пуснат от лудницата ,останалите сте на кайма пред АI
Ма теб това ли те мъчи бе мамин златен ? Ми като ми намерят цаката ше му мисля бе. Да не съм ти син да ме мислиш ти ? Мога да ти гарантирам , че много малко програмисти стоят повече от теб пред компютъра Колкото до преценките ти за бъдешето, гледай си твоята професия ако обичаш. Ти какво работеше ?
Коментар